- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.270
- Поени од реакции
- 8.386
две солзи ми капнаа, луд филм, ако сте љубители на индиски нема да згрешите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е добар како RRR, мора да се гледа.две солзи ми капнаа, луд филм, ако сте љубители на индиски нема да згрешите
![]()
Зошто? За да се малтретира со пишување пораки, водење статистики, презентирање филмови кои никој нема да ги гледа? Последниот филм што го имавме наместо 2, 4 недели поминаа пред @moongoses да го гледа. Никој не ни забележа дека 2 недели е поминат рокот а нема нов филм. Единствено само тој остана лојален до сам крај. А дојдоа многумина, ветуваа дека ќе бидат редовни... ама не се ни појавија.Па нека отвори друг. Ај отвори ти.
Претенциозно срање, ништо посебно, им давам бел бумбар ради звукот и атмосферата на моменти во филмот, другото тапа.Коментиран е Nosferatu, го гледаш некој?
Еј едвај го догледав нз оти, ама ич не ми легна. Визуелно чат пат по некој момент, другото така.
Ко Дракула за сиромашни нешто.
Тој на Херцог е ремек дело споредено со овој новиов.
Прв пат сега го гледав Dirty Dancing на тв 1000. Лабаво филмче, само за играње и ебење се работи и нема никаква поента. Баш да се расположи човек петочки.