Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430
Леао дали е жив,дали мрда не го приметив на теренот?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430
Што ќе прават нека прават понатаму сезонава е сеедно.
Во Јули Монкада да се врати во скаутинг секторот,Консеисао пријатно и клоцата на Ибрахимович,да се донесе вистински тренер и вистински спортски директор.
Во колрдинација со новиот тренер да се исчисти ростерот и да се продаде тоа што повеќе не е корисно за Милан и да се почне од почеток.
Очекував дека ќе се случи вакво нешто после заминувањето на Пиоли но потребен е ребилд и мини револуција во тимот за да се продолжи понатаму.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Што ќе прават нека прават понатаму сезонава е сеедно.
Во Јули Монкада да се врати во скаутинг секторот,Консеисао пријатно и клоцата на Ибрахимович,да се донесе вистински тренер и вистински спортски директор.
Во колрдинација со новиот тренер да се исчисти ростерот и да се продаде тоа што повеќе не е корисно за Милан и да се почне од почеток.
Очекував дека ќе се случи вакво нешто после заминувањето на Пиоли но потребен е ребилд и мини револуција во тимот за да се продолжи понатаму.
Ма каков ребилд, Пиоли со ростеров за титула ќе се бореше.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430
Кога тогаш ќе се врати Пиоли и Милан повторно ќе биде превосходен но до тогаш ќе мора работите да ги превземе друг тренер.

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Кога тогаш ќе се врати Пиоли и Милан повторно ќе биде превосходен но до тогаш ќе мора работите да ги превземе друг тренер.
Точно, али тренер што ќе дојде да биде некој налик Пиоли. И ќељав како него и стилот да му биде тој, она да биде баш on fire.

Консеисао е многу низок да го замени, Фонсека можеше да ја избричи главата и да пушти брада ама не му оставија време за тоа.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430

На овие играчи им е потребен психолог а не тренер.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.135
на нас едно време Мајкон и Коларов многу ни се најдоа, кога се вратија во Италија беа повторно едни од најдобрите бекови во лигата, имаа по 30-32год, исто земени од Сити. Ма да овој има 35год и нема играно претходно во Италија
Зависи играчот и колку е потрошен. Салах (32) и Ван Дајк(33) би газеле во Италија уште неколку години. Робертсон и на 31 е веќе потрошен играч.
Се наоѓаат играчи ама треба добра структура што повеќето клубови таму ја немаат. А немаат ни премногу пари за трошење.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430

Вокер го носат да биде глас во соблекувалната и лидер на теренот.

Рајндерс и Фофана буквално играа на сите натпревари од Август и сега тоа се чувствува.

Бенасер знам дека беше повреден но не знам зошто сеуште е во Милан.

Член од
23 август 2024
Мислења
126
Поени од реакции
211
Можеа Рабио за без пари да го земат летото,сегде во средина ќе покриеше и немаше рејндерс и фофана уште на полусезона да прегорат,ама на скржавите не им се даваше плата,епа сега циц.
Со чергарско водење на тимов шо вика пејо,толку е.

Консисао се жалел дека е слаб трансфер роков,му требале засилувања :icon_lol: не знае ли човекот кај дојде ?

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.198
Поени од реакции
758
I sto majka ako se plasirat CHL sledna sezona so ova uprava ke bide ista pesna , pak ke krpat za ekipa .
Ne moze cel da e Chl , golemo distignuvanje , ako n3 si sampion .
I lazio Fiorentina Roma imat cel chl da se plasirat samo

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967

Вокер го носат да биде глас во соблекувалната и лидер на теренот.

Рајндерс и Фофана буквално играа на сите натпревари од Август и сега тоа се чувствува.

Бенасер знам дека беше повреден но не знам зошто сеуште е во Милан.
Која сериозна екипа носи играч у Јануари да стане глас на соблекувалната? Да сме Комо па да биде Вокер авторитет.

Моја желба е да му се даде еден консултантски договор на дело на Пиоли, и овој кога има време да ја стегне екипава и да биде гласот што фали у соблекувалната.

Kajgana Shop

На врв Bottom