Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.550
Поени од реакции
23.656
Гледав сториња на акаунтот од дискотеката, не верувам онде да бери 1000 луѓе, премал е просторот.
Ама да видиме, коски ми се тресат оти бројката ќе расти допрва затоа што многу од жртвите се малолетници и не се идентификувани.
Да, во право е Иреал, 500 луѓе биле.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
719
Поени од реакции
1.319
А зошто не спомниш зошто Чолисмо спомнува курови или не ти одговара тоа? Форумот е толку шовинистички станат шо нема каде.
Погледни го овој погоре со Исус шо треси зелени
Чоле бе Благословена си од мене и од Господа, кажав молитва за тебе Заштитничка, Архангелска.

Член од
11 август 2017
Мислења
579
Поени од реакции
527

Член од
25 март 2012
Мислења
8.629
Поени од реакции
5.282
Ужас у пм, на најубави години да ти се запре животот.
Сите си сме виновни кога ќутиме и за најмалото деградација во општеството.

Сочуство до семејствата, не постои утеха за ова да не знаеш дали ти е живо чедото.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.642
Поени од реакции
20.202
Чоле бе Благословена си од мене и од Господа, кажав молитва за тебе Заштитничка, Архангелска.
Пробувам да те игнорирам оти не е ни моментот за препуцавања и навреди ама не иде. Болест си е болест

Член од
23 август 2010
Мислења
40.093
Поени од реакции
117.327
Пиши ти уште еднаш дека прв киднал семката да ти ја ебам ретардирана евнухска клошар еден.
Не само дека прв киднал, него и да им се десело нешто немало да бидат за жалење. Ауф еј, сеа откако се дозна ова за Андреј гневен сум на оној пост на Рон од сабајле, да ми е пред мене сеа со голи раце ќе го задавам. Без осет еј, а да не збориме дека има роднини и пријатели што го читаат форумов, како ли они се осеќаат после такви глупоштини напишани.

Не знам што им се случува на ваквите луѓе во мозокот пред да напишат ваков пост, дека ДНК сакале ли пожар да направат? Не бе другари, тие беа бенд кој го забавува народот, тоа со прскалките е ради атмосфера при забава, сигурно не оделе со намера кафичи и дискотеки да палат. Греота упм, супер чоече беше Андреј, да ти се насерам и у живот и у судбина и у се.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.163
Поени од реакции
5.946
Некако имам мислење дека на крај ќе има повеќе од 100 загинати... Дури и да биле 500 гости (според Тошковски), ако ги додадеме и персоналот, обезбедување, бендот... Баш ме интересира дали се извлечени сите тела... Од тие повредените сигурно ќе има многу жртви во наредниве денови...

Ептен тажно... :place:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.546
Поени од реакции
31.206
Подеднакво лошо, сменети гарнитури, табиетот е ист.

Сите имаме излегувано во вакви дупки ко помлади, ништо не сме направиле да се смени тоа.

Овие деца вчера се колатерална штета на неодговорноста на уништенава нефункционална држава.
Да подеднакво е лошо, трагедијата и болката исто болат, но околностите не!
Дали е табиетот ист ќе видиме на епилогот. Јас се надевам дека не.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.419
Поени од реакции
47.456
Najmalce za vakva rabota se vika Latas u studio, ama Alfa i legendata Betmen ili ne se svesni za istovo, ili so pricina bas nego go viknale, sto i da e, neka odat po gjavolite.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.399
Поени од реакции
9.061
Меѓудругото, ваков тип несреќи, што е и најстрашно, демнат на секој чекор овде. Од небезбедни автобуси со неисправни кочници кои се самозапалуваат по улици, небезбедни градилишта, населени места со неовозможен пристап за ПП возила и брза помош, по згради ПП црева и ПП скали не постојат...

Член од
6 ноември 2024
Мислења
719
Поени од реакции
1.319
Пробувам да те игнорирам оти не е ни моментот за препуцавања и навреди ама не иде. Болест си е болест
Од Божјата Волја не се бега. Ќе родиш Архангелов Син, Борец и Покорител на злото.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.022
Поени од реакции
1.581
Андреј беше супер чоек и фациште , полн со енергија и тоа што се вратил да помогне кажува за неговата хуманост.

Последно уредено од модератор:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.668
Поени од реакции
29.507
колку години работела дискотеката без проблем се знае??

да не беа толку кренати прскалките немало да има пожар
Многу долго. Прочитав на нет коментар на човек што кажува дека син му со 17 год излегувал тука а и тој на негови години излегувал на истово место.
(не знам колку е точно)

Прскалки мислам дека воопшто и немало во дискотекава. Нигде не прочитавме такво нешто.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.419
Поени од реакции
47.456
Рон ти одржа интерашот лекција и друг пат мисли пред да пишуваш глупости

Андреј беше супер чоек и фациште , полн со енергија и тоа што се вратил да помогне кажува за неговата хуманост.
Mora da se vratis u situacija koga znaes deka cel bend uste ti e vnatre, mnogumina bi postapile isto za najdobri drugari. Taa edna od bek ap vokalite sto umrela, samohrana majka bila, i mazot i bil pocinat. Jadno toa dete ...

Kajgana Shop

На врв Bottom