- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.576
- Поени од реакции
- 119.590
Да ги презентираат мислев, на тоа.Што зборувате? Кој ред да дојде? Завршена е доказната постапка, што имаше докази, сведоци...извадија...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ги презентираат мислев, на тоа.Што зборувате? Кој ред да дојде? Завршена е доказната постапка, што имаше докази, сведоци...извадија...
Да ги презентираат мислев, на тоа.
Дон Рон, следниот тригер е три точки. Софистициран удар под радар.@bijons му ја држи сурлата на зурлата, појако нешто од ова немам прочитано одамна![]()
Побогу што ќар пд тоа полицијата да го мести?Тој србинот Ного уште на почетокот тврдеше дека таткото на Вања е наместен од страна на полицијата.
Не знам што ќар имааат, ама ќовекот така рече, што не мора да му се верува ама па од друга страна овој Манев го скршиле од ќотек за да го намести. Зошто ? Појма немам.Побогу што ќар пд тоа полицијата да го мести?
Имаат некои индикации дека е вмешан некако затоа и го држат во домашен притвор
Мое мислење, сепак шпекулирам, не знам што било. Можеби кога Палчо му кажал на тој идиотот дека таткото кажал кога ќе излезе личноста што треба да се киднапира од дома, мислел на таткото фармацевт или кој и да бил, а не на таткото на Вања. И овој во полиција го кажал таткото, и овие можеби си поврзале дека е таткото на детето... пак ќе кажам, шпекулирам самоНе знам што ќар имааат, ама ќовекот така рече, што не мора да му се верува ама па од друга страна овој Манев го скршиле од ќотек за да го намести. Зошто ? Појма немам.
Зошто таткото фармацевт би го направил тоа? Од кого ќе изнудува пари?Мое мислење, сепак шпекулирам, не знам што било. Можеби кога Палчо му кажал на тој идиотот дека таткото кажал кога ќе излезе личноста што треба да се киднапира од дома, мислел на таткото фармацевт или кој и да бил, а не на таткото на Вања. И овој во полиција го кажал таткото, и овие можеби си поврзале дека е таткото на детето... пак ќе кажам, шпекулирам само
auu sto treses u film si vlezen/a?...ајде бе бате, ти кој „не си“ од политичка елита (мислиш не те читам) кога веќе осудуваш, покажи каде „бранев“ ? толку од правни судски процедури, без докази и тоа цврсти не може бре да судиш со „можеби“, „изгледа“ нели ти е јасно што значи „право“ ? ние пишуваме мислење тука за судски процес на прво исчезнато, па убиено лице, не пишуваме каков карактер сум јас или како е по моја дома, па уште бан да добијам? а тебе цвеќе да ти се даде за прекрасните реченици за моите дома...невидена работа!
stvarno ova napisa? ..stio da se zamislam koga e jasno ko den!...и сега ако ова се прочита горе наведениот наслов на линкот, ќе речеме ејјј стварно зошто? опааа веднаш осуда од некои членови тука, аааааааа вие мислите и пишувате дека Палчо е невин![]()
Ima video od Messi na socijalnite mrezi penal od svetckoto prvenstvo gi dopira dvete kopacki topkata....Zasto toj penal ne e disalowed a ovoj e.....Ako e ispravno i na Messi penalot 2022 ima Var treba da go ponistat a ovie sega naogaat da ponistat.. moze e ispravno ali zasto ima dvojni standardi....kofa sakaat moze da dosudat koga sakat ne.....Ovoj cirkus e namesten od samiot pocetok samo nie sme budalite sto go gledame i navivame kako Rimsko vreme....
Не може да е фармацефт, Манев кажа дека му покажале слика од Александар, па откога овој рекол дека никогаш не го видел во живот, полицијава го скршила од ќотек.Мое мислење, сепак шпекулирам, не знам што било. Можеби кога Палчо му кажал на тој идиотот дека таткото кажал кога ќе излезе личноста што треба да се киднапира од дома, мислел на таткото фармацевт или кој и да бил, а не на таткото на Вања. И овој во полиција го кажал таткото, и овие можеби си поврзале дека е таткото на детето... пак ќе кажам, шпекулирам само
Да, ама многу од работите што не ги знаевме до сега се откриваат од рочиште на рочиште. Конкретно после вчерашното сведочење на Манев, верувам и тебе а и на сите нас ни се разјаснија многу работи кои претходно беа презентирани на овој или на оној начин. Реално немавме поима дека Палчо одненадеж му пукал на Жежовски во слепоочница, немавме поима како ја убил Вања, а сеа се тоа полека се разоткрива и станува јасно. Некои работи се оставаат и за понатамошниот дел од рочиштата, па така верувам дека каратистот, Кешишев и таткото ќе бидат последниот дел од сложувалката во случајов. Нема теорија џабе да го држат во притвор година и кусур, нешто мора да има.Не верувам дека веќе има можност за такво нешто. Обвинителството, според тоа каде е постапката, ги има изнесено сите свои докази.
Не да го намести туку сакале признанија, они без ќотек за ништо немале да пропеатНе знам што ќар имааат, ама ќовекот така рече, што не мора да му се верува ама па од друга страна овој Манев го скршиле од ќотек за да го намести. Зошто ? Појма немам.