PlayStation 5

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.092
И ја купив втор контролер, па ја играв Returnal.

Па пак купив втор контролер. :pos:

Не се фалам, само кажувам каков беше развојот на настани.
:pos:

Ретурнал е игра на која скоро секој ден помислувам кога ќе осетам потреба за стимулација.

За блек фрајдеј и јас земав нов контролер за пеевче демек да заштедам. Овој ми е трет у три години и не ми стојат добри на wear and tear у споредба со претходна генерација, колку и да се робаст и топ, сепак осетливи ми стојат аналозите а не играм нешто агресивно. Првите два се сјебаа, дрифта аналогот на едниот осетно на другиот онака, не толку гејм брејкинг. Се мислев про џојстик поради тоа што аналозите се вадат и менуваат ама не знам дали вредеше баш и баталив.

Им ги имам и слушалките, скоро им се одлепи скајата па се гледа веќе памукот. Овие би рекол издржаа и се релативно згодни ама звукот е тапа. Новите им не сакам ни да ги видам, чекам старите да дотраат и да земам нешто подобро.

@Zlatikevichius, ќе ти пишам кои игри за мене имаат уметничка вредност и треба да ги пробаш. @џимеј па сега @Zlatikevichius, Уште @Io Sono Interista џубрето фали да фати џоистик и да се потфатиме за рецимо Last of Us, така би ги имале повторно на купа најдобриот тим од модератори од филм и тв со мене како најслабата алка и без трошка срам.

:ojeaa:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.838
Поени од реакции
22.877
@Zlatikevichius обавезно God of War двата нови дела, и Assassin Creed, ( почнувајки од Origins, Odyssey, Valhalla, Mirage може и Unity.) Far Cry 4,5,6,.. Spiderman, Spiderman - Miles Morales, се се тие со одлична графика добри приказни. Плус ги заборавив најдобрите .. The last of Us 1, The last of Us 2. Days Gone, Ghost of Tsushima. Предобри игри графика приказни, едноставно уживање. Поздрав.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.312
Како го праите ова, не ми го отвара линкот?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Како го праите ова, не ми го отвара линкот?
Сними vpn, не може со наша локација. Јас спуштив trial верзија од TunnelBear колку да ми отвори, можеш да користиш до 2 гига сообраќај со бесплатната опција.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Послабо годинава во споредба со претходните години. Можеби ова ми е и најслаба година досега, најмногу поради немање време.
И мене далеку најслаба. Сум имал претходно по 600-800 саати. Сега под 200, а и тие повеќето ми се во 2-3 месеци. Имам некои месеци со по 6-7 саати :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.938
Поени од реакции
37.164
Имам проблем. Купив 2 гифт картички од по 50 долари, преку G2A, направив redeem на кодовите, се си е супер, се си е ОК, 100 долари во паричник... Ама за PS+ Extra требаат уште 35 долари, а не ми дава да купам друга картичка никако. Пробав и со Google Pay, не директно со картичка, и така не сака. Што може да е проблемот?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.312
Имам проблем. Купив 2 гифт картички од по 50 долари, преку G2A, направив redeem на кодовите, се си е супер, се си е ОК, 100 долари во паричник... Ама за PS+ Extra требаат уште 35 долари, а не ми дава да купам друга картичка никако. Пробав и со Google Pay, не директно со картичка, и така не сака. Што може да е проблемот?
Да не има некакво ограничување?

Зашто не пробаш преку Амазон да купиш?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.938
Поени од реакции
37.164
Да не има некакво ограничување?

Зашто не пробаш преку Амазон да купиш?
Не знам, ајде, ќе пробам и преку Амазон.

EDIT: Покомплицирано е, триста податоци бара - адреса, поштенски код, state... Сега ќе треба од PS акаунтот истите да ги барам?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.312
Не знам, ајде, ќе пробам и преку Амазон.
Ја би ти препорачал да си купуваш цело време од Амазон, до сега сум немал никаков проблем.

Да можеби на G2A се поефтини, али не се значително поефтини туку 70-80 денари што реално мислам дека не прават разлика.

Нормално, внимавај на регионот секогаш кога купуваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom