Da ne se praime podobri od drugite, kao so kazav, sush bus ni e nacin na zivot.Се кажано на место, за жал од ова и си бегаме горе да си вртиме бургери на скара како што се потсмева Рон на темава и ред други. Подобро бургери да вртиш отколку да си патиш од тие што треба да делите иста нација и идентитет.
Работи.
Ако работат сериозно, а не од 5 бироа 3 се секогаш празни.Да им е приватен газда....Јас разбирам зашто се бараат врски, затоа што и тие таму што работат, работат само за завршат работа на некој нивни комшија што им се јавил за да побара услуга за негов роднина. Ме сваќаш? Зачаран круг без крај. Затоа и ти си чекал 5 дена, бидејќи не дошол на ред твојот предмет од овие работи.
Ne deka opsto se pocituvaat propisi na drugi mesta,ama ovoj sektor sekogas go vodele kombinacija, dno lugje. Gazdite sekade se gradskite faci so se znaat so site, od inspektor do gradonacalnik, profesionalen zavrsuvac na rabota.Додека сум жив нема да ми е јасно како некој одобрил во онаа шупа да се собира народ. Како? Како матер му, како??? Колку години работеле без никој да преземе ништо? Колективно слепило владее. До тоа дно ли е дојден животот таму, да овие деца немаат каде па се собираат во вакви шупи за малку забава?
Од утре треба да излезат инспекции во секој град и село, и да затворат се. Се да затворат, од А до Ш, и никој да не смее да отвори се додека не му поминат повторно на детални прегледи и не ги задоволи сите безбедносни стандарди. И лицата што издаваат одобрение јавно во службен весник да објават, за ако се случи вакво срање повторно некогаш, да се знае точно кој одобрил објектот да работи.
Ништо ич нема да се случи, од нервоза ќе си пишеме и тоа е.
Не ми е едно јасно, сам бил типот инкогнито од Пробиштип во Кочани или имало и други со него?А, ти како го замислуваш сценариото, 1 полицаец со 1500 деца, како иде спроведувањето тука?
Ај врати се назад на темата и види дали сум испуштил нешто. Жив не сум, полумртов, и само што се прибрав дома.
Да проверам дали си тука,немој одма да ми се љутиш.Ај врати се назад на темата и види дали сум испуштил нешто. Жив не сум, полумртов, и само што се прибрав дома.
Пријави се што не чини. Се обидов за пола саат-саат да исчистам се што не беше за тука, ама 36 страни да измодерираш не е лесно. Сите што ги преминаа границите со навреди, закани и несоодветни мислења си добија казнени поени и банови од тема. На што личи бе ова луѓе?Работи.
Ми го избришал постот за рон,остаил цела кофа бљувотини од онаа лудачана биполарна и останатите будали ко нејзе.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk