Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.909
- Поени од реакции
- 41.541
Има еден нелатентен де, не мора латентни да бара, ако е така.![]()
Plus singl e sega, mozda opipuva teren.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Бидејќи партијата ти ја води државата/општината и треба да ти ги обезбеди и подобри условите за живот. Затоа впрочем и го даваш гласот. Од друга страна, Јунајтед не ми ветил ништо на мене, едноставно самиот сум ги избрал.Забава не е зборот бидејќи освен Ман Утд за кои треба да пратиш лига 1, сега мораш да пратиш и лига европа, па лига на шампиони, па мораш и Сити да ги гледаш за да знаеш како играат и дали ќе им ја земаат титулата,
вот е паметен, не сака да биде rebound. Бара за озбилноPlus singl e sega, mozda opipuva teren.![]()

Не како директна корелација од фудбалосување, но од перспектива на time management охоооо.дај жити се кажи ми дали стварно знаеш некој што е 25+ години и нема партнерка бидејќи прател фудбал?
Нека служи за пример темата дека може да се зезаме на велико и да си поминеме сите добро а сепак да збориме за тешки, актуелни и опиплививот е паметен, не сака да биде rebound. Бара за озбилно![]()
теми како што беше порано, без да се пцуеме и мраземе.Повелете и друг пат. Пингај ме кога ќе делите награди за guest of the year.Да почнеме со Њотомир, кое е твоето контроверзно мислење? Те избрав бидејќи ретко кога имаш неконтроверзни мислења![]()

О, има појче од еден. Сори нот мај тајп. Една од најголемите делузии за гејојте е, ко че почнат стрејтој да се осејчаат ко таргет оти си мислат дека сакаш да им го пикниш пошто си геј. Во реалноста корпосуваш по 20 мина во 1 час.Има еден нелатентен де, не мора латентни да бара, ако е така.![]()
Ајде утре почни го денот со тоа што ќе тагнеш ново дете.Повелете и друг пат. Пингај ме кога ќе делите награди за guest of the year.
Имаше порано уште двајца јас што ги знам, ама нив одамна ги нема. За други не знам, не сум се интересирал многу на темата. Ти си ептен open затоа сите те знаеме.О, има појче од еден.

Имаше порано уште двајца јас што ги знам, ама нив одамна ги нема. За други не знам, не сум се интересирал многу на темата. Ти си ептен open затоа сите те знаеме.![]()

Според тебе чадот од дрвата не загадува?Интересно.Па да де, тоа и го реков, дека не е до дрвата него до тоа "кој знае што се гори"
Денес да. Утре wot ќе тагне нов член и ќе се расправаме за нешто друго.Дали сме уште до првиот член?
Ајде бе не лажи ги стрејтојте да не се осејчаат ко таргет.Сакаш само да им го спуштиш гардот и после ооооп наздравје бричење.О, има појче од еден. Сори нот мај тајп. Една од најголемите делузии за гејојте е, ко че почнат стрејтој да се осејчаат ко таргет оти си мислат дека сакаш да им го пикниш пошто си геј. Во реалноста корпосуваш по 20 мина во 1 час.

Не воопшто. Незнам како да ти кажам, ама дури и кога сум сингл my hands are full.Ајде бе не лажи ги стрејтојте да не се осејчаат ко таргет.Сакаш само да им го спуштиш гардот и после ооооп наздравје бричење.![]()