Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Сама да ја прашам ада како е:

-Ада, како си?:)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.209
Дали тука се добиваат психоанализи исклучиво со врски?

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Можеш и со упут и со плав картон, ама ќе треба да чекаш у ред со пензионерите од 7 ипол сабајле.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Нудл... дали ја подржувате опцијата за психоаналзирање и ако да - шут ми :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
треба да си земам редно бројче за да дојдам на ред или како иде постпкава тука? :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.209
дали ќе дојдеш на ред, има многу пред тебе :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.300
Ставете ме и мене на листата на чекање,и кога ке ми дојде редот известете ме да си ја прочитам да не киснам во темата по 24/7 :smir:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Освен 500 постови, трева да имате и вие правено анализа, за да може да барате.

Еве, слободно мене, па после со исполнети услови побарајте. :)
Ха ха ха
Не лажи по форуми, не е услов да имаш анализирано туку е онака ко плус што те бутка нагоре на листата на чекање.
Е сеа најголема трагедија е што нема листа на чекање ...
Значи дечки ако сакате анализа најдобро ке ви биде да се договорите со некој, вие да му направите анализа па после тој да ви врати оти инаку тешко да дочекате па и половина членови да ги изанализирате.

Значи толку ми е безвеза дома што ми текна дека ти должам анализа и тоа доооолго дооолго време.Епа сега еве да не испадне дека сум лажга и дека не исполнувам ветувања решив да се зафатам со анализирање иако не ми е баш денов за тоа.

Значи!

Дали ти имаш поима колку е тешко да анализираш форумски лик кој пишува кратки постови во кои не изнесува некој став.Многу!Речиси невозможно! Затоа анализава е базирана на претпоставки и логични заклучоци од моја страна.

Па, почнувајки од фактот дека не пишуваш многу ке заклучам дека си мирно дете кое не сака да се експонира многу.Не си wannabe фаца или жеден за внимание.Во постовите си го пишуваш исклучиво своето мислење и тоа толку лаконски без непотребни зборови а не па реченици.
Најголем дел од мислењата ти се поврзани со музика и во тој подфорум што го покажува твојот голем интерес за музиката особено за електронската. Од тоа нема што многу да се заклучи освен дека се интересираш за нови работи, прогресивна музика и прогресивни стилови.

Друга работа со која се занимаваш е играчница, eRepublic, и слични активности кои служат за минување на времето.Впрочем и целиот твој форумски лик се заснова на тоа. Тепање време кое очигледно го имаш во доста големи количини па наоѓаш начини да го поминеш што поинтерсно.
Ок, нормално за твоја возраст. Всушност и не покажуваш некои девијации воопшто. Од тоа што можам да го забележам не те фаќаат емо и слични феномени што значи дека you are doing just fine, па дури и покажуваш доста интелегенција и покрај оскудноста во твоите мислења.

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2839735&postcount=9

Случајно налетав на постов и ме изнасмеја.Секоја чест.
Следната работа која ја забележав е дека си добродушен.Се трудиш да помогнеш колку и како што можеш.Секогаш кога ке ти побараат помош гледаш да придонесеш некако да се дојде до решение на проблемот доколку е во твој домен.

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3116371&postcount=15

Јас не сум на форумов доволно долго за да знам за периодот 07’ - 08’ ама во тој период што сум член не сум забележала активно да учествуваш во некоја од дискусиите.Можеби не сум забележала или пак повеќе сакаш да читаш отколку да коментираш.

И на крај мај тип ту ју:
Express yourself :)

Ете толку, ова ми е последната бакшиш анализа од сега па натаму само обострано прифаќам

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Ха ха ха
Не лажи по форуми, не е услов да имаш анализирано туку е онака ко плус што те бутка нагоре на листата на чекање.
Тhe moderata herself:

Мораш прво ти да имаш направено анализа на некој.
Такво е правилото.
Иако на сите ни е јасна индиректната порака која Блекаут ни ја праќа, we'll just all play along, и ќе ја психоanalизираме без да побара.

Судејќи според никот, можеби е способна за апокалиптични сценарија па да не ја тестираме, ок?
By the way, знаеме дека потајно гледаш FlashForward и го знаеш расплетот.

Мало-наметливо-секогаш-во-црно девјче* (не бев сигурен до пред некое време) кое го пронашла универзалниот незаменлив вентил за празнење - Кајгана. Congratulations! You are the 12.123.126123871asd7823th winner што открил топла вода. И така Блекаут ја започна својата гуштерска авантура на Кајгана застанувајќи зад правилното, учејќи не морал и етика, засмевајќи не со обиди за креативност тука-таму расфрлајќи се на некои плагијаторски досетки помешани со неизбежната latinica i swatkite 4-ki4ki i 6-ti4ki. Ама опростено врз сметка на нејзиниот пол.

Од тука, аналогно, се префрламе на нејзините феминистички ставови кои се оправдани поради нагонот да се биде јуник, rebelde way, marizza. Што е нормално за (wannabe) изолирано девојче на нејзина возраст. Плус имам заклучок дека си доста асоцијална и "eееј, неможам баш вечер, имам многу за учење за на факс" ти е од редовните реплики кога те мрзи да заврзиш врзонките за надвор. Штета што нема Converse на лепенки, но не би се вклопиле во бунтовничкиот стил нели? Океи е, не се преоптеретувај, светот ќе се врти дури ти додека спиеш.

Циник си. Или wannabe.. here;s that word again.. just keeps popin.
Kaко форумска појава обожаваш да боцкаш. Разгоруваш оган колку за убивање време. Инаку би..
Едит од модератор: Контролирај се.

И така јас си останав форумскиот кретен..

И шаблонскиот завршеток - jewtube видео: Ме мрзи, замисли си.
Zelko Samardzic - Pokazi mi sta znas..

:pipi:

Едит4е: Незнам дали ќе се лутиш, смееш, игнорираш.. ама должиш анализа!

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
њот, сакам и јас ама да знаеш дека нема да ти вратам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
њот, сакам и јас ама да знаеш дека нема да ти вратам.
Маркетингшки трик бр.1 подточка б:
- Или мора добро да лажеш to get what you need, или to make an offer he cannot refuse.

Ако е возвратно радо би. Пошо си тежок случај, зеленко не е опција.
Баш сакам да видам колку ме мразиш.

pls? :pos2:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Тhe moderata herself:

Иако на сите ни е јасна индиректната порака која Блекаут ни ја праќа, we'll just all play along, и ќе ја психоanalизираме без да побара.

Судејќи според никот, можеби е способна за апокалиптични сценарија па да не ја тестираме, ок?
By the way, знаеме дека потајно гледаш FlashForward и го знаеш расплетот.

Мало-наметливо-секогаш-во-црно девјче* (не бев сигурен до пред некое време) кое го пронашла универзалниот незаменлив вентил за празнење - Кајгана. Congratulations! You are the 12.123.126123871asd7823th winner што открил топла вода. И така Блекаут ја започна својата гуштерска авантура на Кајгана застанувајќи зад правилното, учејќи не морал и етика, засмевајќи не со обиди за креативност тука-таму расфрлајќи се на некои плагијаторски досетки помешани со неизбежната latinica i swatkite 4-ki4ki i 6-ti4ki. Ама опростено врз сметка на нејзиниот пол.

Од тука, аналогно, се префрламе на нејзините феминистички ставови кои се оправдани поради нагонот да се биде јуник, rebelde way, marizza. Што е нормално за (wannabe) изолирано девојче на нејзина возраст. Плус имам заклучок дека си доста асоцијална и "eееј, неможам баш вечер, имам многу за учење за на факс" ти е од редовните реплики кога те мрзи да заврзиш врзонките за надвор. Штета што нема Converse на лепенки, но не би се вклопиле во бунтовничкиот стил нели? Океи е, не се преоптеретувај, светот ќе се врти дури ти додека спиеш.

Циник си. Или wannabe.. here;s that word again.. just keeps popin.
Kaко форумска појава обожаваш да боцкаш. Разгоруваш оган колку за убивање време. Инаку би..
Едит од модератор: Контролирај се.

И така јас си останав форумскиот кретен..

И шаблонскиот завршеток - jewtube видео: Ме мрзи, замисли си.
Zelko Samardzic - Pokazi mi sta znas..

:pipi:

Едит4е: Незнам дали ќе се лутиш, смееш, игнорираш.. ама должиш анализа!
Е стварно ме изненади
Фала Ај лајк спрајзес :)
Али пошто сеа брзам ке нафрлам само некој коментари а ке те изанализирам накнадно знам дека должам.
Лутиш никако
Смееш малку
Чудиш малку повеќе
6, 4 и w ми станаа стварно интресни признавам
Цинизам и предавања по етика во зависност од тоа како сум расположена тој ден.
Е сеа за ребелде и за нагон да се биде јунак, not my idea at all
феминизам е еден од ретките радикални ставови што ги имам
ок толку морам да бегам
:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom