Пожар во Кочани, диско Пулс.

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување

Ужас у пм, на најубави години да ти се запре животот.
Сите си сме виновни кога ќутиме и за најмалото деградација во општеството.

Сочуство до семејствата, не постои утеха за ова да не знаеш дали ти е живо чедото.

Чоле бе Благословена си од мене и од Господа, кажав молитва за тебе Заштитничка, Архангелска.
Пробувам да те игнорирам оти не е ни моментот за препуцавања и навреди ама не иде. Болест си е болест

Пиши ти уште еднаш дека прв киднал семката да ти ја ебам ретардирана евнухска клошар еден.
Не само дека прв киднал, него и да им се десело нешто немало да бидат за жалење. Ауф еј, сеа откако се дозна ова за Андреј гневен сум на оној пост на Рон од сабајле, да ми е пред мене сеа со голи раце ќе го задавам. Без осет еј, а да не збориме дека има роднини и пријатели што го читаат форумов, како ли они се осеќаат после такви глупоштини напишани.

Не знам што им се случува на ваквите луѓе во мозокот пред да напишат ваков пост, дека ДНК сакале ли пожар да направат? Не бе другари, тие беа бенд кој го забавува народот, тоа со прскалките е ради атмосфера при забава, сигурно не оделе со намера кафичи и дискотеки да палат. Греота упм, супер чоече беше Андреј, да ти се насерам и у живот и у судбина и у се.

Некако имам мислење дека на крај ќе има повеќе од 100 загинати... Дури и да биле 500 гости (според Тошковски), ако ги додадеме и персоналот, обезбедување, бендот... Баш ме интересира дали се извлечени сите тела... Од тие повредените сигурно ќе има многу жртви во наредниве денови...

Ептен тажно... :place:

Подеднакво лошо, сменети гарнитури, табиетот е ист.

Сите имаме излегувано во вакви дупки ко помлади, ништо не сме направиле да се смени тоа.

Овие деца вчера се колатерална штета на неодговорноста на уништенава нефункционална држава.
Да подеднакво е лошо, трагедијата и болката исто болат, но околностите не!
Дали е табиетот ист ќе видиме на епилогот. Јас се надевам дека не.

Najmalce za vakva rabota se vika Latas u studio, ama Alfa i legendata Betmen ili ne se svesni za istovo, ili so pricina bas nego go viknale, sto i da e, neka odat po gjavolite.

Меѓудругото, ваков тип несреќи, што е и најстрашно, демнат на секој чекор овде. Од небезбедни автобуси со неисправни кочници кои се самозапалуваат по улици, небезбедни градилишта, населени места со неовозможен пристап за ПП возила и брза помош, по згради ПП црева и ПП скали не постојат...

Пробувам да те игнорирам оти не е ни моментот за препуцавања и навреди ама не иде. Болест си е болест
Од Божјата Волја не се бега. Ќе родиш Архангелов Син, Борец и Покорител на злото.

Андреј беше супер чоек и фациште , полн со енергија и тоа што се вратил да помогне кажува за неговата хуманост.

Последно уредено од модератор:
колку години работела дискотеката без проблем се знае??

да не беа толку кренати прскалките немало да има пожар
Многу долго. Прочитав на нет коментар на човек што кажува дека син му со 17 год излегувал тука а и тој на негови години излегувал на истово место.
(не знам колку е точно)

Прскалки мислам дека воопшто и немало во дискотекава. Нигде не прочитавме такво нешто.

Рон ти одржа интерашот лекција и друг пат мисли пред да пишуваш глупости

Андреј беше супер чоек и фациште , полн со енергија и тоа што се вратил да помогне кажува за неговата хуманост.
Mora da se vratis u situacija koga znaes deka cel bend uste ti e vnatre, mnogumina bi postapile isto za najdobri drugari. Taa edna od bek ap vokalite sto umrela, samohrana majka bila, i mazot i bil pocinat. Jadno toa dete ...

Овој на канал 5 многу убави работи кажува моментално, не знам кој е ликот ама од а до ш е точен

Самото "гасење" со апарат со CO2 во не-евакуирана просторија ја има запечатено трагедијата.

Од самиот противпожарен апарат и плус пожарот се "успале" жртвите, а потоа и изгореле.

Колку општа неписменост се гледа во едно видео, без основна обука за противпожарна заштита.

На запад на секои 5 години секој вработен е должен да посети обука на противпижарен апарат и како да се однесува во случај на пожар и вакви катастрофи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom