Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.991
Поени од реакции
6.874
Не поврзуваат со Santiago Gimenez.

Од јутуб клипот што го имам глеано од него, не изгледа нешто wow... профил на напаѓач е баш класичен напаѓач, тоа што ни треба ама како ќе се преведат тие 20 гола од холандско првенство у Серие А останува да видиме.

Мада џабе постов гарант нема ни да го донесат :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.934
Поени од реакции
8.822
Не поврзуваат со Santiago Gimenez.

Од јутуб клипот што го имам глеано од него, не изгледа нешто wow... профил на напаѓач е баш класичен напаѓач, тоа што ни треба ама како ќе се преведат тие 20 гола од холандско првенство у Серие А останува да видиме.

Мада џабе постов гарант нема ни да го донесат :icon_lol:
незнам што си гледал ти и што ти значи тоа класичен напаѓач, претпоставувам мислиш на класичен финишер, ама не е таков.. има техника, има лажњак,знае да пројде играч(не често не е екстра брз, ама знае), знае да асистира, знае да даде гол од далеку.. баш спротивно од Абрахам и Довбик ... а за тоа како ќе се покаже во Италија, тоа секогаш е ризик за шпиц што доаѓа од такво првенство, па макар и 40 гола дал таму :)

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.712
Поени од реакции
4.149
Pavlovic has turned down Fenerbahce despite negotiations progressing well with Milan for a €20M+ deal
Skriniar is now set to join Fenerbahce instead of him

:rolleyes:

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
3.991
Поени од реакции
6.874
Замисли летните трансфери на Малдини у зима да требаше да ги продаваат, таква утка да имаше????

Ама не ги земал Ориги и Бало Туре за без пари и Саше на куров ни се качи, а штрумф ќе увезувал арапи навивачи пошо итаљаниве го свиркале Кардинале :pos:

Де Кателаре моментално Де Брујне бројки вади у ЛШ а не запре кампањата против Малдини кога го купи овој.

Само за Емерсон треба да летаат сите од менаџментот, кога ќе го ставиш тука и Чуквезе и србинов и Лофтус Чик и Абрахам и ред други треба у затвор да завршат :icon_lol:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.720
Поени од реакции
4.348
Со повредава пропадна трансферот на Емерсон во Галатасарај.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.743
Поени од реакции
5.684
Умрени од гроб станати да играа ќе имаа поголема енергија. Ги мрзи да се движат, не пак да трчаат.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
3.991
Поени од реакции
6.874
Леао е Роналдињо за цел тим, Тео да почне со антидепресиви док е време а Калабрија е Дани Алвес за Емерсон.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
3.991
Поени од реакции
6.874
Саше само полека вечер, немој да ти текне цела кутија да ја испиеш, по едно се пие за смирење :tvg:
Автоматски споено мислење:

Овој Мората бар против шпанскиве цигани знаеше да дае гол, за кур не го бива.

Па уште 15 миљона фрлија за него :pos:

Последно уредено:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.720
Поени од реакции
4.348

Не сум го следел и не знам што играч е но голов го постигна како врвен напаѓач,нешто што на Милан очајно му фали.
Има шпекулации но не знам какви се шансите да дојде во Милан.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.373
Поени од реакции
14.788
Конечно еден добар потез од Бенасер после три години.

Ако не успее некоја контра, ќе висат до крај на натпреварот, а и веќе почнаа физички да паѓаат.

Не постои фудбалер, што кога ќе заигра за Милан нема да почне да покажува солидна количина на аматеризам, дури и да се запрашаш како е професионален фудбалер.
Автоматски споено мислење:

Не сум го следел и не знам што играч е но голов го постигна како врвен напаѓач,нешто што на Милан очајно му фали.
Тогаш значи дека не се големи, а и да дојде, веројатно само ќе се вклопи во ова сивило.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
3.991
Поени од реакции
6.874

Со Кардинале што не ти дава поише од 15 миљона за играч шансите се помали од тие за тебе да те пуштат на домашно лекување.

Него за Пиоли пиши ни, искрено колкави се шансите да се врати?

Kajgana Shop

На врв Bottom