Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
17.713
Поени од реакции
20.340
I, da ja ostiame taka rabotata? mozhe e kriv tatkovo, mozhe ne, manje bitno.
Не туку премногу го издолжија судењето, еден куп време изгубија со глупи сведоци како Гоце кој апсолутно ништо не придонесе неговото сведочење.

Член од
30 август 2024
Мислења
275
Поени од реакции
1.214
И не за ништо друго, туку затоа што не покажува ни најмал знак на каење, трошка почит нема ни кон семејството, кон мајката на девојчето и најверојатно кон таткото за кој ќе се испостави дека нема никаква врска со него. Си снимал поткасти, се облекува во пеглани џемперчиња, уреден, потстрижен, најаден и напиен, и изиграва адвокат и ја мати водата.
Богами...
А што е најстрашно, човекот очигледно забегал од реалноста и никогаш нема да признае или прифати вина. Уште пробува и ќе пробува да извади теорија дека го местат.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.325
Поени од реакции
10.086
Останува да се види дали има нарачател....Палчо е монструм и од самица не треба да излезе сонце да го фати а овие копуциве треба да се закопаат у земја до глава и по еден тањир да се остава пред нив па што изедат тоа затоа што се баш со интелигенција на растение.
Правда ќе се истерува до следните неколку поколенија, нема аир да им видат ни деца ни внуци.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.780
Поени од реакции
11.743
А што се случи со тој Стефан од Струмица што го возел до Турција? Во притвор е или?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.065
Поени од реакции
24.404
Во случај таткото да е невин и да биде ослободен од обвинение, треба малце полицијата и обвинителството да се позанимава и со оние политичари кои објавуваа слики и погрдни зборови за лајк-два плус.
Ми текнува на оној копукон Мартин Костовски. Му ја најдов и објавата на фејсбук. Нека чмае тука да не му текне да ја избрише.

1741863449266.png

Член од
5 март 2018
Мислења
17.713
Поени од реакции
20.340
Има решение за ова, една здрава тужба и да не му текни даде логира на фејсбук повеќе

Член од
30 август 2024
Мислења
275
Поени од реакции
1.214
Во случај таткото да е невин и да биде ослободен од обвинение, треба малце полицијата и обвинителството да се позанимава и со оние политичари кои објавуваа слики и погрдни зборови за лајк-два плус.
Ми текнува на оној копукон Мартин Костовски. Му ја најдов и објавата на фејсбук. Нека чмае тука да не му текне да ја избрише.
Мислам дека немаше човек што не го осуди татково... и јас бев меѓу нив. Прво со самата појава во судница, потоа со вестите дека пишал во погрешна група на Вибер па ја избришал пораката, па дека имал контакт со Палчо...

Некако многу конциденции имаше околу него.

пс: Тоа мора да се истражи до крај. На кого сакал да му пише на Вибер дека ќе оди сама во школо? Или што и да беше пораката што ја пратил во групен чет со родители. Жал ни е на сите ама човекот не бекна од прв ден. Дете да ти убијат... не ни сакам да помислам како е, ниту посакувам на некого тоа да му се случи.
Ама премногу тивок и затворен е од прв ден.

Да бидеш во иста судница секој ден со луѓе кои ги гледаш пред тебе дека ти убиле дете... не знам, може до мене е, ама мислам дека секој ден ќе пробувам да станам и да го збрцам со нешто.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.501
Поени од реакции
18.820

Прегледај го приврзокот 445953
Oni go isisaa kjelav za pred kameri, gi tepale za go inkriminiraat i nego, mislam deka postovite na fb se najmal problem.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.713
Поени од реакции
20.340
Мислам дека немаше човек што не го осуди татково... и јас бев меѓу нив. Прво со самата појава во судница, потоа со вестите дека пишал во погрешна група на Вибер па ја избришал пораката, па дека имал контакт со Палчо...

Ама не крвнички со објави и да објавуваш слики од него и да повикуваш на линч
На сите ни беше грозна самата помисла дека родител свесно си го фрли чупето во гроб ама не споделувавме на стори слики од него.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.065
Поени од реакции
24.404

Јас уште тогаш пишав за овој Мартин Костовски дека он како политичар, особено што тогаш беа актуелната власт, дека не смее да прави вакви испади и дека мора да се воздржи од вакви коментари затоа што немаше никакви докази за човекот туку само сомнение.​
Тоа што пишале ојле и дојле по форум и коментари не се рачуна. Овој е политичар, јавна личност која има следбеници и многу луѓе го читаат.​

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.801
Поени од реакции
60.721
пишал во погрешна група на Вибер па ја избришал пораката, па дека имал контакт со Палчо...
Па и тоа ништо не докажува. Можеби палчо побарал број од девојчето па го контактирал. Овој подоцна пишал "кажете колку треба" во погрешна група. Тоа не значи дека учествувал во нешто, туку дека бил контактиран за откуп.

Многу тенко е сето ова, да имаа нешто до сега ќе излезеше во судењето.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.586
Поени од реакции
9.549
За да има пресуда, мора буквално сите обвинети да имаат право на одбрана и презентирање на нивната страна на приказната. Па макар истата била и лага. Судење не е линч.
И се брза нејзе, ги пакувала куферите за Шведска.

Член од
30 август 2024
Мислења
275
Поени од реакции
1.214
Па и тоа ништо не докажува. Можеби палчо побарал број од девојчето па го контактирал. Овој подоцна пишал "кажете колку треба" во погрешна група. Тоа не значи дека учествувал во нешто, туку дека бил контактиран за откуп.

Многу тенко е сето ова, да имаа нешто до сега ќе излезеше во судењето.
Те разбирам... и сега после исказиве на Манев стигаме до ова.

Поентата ми беше дека од прв ден човекот е како билка. Пак ќе кажам, не знам какво е да ти утепаат дете, не ни сакам да знам не ни помислувам.

Ама да му ебам мајката, па бар за некаква правда кон сопствена ќерка... бекни нешто. Со главата во земја е 3 месеци. А и некако ми нема никаква логика да го држат толку време ако немаат некаков доказ дека има нешто со ова. Можеби не директно...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.075
Поени од реакции
9.352
Абе ако тргнеме така ништо не докажува ништо. Сведоците ко никој ништо да не ги испрашува. Оној Гоце многу лесно пројде за со анксиозност пошто никој ништо не го праша логично него само он да си ја каже својата сторија и да искочи суперхеројот у приказнава. Ни обвинети ни обвинителство. Ни па ќе се покрене постапка како тоа цивил има пристап до докази кои можат да влијаат на истрага, ни па ќе се постави прашање како може цивил да биде поспособен од цело МВР.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.759
Поени од реакции
43.741
@bijons му ја држи сурлата на зурлата, појако нешто од ова немам прочитано одамна :D

Kajgana Shop

На врв Bottom