Тhe moderata herself:
Иако на сите ни е јасна индиректната порака која Блекаут ни ја праќа, we'll just all play along, и ќе ја психо
analизираме без да побара.
Судејќи според никот, можеби е способна за апокалиптични сценарија па да не ја тестираме, ок?
By the way, знаеме дека потајно гледаш FlashForward и го знаеш расплетот.
Мало-наметливо-секогаш-во-црно девјче* (не бев сигурен до пред некое време) кое го пронашла универзалниот незаменлив вентил за празнење - Кајгана. Congratulations! You are the 12.123.126123871asd7823th winner што открил топла вода. И така Блекаут ја започна својата гуштерска авантура на Кајгана застанувајќи зад правилното, учејќи не морал и етика, засмевајќи не со обиди за креативност тука-таму расфрлајќи се на некои плагијаторски досетки помешани со неизбежната latinica i swatkite 4-ki4ki i 6-ti4ki. Ама опростено врз сметка на нејзиниот пол.
Од тука, аналогно, се префрламе на нејзините феминистички ставови кои се оправдани поради нагонот да се биде јуник, rebelde way, marizza. Што е нормално за (wannabe) изолирано девојче на нејзина возраст. Плус имам заклучок дека си доста асоцијална и "eееј, неможам баш вечер, имам многу за учење за на факс" ти е од редовните реплики кога те мрзи да заврзиш врзонките за надвор. Штета што нема Converse на лепенки, но не би се вклопиле во бунтовничкиот стил нели? Океи е, не се преоптеретувај, светот ќе се врти дури ти додека спиеш.
Циник си. Или wannabe.. here;s that word again.. just keeps popin.
Kaко форумска појава обожаваш да боцкаш. Разгоруваш оган колку за убивање време. Инаку би..
Едит од модератор: Контролирај се.
И така јас си останав форумскиот кретен..
И шаблонскиот завршеток - jewtube видео: Ме мрзи, замисли си.
Zelko Samardzic - Pokazi mi sta znas..
Едит4е: Незнам дали ќе се лутиш, смееш, игнорираш.. ама должиш анализа!