Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно како Емери не се снајде со Арсенал.
Некој ќе каже "eh, samo za pomali ekipi e, go ubi pritisokot", ама шо знам, мислам проектот на Арсенал тамам му одговараше и баш требаше да функционира се ова
Претпоставувам не им било време на Арсенал за следната фаза и некако прерано дојде со нереални очекувања можеби, инаку маестрален тренер, баш мило ми е што го гледаме во ПЛ, се надевам ќе издржат во борбата за ЛШ

Земи ги ти Шиптарот и Гркот и направи нешто, Мегваја го зезаа за утки овие на рамно се издизаа.Не ми е јасно како Емери не се снајде со Арсенал.
Некој ќе каже "eh, samo za pomali ekipi e, go ubi pritisokot", ама шо знам, мислам проектот на Арсенал тамам му одговараше и баш требаше да функционира се ова
Претпоставувам не им било време на Арсенал за следната фаза и некако прерано дојде со нереални очекувања можеби, инаку маестрален тренер, баш мило ми е што го гледаме во ПЛ, се надевам ќе издржат во борбата за ЛШ
Емери беше многу лош во Арсенал скоро секоја утакмица ни правеа по 20 шута на гол што за екипа како Арсенал е недозволиво.Башка и сега АВ не доминира во утакмициве повеќето им се 50/50 во проценти на посед.Емери е добар на контри и да избалансира даден момент кога да се нагази 10,15 минути во утакмицата нешто слично како денеска а тоа и не е баш одлика на тренер за екипиве од самиот врв.Не ми е јасно како Емери не се снајде со Арсенал.
Само што Емери си имаше работа со ЏаковциЕмери беше многу лош во Арсенал скоро секоја утакмица ни правеа по 20 шута на гол што за екипа како Арсенал е недозволиво.Башка и сега АВ не доминира во утакмициве повеќето им се 50/50 во проценти на посед.Емери е добар на контри и да избалансира даден момент кога да се нагази 10,15 минути во утакмицата нешто слично како денеска а тоа и не е баш одлика на тренер за екипиве од самиот врв.