Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Маркетингшки трик бр.1 подточка б:
- Или мора добро да лажеш to get what you need, или to make an offer he cannot refuse.

Ако е возвратно радо би. Пошо си тежок случај, зеленко не е опција.
Баш сакам да видам колку ме мразиш.

pls? :pos2:
не е дали те мразам или сакам. ама некако ми е патетично натиго-дајмиго анализи праење. ако постои друга опција како што се 2, 3, 5 зеленки или услуга еквивалентна на нивната вредност, пуцај. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
не е дали те мразам или сакам. ама некако ми е патетично натиго-дајмиго анализи праење. ако постои друга опција како што се 2, 3, 5 зеленки или услуга еквивалентна на нивната вредност, пуцај. :)
Is sex out of the question? Imam mnog u jaka webcam!
OK, ќе се потрудам, меџувремену, FreshKing користи благодетите и бенефециите од emesene.

Dark King - Drk King - Drking :)drk:) - Dr.King (oва ради цензура)

Ако се навратиме далечната 96' кога бе уберкул и игнорирав вакви јузери, со предрасуди и генерализирање дека зад некое 17' мониторче се крие детенце со мала глава и долга_црна_мрсна_коса, исфрустрирано до нееебото и цик-цак назад, додека во позадина му бее рандом хардкор метал трака која пее како љубовта е оverrated и дека headbanging-от е најразвиена форма за релаксирање, ова човече ме изненади. Тогаш сфатив колку си зак0н, многу си интересен, звер4е-човек, моќни постови!!1 (hint_word: шаблон)

Аналогно, следува татјлот, аватарот и потписот, нели веќе сме готови со јузернејмот.
wannabe.. мм, кај да го вметнам my-personal-alltime-favourite зборче..
Со оглед како се поставуваш на форумот, ќе те биде и за политичар, па ако даде Господ*, во иднина, еве нема да бидам ewul и наречам wannabe ако во размена имам до крајот на животот кинење казни за возење +10 повеќе со веспата? оk.

*Just mocking, ppl. Keep walking..

Oвде се уозбилувам, зошто на ред дојде сарказмот.
Dark King е синоним за сарказам around here. Не користи eмот-икони дека веќе е усовршен до немајкаде и тешко на гуштерите кои незнаат да читат меѓуредовии. Закон сарказам, heheh <3 >3 ~3 <45 <69

*гласот на нараторот во LOST што вели previously on LOST: Продолжуваме..

Сигурно не по твоја вина, местолокација на живеење SKOPYEA.
Closest you can get to hell without gettin burned, eh?
Aма си го сакаш. Локален патриотизам е фино. Иако браниш провинција, хехе suck on this!
Дружељубив по природа, интересен по карактер, кул физички (со бради4ка :drk), кој не би го поканувал на секој-ден-се-собираме-да-оговараме кајгана собиранки. Има премногу пријатели и премногу зеленки. Тотално обратно треба ако сакаш да освоиш миксерот за најмистериозен член, dude, асоцијалноста е на мода. Be geek. Speak l33t, можеш дури и street danca (so znaci) да ја ќариш. Неопходно е слушање Слаткар.

Факултетот не е тоа што ти сакаше (aaaand the клише моментот).

Инстант иронија преточена во неколку килобајти слика:

Битно нас не зближи.

Секогаш твој,
ЕNTEР.

:back:

Ај оdam na skolo, pi6i ako ti se dopadna, ili titni 2 pati za da.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
:icon_cool

Човеку мора да си го вратиш стариот аватар! Барем ке нагласеше така дека сакаш да си кул.

wot. Ебате никот ебате. Грда мутација на прашалното зборче what. Тоа значи дека wot може да се преведе како жто (како извадок од легендарното "зожто" (зошто) па со тоа "што" станува "жто")

И кога ке помислиш дека со тајлтлот кажал нешто длабоко за себе полно со емоции - ке гуглаш и ке дознаеш дека пишал дел од реченица од Изгубени. -.-

CHARLIE: Oy, Jin. You heading back to the caves? 안녕?
JIN: 안녕. [Subtitle:]
CHARLIE: Safety in numbers, right? Of course, you have no idea what I'm talking about. How nice it must be to not be involved in the bloody insanity that surrounds us at every turn. It's quite beautiful, really. You take care of your wife. Everything else is someone else's problem. No need to be involved in the decision-making process. No tree-shaking behemoths, French transmissions, just sweet, bloody ignorance. You don't know how lucky you are, you know. Must be nice. You wake up and...
Таман Изгубени спомнав. Си го стаил Соер. Дали му се дивиш на изгледот, дали на неговиот начин на комуникација или пак зашто има секси кул пи4ка на островот - незнам. Но сепак дознав нешто* околу Соер

*види начин на дискутирање.

Но првин да отворам хауба и да видам што има. Отвараш профил и угаснато светло. Од страна наеднаш ти се појавува песна. И тоа ај да кажеш каква било песна. Не, тоа е саундтрак од уште една серија - True blood. Пишуваш над видеото I wanna do bad things with you. Ок успеа изгледа да сфатиш дека вампирите се секс манијаци.

Јадеш боранија за асоцијалност а си отворил група - (a)социјална група за хејтери! (th3 h@t3rZ) Де4ко, си имаш проблеми во последно време со зборчево а? луд1

Океи. Идеме на ова како се понашаш на форум т.е. дискутирање. Еве ке се обидам да изкарикирам:

Напишано од wot

Сите сте глупи, јас сум саркастичен употребувајќи амерички досетки и цитати од серии.
Незнам дали овие фори би фаќале у живо. Според мене ти во друштво ќутиш. Онака внимателно перципираш и собираш информации и после вечерта седнуваш на мсн и им ебеsh матер со цитати од серии. И после овие плачат. -.-

Гледаш многу серии. Тоа ти е најголемиот извор на збогатување на твојот речник. Затоа очекувам во иднина веќе да не начекувам пост напишан на македонски од тебе. Ке биде некој хибрид од серии со главен мотиватор - House MD. Пробај читни некоја книга а ако немаш кондиција за тоа - читај колумни. Барем таму ке најдеш некои кул модифицирани зборчиња како што сакаш ама на македонски.

Се правиш Брус Спрингстин на форумов али после коа ке видам некој лигав пост одма се минусира тоа. Би ти кажал - Не ми глуми лудило, спушти се дооооле!

Друго паметен си али очигледно не го искористуваш тоа продуктивно. Фати школо сериозно нешто а у. Плус имаш јака НЕ-Е-ЕМ0-шишка која ке ти донесе популарност. Искористи ја!

Друго ме мрзи а и неможам да те анализирам. Постовите ти се ептен доооооолги па неможам да ти ги читам и не можам да сфатам што сакаш да кажеш со тоа.

Мое мало хејтерче :emo:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
После неочекуваната анализа од вот редно е да вратам.Значи вот еве ти една анализа од едно наметливо/секогаш во црно/wannabe ствари ДЕВОЈЧЕ (со големи оти ако утнам на анализава ке ми се прости пола нели? Oh joy…)

So, who is wot?

Голем дел од времето очигледно го минуваш гледајки серии и филмови а исто така добар дел од времето киснеш на форумов така што ке си претпоставам дека си мноооооогу социјален тип.

Awww are u afraid from life?
Fox life is not real life wot, u know that right? :(

Што се однесува до сериите, пошто имам гледано добар дел од сериите што ги имаш и ти гледано можам да забележам дека прилично ти влијаат врз стилот на пишување. Мислам, настрана англиските изрази, во целокупната содржина и форма на изразување ти се под директно влијание, особено од ....нели....знаеш нема потреба да се спомне
Али морам да ти признаам дека имаш смисла за хумор. Од сите што го злоупотребиле Хаус стилот, твоево изгледа најпристојно.
Стилот на пишување, сарказам, надменост и трошка огорченост (што не знам од што би можел да ја имаш на 18 години ). Одвреме навреме уживаш да се изживуваш на одредени членови.Во ред е да се цениш себеси но не е во ред да ги потценуваш другите врз основа на два прочитани реда. Али ке претпоставиме дека тоа е само твојот начин на билдање его, исфрлање фрустрации или што и да е што те мотивира да се со инфериорните членови кои го немаат твојот superstar стил и не се доволно к00l
Друга занимација што ја имаш е да провоцираш.Заземаш радикални страни иако не ги подржуваш па човек не е сигурен дали навистина го мислиш тоа што го пишуваш па не може да се суди многу за твоите ставови, макар што и не е тоа толку важно. Во секој случај добро е тоа за дискусија затоа што во спротивно на темана за скандалот во хирушките клиники ке се сведеше на коментари од типот: ,,да стварно страшно и остали рандом навредливи коментари,,
Можеби си и креативен ама ја користиш таа и таа креативност за сензационализам. Тоа е најверојатно така поради недостаток на популарност во RL (кој патем ти е потребен, сакаш да бидеш во центар на внимание) па така ете ти го пак форумот ...

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3091380&postcount=39

ова онака само оти ми помогна во заклучокот:)
И уште нешто што го заклучив сега пред малку.I think you are gay. You seem to be in love with Dark king.
Eте така...
И да, ме потсетуваш на типов

Нели така беше шаблонскиот завршеток, и не ме мрзеше
Доста ти е :back:

who is next:pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
wot -.- не ме нервирај -.-
Знаеш како оди само-промовирањето. Јас те фалам-ти ме фалиш.
Почина ѓупката што не фалеше двајцата. :)
Лоша особина е себичноста. Супер би ми дошло и мене его-буст. Обострано услов, подуслов ти прв? :)

Meanwhile, колку да ја разрушиме нијансата пеперутки/виножита/облачиња, ви ја претставуваме, the ewul one, noodle.

*PARENTAL ADVISORY; EXPLICT CONTENT; ALL RIGHTS RESERVED ©*

Јас како правила-кршач место на крај ќе почнам со јеwtube видео.

‘единствениот начин да се долови релацијата форум-noodle.
Oграничената сива маса од 19ти век е форумот, нудл останатото.

Би почнал сега.. ама се плашам. :)
Sure, лесно му е на доктор4ето Хаус позади завесата на хуморот да ја искритикува опасната Нудла. Значи значи, најинтересниот дел на целава ситуација е што ти побара анализа. Ефтини псхихијатри има, сигурен сум дека не побара за да спознаеш јавното мислење околу тебе.

Случај си. Надпросечно интелигентна, огорчена, саркастична.. oh, I'll do you. :drk:

Koга сите партиципираат и даваат се' да придонесат кон Kaygana; The weather channel, таа знае да не растревожи со слика од африканче, исушено од глад, потенцирајќи дека светот има поголеми проблеми од тоа што некој не и се јавил на некоја, некој добил/а кец, кој колку залци леб а колку голтки млеко имал за доручок, што впрочем преку Драга Кајгана манифестираш хејт кон глупавоста на човештвото. Преценување, и тоа е фино.

Мy way or the high way баш и не е ефективно кога одиш против дрва.
А овде има толку многу посебни и ретки дрва што треба Кајгана да е од тие заштитените национални паркови.
Ама не те занима, би играла и мерење курови, битно твојата поента да изплива на виделина. Како сперматозоид. Еден кој стигнува од многумина.

Форумски изолирана. Знаеме дека миксерот е твој за мистериозност. Полнење кутии ионака имаше!!1
Оh, политика. Eternal hater! Way to go, noodle! Радо би анархија неголи да гласаш. Заклучок; не поднесуваш авторитет. Форум, real life (like you know what that is).. Не, нудлата не носи солиден диоптер и поти на форум 24/7. Таа излегува неколку часа и станува камен од неколку чаши ефтино, преку бугарска граница шверцувано, виски. That ain't social life darling. И имам чуство дека е симпати4на такоџе. Ама сепак се шминка ради префинетост. Baeh..

Да беше гркиња веќе ќе се викавме Северно-идиотско-скопје.
Затоа и ти даваат црвенки. (оuch, touchee subject:()

Kaко мала сонот ти бил моден дизајнер, си имала imaginary friend do 15, а вујко ти те допирал на смешните места.
Се поназад паднало во вода, you can let go now.. oвде сме за тебе.

Геталајф. Jacko e мртов. Времето е ладно. Тоше ангел. Биди среќна. Со заштитен секс. Ние те сакаме.

:smir::vozbud::toe::jaj::pos2::pipi::kesa::tapp:
:tv::uvo::salut::nesum::back::nenene::baeh::helou::wink::pusk:

Вметни ги рандом, да те потсечам на Гладиус. :back:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Солидно, me likey, со пар круцијално грешни моменти, но ајде ти се простува бидејќи работиш про боно за гордиот добитник на наградата (што не е миксер, друго е но се чува во тајност за да се истера мистериозноста до крај) за најмистериозен член. Нели е kewl, како во филмовите кога платените убијци шефот го имаат запознаено само преку телефонската говорница преку која им дава директиви кого нареден да скинат. :salut:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај ќе биде некој добар ако му е досадно, да ми напраи анализа на мене? :pipi:

M

marsovka

Гостин
wot го нудам мојот задник за анализирање

Пуцај слободно а после :pipi: бираш дали сакаш со или без ....

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
ај кој сака да набаци на волеј психоанализис....да видам дали сум се подобрил или уште исто гомно сум!
Шмек...:smir:

В

Вори

Гостин
Ако не го мрзи некој или ако има вишок време,нека ми направи мене една анализа..
Да видам и ја што гомно сум,исто како и Шмекеров над мене..:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom