...ајде бе бате, ти кој „не си“ од политичка елита (мислиш не те читам) кога веќе осудуваш, покажи каде „бранев“ ? толку од правни судски процедури, без докази и тоа цврсти не може бре да судиш со „можеби“, „изгледа“ нели ти е јасно што значи „право“ ? ние пишуваме мислење тука за судски процес на прво исчезнато, па убиено лице, не пишуваме каков карактер сум јас или како е по моја дома, па уште бан да добијам? а тебе цвеќе да ти се даде за прекрасните реченици за моите дома...невидена работа!
auu sto treses u film si vlezen/a?
kako bez dokazi i bez cvrsti dokazi im sudat?
pa edniot od taa kriminalna psihopatska banda gi odvede i pokaza kade e teloto na vanja a i na pance.. il na son mu se sonilo ko tebe so tvojata "expertiza" za se !
pogore si pisala
.и сега ако ова се прочита горе наведениот наслов на линкот, ќе речеме ејјј стварно зошто? опааа веднаш осуда од некои членови тука, аааааааа вие мислите и пишувате дека Палчо е невин
stvarno ova napisa? ..stio da se zamislam koga e jasno ko den!..
kakva bre parafinska rakavica baras koa gi fatija nekolku dena po ubistvata?..kakva bre balisticko vestacenje koa oruzjeto seuste ne e najdeno? ..kazaa i pance i vanja se ubieni od ist pistol no toj ne e registriran i seuste ne e najden..
pravo? da ne pocnes sega da baras prava za ovoj ludakot zs kvici go tepale u policija? uste li ke gi branis, zar nemas ni gram sovest i empatija kon zrtvite pa branis psihopati? pravo, be, pravo i nemalo dokazi spomnuvas?
nastrana od tvojot debilen komentar
izjavata na ovoj manev apla advokatot ko sto go sovetuval, pa ide bre dotamu na emocii da fakja lugeto, posebno demek vanja kazala "od tato ne baraj, ne ne saka toj, mama dusata ke ja dade za nas" (izmislena) .. a zaboravile deka ima nekolku dena pred da ja ubijat devojceto u skolo napisalo sostav najmnohu na tatko i mu veruva? toa moze i da go dokazes a izjavata na ludakot ne!
breej ke se vadi zena trebalo da grabnat , ne dete, ja sledele nedea dena i po greska e?da, taa zgrada vnatre ne e mnogu osvetlena no da lepis na dete selotejp mora u lice da go vidis, ne i lepel selotejp na tilot? i plus sto vo taa zgrada nema licnost zena koja sto toj ja opisal, kerka na nekoj farmaceft lli kako bese ili direktor na granit! slepi bea ..i uste izjavuva pa se soglasiv si vikam dobro vozrasna e ke ja grabneme, ke ja pustime? ..kako be dobro si vikas? a da bese kerka ti [a kazi dobro vozrasna e
da skapat u zatvor psihopati odvratni! ova ne ke pomine , pravejki se naivni i demek ne znaele a cela godina planirale i jas sum ubedena deka mnogu dobro znaele sto pravat i ne se naivni tuku teski kriminalci na nivo na palco..da ne sakale da bide ubiena vo slucaj da ne znaele (a znaele) stom palco zel perniceto i pistolot 3 mazi ne mozele da sovladaat eden starec palco? a plus sto nekolku dena pred toa na ist nacin ubile pance, i ne znaele vo sto se vpustaat? ..pa samo karatistot so eden udar ke go onesposobel.. no ne , sega ke kuka "mu bilo strav za familijata" ?
moze ne im se ni prvi zrtvi, za palco 100 posto ne se
moze sega da negiraat i izigravaat debili ovie idat dozivotno u zatvor, po 15 da gi osudat ko soucesnici, za dve ubistva toa se 30 god , palco maksimalna za dvete ubistva , nema sto da lazat veke zagarantiran im e dozivotniot zatvor, neka priznaat se i da zavrsi ova
samo sto mislam deka ima i naracatel i celta bila tokmu vanja
za tatko to odamna pisav deka mislam deka ne e vmesan no znaat zs e ubiena vanja no mora da molcat i ko napravija osomnicen i u pritvor ko opomena, molcete ..
100 posto sum sigurna deka ima naracetel koj nikogas nema da se otkrie koj e