Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Ама да му ебам мајката, па бар за некаква правда кон сопствена ќерка... бекни нешто. Со главата во земја е 3 месеци. А и некако ми нема никаква логика да го држат толку време ако немаат некаков доказ дека има нешто со ова. Можеби не директно...
Тој србинот Ного уште на почетокот тврдеше дека таткото на Вања е наместен од страна на полицијата.

Во случај таткото да е невин и да биде ослободен од обвинение, треба малце полицијата и обвинителството да се позанимава и со оние политичари кои објавуваа слики и погрдни зборови за лајк-два плус.
Ми текнува на оној копукон Мартин Костовски. Му ја најдов и објавата на фејсбук. Нека чмае тука да не му текне да ја избрише.

Прегледај го приврзокот 445953
Oni go isisaa kjelav za pred kameri, gi tepale za go inkriminiraat i nego, mislam deka postovite na fb se najmal problem.

Тој србинот Ного уште на почетокот тврдеше дека таткото на Вања е наместен од страна на полицијата.

Ќе почекаме уште недела две, ќе се расчисти се. Ме интересира другиве што ќе изјават, апла сите ќе го натоварат Палчо.

Oni go isisaa kjelav za pred kameri, gi tepale za go inkriminiraat i nego, mislam deka postovite na fb se najmal problem.

За тоа си има внатрешна или шо ти ја знам.
Башка тоа што збориме тепање, шишање се само претпоставки. Ова напишаново од Мартин уште стои. Погледни колку шернувања има и колку коментари/реакции.
Мислам, ако некој обичен граѓанин може да го јаде за пост на фејсбук со причина ширење на омраза, истото треба да го снајде и клошаров.
Ова ти е типичен македонски партиски џаболебар. Не размислува со главата, само гледа на крајниот резултат а тоа е собирање лајкови и следбеници во момент кога сите го следеа настанот и беше топ тема тој период.

Да не се правиме и ние ангели на форумов, скоро сите до еден го направивме таткото монструм уште од прв ден на случајот, имаат тука голема кривица и тие што одма јавно се излетаа со изјави дека и таткото е вмешан, за после да испадне дека немаат никакви конкретни докази.

Требаше да почекаме и да не брзаме со осуди, треба и сега да почекаме и да видиме што ќе кажат другите на суд, само еден од нив прозборе и на некој начин направи пресврт на целиот случај, изгледа дека уште сме само на почеток и допрва почнува да се одмотува клопчето, ќе има тука уште многу заплети.

Палчо е за товарење, али и они треба да одлежат до таму негде летна олимипијада 2156та. Ако татково се води како обвинет само врз база на усмен исказ од обвинетите, тури му пепел. Ќе видиме обвинителството кога ќе го испрашува.

... А и некако ми нема никаква логика да го држат толку време ако немаат некаков доказ дека има нешто со ова. Можеби не директно...
Очигледно е дека немаат.
Доказната постапка каде Обвинителството ги вадеше доказите и носеше сведоци - е завршена.

Да не се правиме и ние ангели на форумов, скоро сите до еден го направивме таткото монструм уште од прв ден на случајот, имаат тука голема кривица и тие што одма јавно се излетаа со изјави дека и таткото е вмешан, за после да испадне дека немаат никакви конкретни докази.

Требаше да почекаме и да не брзаме со осуди, треба и сега да почекаме и да видиме што ќе кажат другите на суд, само еден од нив прозборе и на некој начин направи пресврт на целиот случај, изгледа дека уште сме само на почеток и допрва почнува да се одмотува клопчето, ќе има тука уште многу заплети.
Slucajot za tatkoto skripese u start, samo javnosta bese zelna za zrtva pa pocnaa da analiziraat kako mrdal so prsti, so gazot, zaso ne placel, zaso sedel mirne i tn. Klasicna makedonstina u vakov slucaj. Obvinitelstvoto i policijata kako sekogas glup i poglub.

Очекувам трилер завршница, уште пресврти не очекуваат. Тоа што Палчо е као помирен со доживотната не го негира фактот дека чмарот ќе му го цепа некој Ибро за доручек ручек и вечера а и по некое ќотече ќе падне гарант. Колку и да глуми он над ситуацијата, не е баш така. Не е дека ќе го осудат на доживотна и он ќе чита книги до негова смрт и ќе пишува книги за банкстерите власите и дипстејт.

Slucajot za tatkoto skripese u start, samo javnosta bese zelna za zrtva pa pocnaa da analiziraat kako mrdal so prsti, so gazot, zaso ne placel, zaso sedel mirne i tn. Klasicna makedonstina u vakov slucaj. Obvinitelstvoto i policijata kako sekogas glup i poglub.

Не можеш да очекуваш да нема испади од народ кога сите го поврзаа него со случајов па уште снимка излага како крева палци пред камера за време на апсење.
Се „поклопија“ коцките да биде мета на плукање.

Башка тежок случај е, со убиство на дете. Сите чекаат некого да окриват.

Не можеш да очекуваш да нема испади од народ кога сите го поврзаа него со случајов па уште снимка излага како крева палци пред камера за време на апсење.
Се „поклопија“ коцките да биде мета на плукање.

Башка тежок случај е, со убиство на дете. Сите чекаат некого да окриват.
vi se poklopija kockite u glavata na vas, ko u sekoj vakov slucaj. Sekoj so dva grama pamet ja svati situacijata posle 5 minuti. Ne morase pishoanaliza da se prai za palcite.

Covekot bese ez target, ex narkoman i propalica i se nasankavte ko magarinja na fb postovi.

А зошто би било некому од големциве (претпоставка, ако полицијата толку се ангажира во тој правец) во прилог да го малтретираат таткото за да го обвинат? Убиец имаат, соучесници и помагачи имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom