Кое е твоето контроверзно мислење? (Читај воведно мислење)

Статус
Затворена за нови мислења.
@wot Да, има луѓе што партијата ја гледаат на ист начин. Ама грешката е во нив. :D Бидејќи партијата ти ја води државата/општината и треба да ти ги обезбеди и подобри условите за живот. Затоа впрочем и го даваш гласот. Од друга страна, Јунајтед не ми ветил ништо на мене, едноставно самиот сум ги избрал.

Не гледаме секој ден фудбал иначе. Никој не гледа повеќе од 5-6 утакмици неделно во просек, освен страствен коцкар што става куп пари во кладилница па гледа се живо и диво и е под тежок стрес. Ама тука друг е проблемот.

Еве денес два саати сум аут и за да се објаснувам со некој што не го ни познавам за спорт на Кајгана форум. Како ова е поразлично на пример и дали ќе ми помогне да си најдам партнерка ако немам?

Забава не е зборот бидејќи освен Ман Утд за кои треба да пратиш лига 1, сега мораш да пратиш и лига европа, па лига на шампиони, па мораш и Сити да ги гледаш за да знаеш како играат и дали ќе им ја земаат титулата,

Овој дел од постот ти го разбирам и мора да кажам дека како старееме и созреваме, така ова полека исчезнува. Јас пак ќе зборам од личен аспект, Јунантед преку 10 години не е во игра за титула, па тој момент со конкурентите не го ни имам. Ама се имам приметено кај репрезентациите, како дете многу навивав и за Англија на Светски и Европски првенства и ми беше крај на светот кога ќе испаднат. Со тек на време научив дека Светско и Еврпско да си пратам ради самиот настан, т.е. за забава. И пак би ми било мило ако освојат, ама ако не освојат, не освојат. Истото важи и за ЛШ, си гледам чисто за забава и уживам, бидејќи Јунајтед воопшто не ни игра последните неколку сезони.

Околу моментот со партнерките, дај жити се кажи ми дали стварно знаеш некој што е преку 20-25 години и нема партнерка бидејќи прател фудбал? Еве јас сум женет и поголем дел од тие што ги знам од форумов од фан клубовите се женети, дел имаат и деца.

И финално, има негативности, не кажав никаде дека нема. Се што е претерано и неконтролирано е негативно. И гледање фудбал, и дремење на форум, и гејмање, и бинџање серии, итн, итн.

• Љубов
Reactions: wot
дај жити се кажи ми дали стварно знаеш некој што е 25+ години и нема партнерка бидејќи прател фудбал?
Не како директна корелација од фудбалосување, но од перспектива на time management охоооо.
Па нели следат тактики, форкасти, фантази, форумишање после сите утакмици на ден...
Нека се јават на каса дечките сами, @Византиецот ќе ги упати и во ватерполо, јаки фиксови има и таму.

вот е паметен, не сака да биде rebound. Бара за озбилно :pos:
Нека служи за пример темата дека може да се зезаме на велико и да си поминеме сите добро а сепак да збориме за тешки, актуелни и опипливи :coffee: теми како што беше порано, без да се пцуеме и мраземе.

Сега ќе бидам сепак тој дечко што сите го мразат, но бидејќи мислам не постои друг јазик на кој веќе разбирате: ќе бидам тој што за време на сред маалски фудбал си ја зема топка и си оди, па од мене толку на темиве. Ќе ве оставам со вашите завршни зборови, т.е шутирање шише, пред да менаџментот одлучи дека е време за нова тема. Но, слободно ме цитирајте и обраќајте на постовите како отскокна даска за вашите мислења - само што нема да реплицирам. Имате неколку "слободни".

Да почнеме со Њотомир, кое е твоето контроверзно мислење? Те избрав бидејќи ретко кога имаш неконтроверзни мислења :D
Повелете и друг пат. Пингај ме кога ќе делите награди за guest of the year.

:smirce:

Последно уредено:
Има еден нелатентен де, не мора латентни да бара, ако е така. :pos:
О, има појче од еден. Сори нот мај тајп. Една од најголемите делузии за гејојте е, ко че почнат стрејтој да се осејчаат ко таргет оти си мислат дека сакаш да им го пикниш пошто си геј. Во реалноста корпосуваш по 20 мина во 1 час.

О, има појче од еден.
Имаше порано уште двајца јас што ги знам, ама нив одамна ги нема. За други не знам, не сум се интересирал многу на темата. Ти си ептен open затоа сите те знаеме. ;)

Имаше порано уште двајца јас што ги знам, ама нив одамна ги нема. За други не знам, не сум се интересирал многу на темата. Ти си ептен open затоа сите те знаеме. ;)

Вакви ко мене не се сретнуваат два пати. Не само због хомосексуалноста туку се друго поврзано со мене.

Точно е дека оваа загаденост трае 20год ако не и повеќе, стана акутелно пред последните години зашто почна да мерат.
Памтам и како дете зимно време беше како Чернобил ама не ни беше гајле.
Ама бидејќи ова трае со децении не е оправдување да си кажеме ајде бе до сега дишевме, што има везе ќе си продолжиме и понатака.
Мора промени, пред се кај нас самите.

За второто не коментирам. Само хомо може да тресне таква глупост. Нека не се лаже себеси, нека искочи од плакар.

О, има појче од еден. Сори нот мај тајп. Една од најголемите делузии за гејојте е, ко че почнат стрејтој да се осејчаат ко таргет оти си мислат дека сакаш да им го пикниш пошто си геј. Во реалноста корпосуваш по 20 мина во 1 час.
Ајде бе не лажи ги стрејтојте да не се осејчаат ко таргет.Сакаш само да им го спуштиш гардот и после ооооп наздравје бричење.:D

Ајде бе не лажи ги стрејтојте да не се осејчаат ко таргет.Сакаш само да им го спуштиш гардот и после ооооп наздравје бричење.:D
Не воопшто. Незнам како да ти кажам, ама дури и кога сум сингл my hands are full.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom