GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.816
- Поени од реакции
- 11.802
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум имал искуство да ми мерат килажа на ранец, веројатно би рекол само да внимаваш на килажа, да не идеш преку 7-8кг. За димензиите нема да праат проблем, нема везе дали е вакум.Дали овој рачен багаж е добар за Wizzair? Да не ми прават проблеми?
Ги исполнува нивните критериуми 40х30х20, ама е со вакуум.
Прегледај го приврзокот 451012
Ne si bil Budimpeshta izgleda ima da te izgorat odma, imam gledano lugje so "prazna" gym bag zasto e pogolema od dimenziite kako gi teraat ili stisni ja vo ova meracov ili kaznaСум патувал со дупло поголем ранец од овој, никој ништо нит ми проверил нит рекол.
Ne si bil Budimpeshta izgleda ima da te izgorat odma, imam gledano lugje so "prazna" gym bag zasto e pogolema od dimenziite kako gi teraat ili stisni ja vo ova meracov ili kazna
A da ne zboram deka prvo te kaznuva i naplakja posle ti proveruva za na koj let si, pred mene kaznija covek i mu naplatija a on ustvari cekal na gresen let(ne mu ni bil letot so wizz)
Димензиите се тие кои ги бараат, него да не се фатат за тоа дека е вакуум, дека ќе има повеќе ствари внатре.
На килажа секако ќе внимавам.