Znam, toa srekja ne ni koristam, go imam samo radi Messenger za kontakt. Poentata mi e deka vo ovoj moment najmalce treba nivna ekspertiza i truenje za koj, sto i kako. Na vakva ogromna tragedija so eden kup pocinati i povredeni e grev da se pisuva i misli taka. Uste knedla vo grlo imam od onoj tatkoto so izjavata "sto kje mi e zivot" i zamisli da go cita Ronce sega.Ако мислиш на форумов дека има потсмев подобро не отварај ФБ. Таму све се на ниво на тетките.
Тоа па Твитерот со тоа полуписмените паметњаковичи не ми се ни коментира. Таму 90% се Рон размислувања. Комфорт зона у детска соба (стан у Центар, Дебар Маало)и тоа е целиот нивен свет.
Среќа на Инстаграм нема опција за пишани постови иако и таму некои одма отскокнуваат со глупоќата.
Мизерна беше е Чуповска, апла покажа дека Тошко им смета уште од изборите.... Сега и Пичковски ќе се јави...Многу голема трагедија...Бог да ги прости...
Во моментов го гледам пресот на СДСМ. Денеска барем можеа да поќутат да не прават театар и политички памфлети и поени а во нивно време имаше исто така трагедии како Дурмо Турс итн.... Еден ден нека почекаа, после нека поставуваат прашања, на кои имаат легитимно право....
Затоа што ги имаме избушено сите дупки. Затоа.Како само нас ни се случуваат вакви работи?
Жално, премногу жално...
![]()
Нивниот преЦедник нека го потсетат и за модуларната во Тетово 14 жртви , Беса транс 45 жртви....подобро е сега да е в сала.Многу голема трагедија...Бог да ги прости...
Во моментов го гледам пресот на СДСМ. Денеска барем можеа да поќутат да не прават театар и политички памфлети и поени а во нивно време имаше исто така трагедии како Дурмо Турс итн.... Еден ден нека почекаа, после нека поставуваат прашања, на кои имаат легитимно право....
огромна трагедија, људина и човечиште ... тешко погодува исто како кога го загубивме Тоше !!!![]()
Кровот паднал врз него откако се вратил назад: Андреј ДНК идентификуван по неговиот часовник
Пристојно, воспитано момче со семејни вредности, таков беше Андреј од ДНК, кој почина утрово во страотниот пожар во Кочани. Блиски...newz24live.com
Фалсификувана е или нелегално издадена ??![]()
(ФОТО) Еве ја нелегалната лиценца која коруптивно била издадена на дискотеката во Кочани
Откриена нелегалната лиценца за дискотеката „Пулс“ во Кочани, каде во пожар загинаа 59 лица. Истражителите потврдуваат корупција и митоlider.mk
Leeee dosta be so samosozaluvanje i ligavenje, sekoj vtor vo drzavava ako ne i 90% fakaat vrski i gledaat da go prevarat sistemot.