Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.925
Поени од реакции
2.966
Како само нас ни се случуваат вакви работи?
Жално, премногу жално...
:place::place::place:

Член од
1 јануари 2025
Мислења
149
Поени од реакции
426
Ако мислиш на форумов дека има потсмев подобро не отварај ФБ. Таму све се на ниво на тетките.
Тоа па Твитерот со тоа полуписмените паметњаковичи не ми се ни коментира. Таму 90% се Рон размислувања. Комфорт зона у детска соба (стан у Центар, Дебар Маало)и тоа е целиот нивен свет.
Среќа на Инстаграм нема опција за пишани постови иако и таму некои одма отскокнуваат со глупоќата.
Znam, toa srekja ne ni koristam, go imam samo radi Messenger za kontakt. Poentata mi e deka vo ovoj moment najmalce treba nivna ekspertiza i truenje za koj, sto i kako. Na vakva ogromna tragedija so eden kup pocinati i povredeni e grev da se pisuva i misli taka. Uste knedla vo grlo imam od onoj tatkoto so izjavata "sto kje mi e zivot" i zamisli da go cita Ronce sega.
Uste ne mi se veruva kolku sme klet narod i kolku nesrekja ne prati..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.260
Поени од реакции
6.342
Член од
12 март 2009
Мислења
20.986
Поени од реакции
17.229
Многу голема трагедија...Бог да ги прости...

Во моментов го гледам пресот на СДСМ. Денеска барем можеа да поќутат да не прават театар и политички памфлети и поени а во нивно време имаше исто така трагедии како Дурмо Турс итн.... Еден ден нека почекаа, после нека поставуваат прашања, на кои имаат легитимно право....
Мизерна беше е Чуповска, апла покажа дека Тошко им смета уште од изборите.... Сега и Пичковски ќе се јави...
Треба истрага, но има и друга работа, не гледам ниеден родител да покаже самокритика... Како во мое време сме раснеле без Дискотеки, не па од 14г да морало да се оди ??

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.199
Поени од реакции
18.298
Многу голема трагедија...Бог да ги прости...

Во моментов го гледам пресот на СДСМ. Денеска барем можеа да поќутат да не прават театар и политички памфлети и поени а во нивно време имаше исто така трагедии како Дурмо Турс итн.... Еден ден нека почекаа, после нека поставуваат прашања, на кои имаат легитимно право....
Нивниот преЦедник нека го потсетат и за модуларната во Тетово 14 жртви , Беса транс 45 жртви....подобро е сега да е в сала.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.904
Поени од реакции
21.953
огромна трагедија, људина и човечиште ... тешко погодува исто како кога го загубивме Тоше !!!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.668
Поени од реакции
29.507
Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.710
Поени од реакции
4.026
Шокиран сум од оваа трагедија, денес е еден многу тажен ден. Мир на рано изгубените млади души и сочувство за најблиските и сите кои сочувствуваат со оваа несреќа.
Да се помолиме да нема повеќе компликации и жртви.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.500
Поени од реакции
3.336
Многу заебан ден. Кој би помислил дека на ДНК ова ќе им се деси, едни од најпозитивните ликови на естрадава.. Трагедија голема. Сочувство до сите, нека им е лесна земјата на настраданите.

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.710
Поени од реакции
4.026
Авионот со осуммината тешко повредени штотуку слета во Софија и децата веќе се превезуваат во специјализираните клиники.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.986
Поени од реакции
17.229
Фалсификувана е или нелегално издадена ??
Дали се знаело дека е нелегална, мислам самите пеачи не би ризикувале ?????

Член од
31 мај 2019
Мислења
412
Поени од реакции
1.262

Kajgana Shop

На врв Bottom