LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Ај на мене оооо далај лама Марсовке хехехехе!!!!
(во кратки и убиствени црти)
(во кратки и убиствени црти)
По пп добив закани со пиштол и силување на сред автопат па морав да ја изведам оваа психоанализа пред другите .
Сексилишоус оо7 е девојка со емпатски способности и сака да се соживува со туѓите усдбини, нажалост тоа секад завршува во со стреотипен долг пост. Се обидува да свати што се случува во главите на луѓето, и нивните нарушувања. Во основа е девојка која е опседната со мажи и нејзиниот изглед половина време а останатото на филозофски размислувања и хороскопи. Има потенцијал да биде нешто повеќе од плавуша со цицки и се надевам дека ќе созрее.
До сега покажала неколку обида за креативност ама поради немањето храброст јасно и гласно да каже сакам да ебам бе не ги допишала. На прв поглед изгледа како длабока личност, на втор е плитка, на трет неискусна девојка што се труди да мисли. Што е добар знак повеќето преферираат да вегетираат над Шехерезад . Се срами од тоа што е наместо да ги диктира условите под кои ќе живее дозволува општеството да и ги диктира. затоа се труди да се постави како општествено одобрена личност што ја гуши. Сака згодни, убави дечки кои се паметни ама ако мора да бира меѓу паметен и убав ќе избере убав, затоа што е егоист и сака да ги контролира мажите иако тврди дека е обратно .
Има создадено слика за себе дека е безгрешна на моменти се граничи со ароганција . Ретко дека ќе призне дека направила грешка или дека повредила некој.
Главен проблем на нашата членка е тоа што брка мажи со погрешен пристап, на погрешен начин. Девојко со цицките надвор извадени не очекувај некој сензитивен, интелегентен, полн со рабирање маж да ти пријде .
Втор проблем е што толку анализира на моменти, оделни случаеви и оделни работи што не ја гледа целата глобална слика.
За неколку години ќе има доволно искуство, и ако научи да го заузда егото ќе биде прилично ок личност.
П.С. Покрај нејзниот егоизам знае да се шегува на своја сметка и тоа многу добро :јебач:
Оценка...да сумирамеОкеј набрзинка една ако испуштам нешто немој да се лутиш ок?!
ada - Прв и последен впечаток - егоист
Без навреда али ова те вадело, ова те фрла во кал.
Ада сфатила дека вредноста на пазарот ќе и биде поголема ако не пуши, пие и се секса наоколу затоа решила да се откаже од тоа. Дека за да успее и да стигне до правиот треба да си ги дигне акциите на пазарот. Од твоето его црпиш мотивација за било што од средување на изгледот па се до шармот кој има . Знае на физички план да зивади максимум со оглед на тоа што природата и дала. Од друга страна редовно се закопува себе си поради своето его во дискусии каде испаѓа ко идиот.
Искрено те имам читано и порано не знам loosing your edge или мене така ми се причинува. Ада во основа е просечно девојче со просечни барања кое по игра на судбината и ради своето его успеала да извади максимум од себе на одредени полиња.
Втора работа идеш во екстреми од калуѓерка до курва и назад. Твојот главен проблем не е зауздување на егото кое спорадичен ефект туку наоѓање баланс во себе и во својот живот а богами и недостаток на аналитички способности кои на моменти очајно ти фалат, затоа и одиш од еден крај во друг.
Излези од тој магичен круг на либерализам или конзерватизам и превземање на некаков стреотипен лик и став спрема светот кој е дестилиран во визбата на некој дедо. Гледај да се најдеш себе си и тоа што те прави среќна Ок?!
Не мора да бидеш убер интелектуалец за да бидеш среќна ниту убер конзервативн и патриот .
Чекам оценка ок?
Другото е горе-доле, океј. :back:Уживаш да си играш со чувствата на другите.
Еден од малкуте форумски ликови, кој плени со позитива, шарм, искреност, добрина..Ај некој нека направи за мене ВЕ МОЛАМ! Ветувам повратна со тек на време Ретки се тие кои сум им направил ама затоа откако им имам направено ме имаат частено дури Пепси и еспресо :bananafuck:
О, да. Често ја критикуваш женската популација, погледни се во огледало.*освен јас. Само го критикувам женскиот пол.