wot -.- не ме нервирај -.-
Знаеш како оди само-промовирањето. Јас те фалам-ти ме фалиш.
Почина ѓупката што не фалеше двајцата.
Лоша особина е себичноста. Супер би ми дошло и мене его-буст. Обострано услов, подуслов ти прв?
Meanwhile, колку да ја разрушиме нијансата пеперутки/виножита/облачиња, ви ја претставуваме, the ewul one, noodle.
*PARENTAL ADVISORY; EXPLICT CONTENT; ALL RIGHTS RESERVED ©*
Јас како правила-кршач место на крај ќе почнам со јеwtube видео.
‘единствениот начин да се долови релацијата форум-noodle.
Oграничената сива маса од 19ти век е форумот, нудл останатото.
Би почнал сега.. ама се плашам.
Sure, лесно му е на доктор4ето Хаус позади завесата на хуморот да ја искритикува опасната Нудла. Значи значи, најинтересниот дел на целава ситуација е што
ти побара анализа. Ефтини псхихијатри има, сигурен сум дека не побара за да спознаеш јавното мислење околу тебе.
Случај си. Надпросечно интелигентна, огорчена, саркастична.. oh, I'll do you.
Koга сите партиципираат и даваат се' да придонесат кон
Kaygana; The weather channel, таа знае да не растревожи со слика од африканче, исушено од глад, потенцирајќи дека светот има поголеми проблеми од тоа што некој не и се јавил на некоја, некој добил/а кец, кој колку залци леб а колку голтки млеко имал за доручок, што впрочем преку Драга Кајгана манифестираш хејт кон глупавоста на човештвото. Преценување, и тоа е фино.
Мy way or the high way баш и не е ефективно кога одиш против дрва.
А овде има толку многу посебни и ретки дрва што треба Кајгана да е од тие заштитените национални паркови.
Ама не те занима, би играла и мерење курови, битно твојата поента да изплива на виделина. Како сперматозоид. Еден кој стигнува од многумина.
Форумски изолирана. Знаеме дека миксерот е твој за мистериозност. Полнење кутии ионака имаше!!1
Оh, политика. Eternal hater! Way to go, noodle! Радо би анархија неголи да гласаш. Заклучок; не поднесуваш авторитет. Форум, real life (like you know what that is).. Не, нудлата не носи солиден диоптер и поти на форум 24/7. Таа излегува неколку часа и станува камен од неколку чаши ефтино, преку бугарска граница шверцувано, виски. That ain't social life darling. И имам чуство дека е симпати4на такоџе. Ама сепак се шминка ради префинетост. Baeh..
Да беше гркиња веќе ќе се викавме Северно-идиотско-скопје.
Затоа и ти даваат црвенки. (оuch, touchee subject
)
Kaко мала сонот ти бил моден дизајнер, си имала imaginary friend do 15, а вујко ти те допирал на смешните места.
Се поназад паднало во вода, you can let go now.. oвде сме за тебе.
Геталајф. Jacko e мртов. Времето е ладно. Тоше ангел. Биди среќна. Со заштитен секс. Ние те сакаме.
:smir:
:jaj::pos2:
:kesa:
:tv::uvo::salut::nesum::back::nenene::baeh::helou::wink::pusk:
Вметни ги рандом, да те потсечам на Гладиус. :back: