Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.827
Ибра сака скап мотивациски гуру како он што беше
А па го најде мотиваторот, ќе влезе Вокер со тој неразбирливиот британски акцент има точно 0 зборови да го разберат, нарочито тоа чукарињата кои и така се неписмени до бола.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Ако шитнат Томори а Вокер испадне замената...... :pos: :pos: :pos:

Врв :pos::pos::pos:

Според алгоритмот и едниов е брз и другиов, шо кур, ќе искешираш на едниов го зимаш другиов без пари и ете пари за стадионот :roker:

Последно уредено:
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.765
Поени од реакции
5.744
Нека тера слободно томори мотори, беше добар едно време, ама црнец е, глуп е, полека да се исчистиме од ѓубрето, фофани муси лофтус чиковци чукувези продавај одма нема корист од нив, само мајк и леао доста се двајца од таа раса.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Ја незнам како не им здосади на новинариве да не поврзуваат со 1000 имиња кога стипсиве никој не купуваат.....

Ок ајде секој голем клуб го поврзуваат со имиња али америве не спуштија на ниво на Фиорентина, топ 4 да е рамно на титула :toe:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Ајмо Галата напрај чудо па земи го Емерсон кога нејќе оној цигоно Томори да се макне...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.135
Ја незнам како не им здосади на новинариве да не поврзуваат со 1000 имиња кога стипсиве никој не купуваат.....

Ок ајде секој голем клуб го поврзуваат со имиња али америве не спуштија на ниво на Фиорентина, топ 4 да е рамно на титула :toe:
Навикнете се на тоа.
Monitoring, interested, seduced, admiring, discussing, appreciate, leading, pushing, weighing up, scouting, exploring, итн итн.

Доста често се заебаваат за ова фановите на Ливерпул. Само се додаваат нови фрази, а ништо не се случува. Кога ќе дојде време за пари да се фрлат одма ќе има изговори :icon_lol:
Целта е топ 4. Ако со тој тим што ќе извади топ 4 успеат да освојат титула супер, ако не пак супер. Еве ги Ливерпул, не знам колку пати го оставиле клубот на цедило во трка за титулата. Штом топ 4 е обезбеден, нема потреба од додатно вложување.
Тој модел ќе си го терате и вие. Нормално во Италија има помалку пари, ама и помала конкуренција.

Уште една фраза што ме вади од такт е opportunistic signing :tapp:

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Ако се отарасиме од Емерсон, е тука може да биде пресек на сезонава кон подобро.

Уште Лофтус Чик, Абрахам, Бенасер и Чиквезе да ги истоварат негде, и добро да ги заменат и идеме на четвртото место, па може америве на крај и парада да направат :cool:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.135
Не знам која е потребата на италијанските екипи да собираат отпад од Англија.
Има млади талентирани играчи, земи некој да му ебам мајката. Ако се нема пари до толку, Девин Ренш од Ајакс е слободен. Море и Лампти од Брајтон би го зел како слободен наместо мртвиот Вокер па уште и да му плаќам толкава плата.
Треба на клоци кревање од газди па се до директори и комплетен ресет.
Отиде овој во Рома за 6 милиони евра. На лето му истекуваше договорот.
Кајл Вокер кај вас.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.927
Поени од реакции
50.702
Повеќе од јасно е дека Емерсон нема да се снајде во Галатасарај, ќе биде вратен и ќе стане дел од пермафростот во Миланело, сочинет од останатите промашени трансфери на алгоритмот за кои никој нормален не би платил пари.
Освен Рајндерс и до негде Фофана, се друго е за тепање и ебење.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.736
Поени од реакции
4.196
Не е само Галатасатај во игра, демек и Фулам биле заинтересирани бараат замена за Тете кој ќе биде аут до крај на сезона

Kajgana Shop

На врв Bottom