ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.106
- Поени од реакции
- 45.195
@wot Да, има луѓе што партијата ја гледаат на ист начин. Ама грешката е во нив.
Бидејќи партијата ти ја води државата/општината и треба да ти ги обезбеди и подобри условите за живот. Затоа впрочем и го даваш гласот. Од друга страна, Јунајтед не ми ветил ништо на мене, едноставно самиот сум ги избрал.
Не гледаме секој ден фудбал иначе. Никој не гледа повеќе од 5-6 утакмици неделно во просек, освен страствен коцкар што става куп пари во кладилница па гледа се живо и диво и е под тежок стрес. Ама тука друг е проблемот.
Еве денес два саати сум аут и за да се објаснувам со некој што не го ни познавам за спорт на Кајгана форум. Како ова е поразлично на пример и дали ќе ми помогне да си најдам партнерка ако немам?
Овој дел од постот ти го разбирам и мора да кажам дека како старееме и созреваме, така ова полека исчезнува. Јас пак ќе зборам од личен аспект, Јунантед преку 10 години не е во игра за титула, па тој момент со конкурентите не го ни имам. Ама се имам приметено кај репрезентациите, како дете многу навивав и за Англија на Светски и Европски првенства и ми беше крај на светот кога ќе испаднат. Со тек на време научив дека Светско и Еврпско да си пратам ради самиот настан, т.е. за забава. И пак би ми било мило ако освојат, ама ако не освојат, не освојат. Истото важи и за ЛШ, си гледам чисто за забава и уживам, бидејќи Јунајтед воопшто не ни игра последните неколку сезони.
Околу моментот со партнерките, дај жити се кажи ми дали стварно знаеш некој што е преку 20-25 години и нема партнерка бидејќи прател фудбал? Еве јас сум женет и поголем дел од тие што ги знам од форумов од фан клубовите се женети, дел имаат и деца.
И финално, има негативности, не кажав никаде дека нема. Се што е претерано и неконтролирано е негативно. И гледање фудбал, и дремење на форум, и гејмање, и бинџање серии, итн, итн.
Бидејќи партијата ти ја води државата/општината и треба да ти ги обезбеди и подобри условите за живот. Затоа впрочем и го даваш гласот. Од друга страна, Јунајтед не ми ветил ништо на мене, едноставно самиот сум ги избрал.Не гледаме секој ден фудбал иначе. Никој не гледа повеќе од 5-6 утакмици неделно во просек, освен страствен коцкар што става куп пари во кладилница па гледа се живо и диво и е под тежок стрес. Ама тука друг е проблемот.
Еве денес два саати сум аут и за да се објаснувам со некој што не го ни познавам за спорт на Кајгана форум. Како ова е поразлично на пример и дали ќе ми помогне да си најдам партнерка ако немам?
Забава не е зборот бидејќи освен Ман Утд за кои треба да пратиш лига 1, сега мораш да пратиш и лига европа, па лига на шампиони, па мораш и Сити да ги гледаш за да знаеш како играат и дали ќе им ја земаат титулата,
Овој дел од постот ти го разбирам и мора да кажам дека како старееме и созреваме, така ова полека исчезнува. Јас пак ќе зборам од личен аспект, Јунантед преку 10 години не е во игра за титула, па тој момент со конкурентите не го ни имам. Ама се имам приметено кај репрезентациите, како дете многу навивав и за Англија на Светски и Европски првенства и ми беше крај на светот кога ќе испаднат. Со тек на време научив дека Светско и Еврпско да си пратам ради самиот настан, т.е. за забава. И пак би ми било мило ако освојат, ама ако не освојат, не освојат. Истото важи и за ЛШ, си гледам чисто за забава и уживам, бидејќи Јунајтед воопшто не ни игра последните неколку сезони.
Околу моментот со партнерките, дај жити се кажи ми дали стварно знаеш некој што е преку 20-25 години и нема партнерка бидејќи прател фудбал? Еве јас сум женет и поголем дел од тие што ги знам од форумов од фан клубовите се женети, дел имаат и деца.
И финално, има негативности, не кажав никаде дека нема. Се што е претерано и неконтролирано е негативно. И гледање фудбал, и дремење на форум, и гејмање, и бинџање серии, итн, итн.
теми како што беше порано, без да се пцуеме и мраземе.