PlayStation 5

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Се продава Ps5 Disc version, користен во домашни услови, малку користен. Доаѓа со еден оригинал џојстик, една игра - Фифа23, целосна опрема вклучувајќи и оригиналното паковање како и гаранција.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
За тие што имат дигитална верзија како ги купувате игрите..од каде? Може ли во Мк преку ПС Сторе со дебитна картичка?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
За тие што имат дигитална верзија како ги купувате игрите..од каде? Може ли во Мк преку ПС Сторе со дебитна картичка?
Не може директно да купуваш со картичка.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.221
Поени од реакции
1.270
Јас имам ставено US како регион, си купувам giftcards од g2a.com (за US), си ги внесувам кодовите од тие giftcards и така купувам игри онлајн.
Само ако ставаш US регион, биди внимателен кога ја бираш државата. Има неколку држави каде што нема данок на купување онлајн, најди ги и избери некоја од тие за да не ти земаат некој % на секоја трансакција.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
@Amaterasu @Sanlker... благодарам на помошта.. денеска ја пробав G2A и се е Ок..

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Хмм само што го пишав постот и сега гледам не сака.. Денеска префрлив 1 $ како тест и се беше Ок.. Сега сакам да купам картичка од 40-50-60-70 $ не ми дава... Your payment wasn’t confirmed.. Пробав 10 пати на различни selleri.. Неможам да направам трансакција а немам некои ограничувања од банката за поголеми наплати преку интернет..

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Хмм само што го пишав постот и сега гледам не сака.. Денеска префрлив 1 $ како тест и се беше Ок.. Сега сакам да купам картичка од 40-50-60-70 $ не ми дава... Your payment wasn’t confirmed.. Пробав 10 пати на различни selleri.. Неможам да направам трансакција а немам некои ограничувања од банката за поголеми наплати преку интернет..
Kupuvaj si karticki od amazon
Автоматски споено мислење:

Stavi nekoja adresa od usa na akauntot na amazon i bez problem ke mozes da kupuvas psn kartici,stiga kodot na meil

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Kupuvaj si karticki od amazon

Stavi nekoja adresa od usa na akauntot na amazon i bez problem ke mozes da kupuvas psn kartici,stiga kodot na meil
На Амазон високи камати.. од 50 усд треба да се плати 60+$

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
На Амазон високи камати.. од 50 усд треба да се плати 60+$
Nesto si greska

Jas so godini od amazon kupuvam,ni eden dolar nemam plateno nad vrednosta na karticata sto ja kupuvam

Attachments

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108

Attachments

Последно уредено:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Незнам зошто вака ти дава, еве види јас што сум купувал.
Таму кај што е наплатено 20 долари се купени по две картици

Прегледај го приврзокот 436873

На акаунтот имам ставено рандом адреса од Чикаго

Еве ти линк

Ке пробам денес и утре пак на таа Г2А до понеделник се игрите на акција.. мора да ја купам барем FC25.. за други игри не ми е толку важно.. ке гледам да се снајдам

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Ке пробам денес и утре пак на таа Г2А до понеделник се игрите на акција.. мора да ја купам барем FC25.. за други игри не ми е толку важно.. ке гледам да се снајдам
Нешто правиш грешно на г2а, на ук регион сум, ми стигнува отп на плаќањето со виза од нлб. Зависно од продавачот кодот стигнува одма до 10 мин најмногу што сум чекал.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Нешто правиш грешно на г2а, на ук регион сум, ми стигнува отп на плаќањето со виза од нлб. Зависно од продавачот кодот стигнува одма до 10 мин најмногу што сум чекал.
Чудно ми е ми направи трансакција за 1 $ а за повеке ова ми го дава..

1732984473873.png

Е сега грешно нешто да правам 20 пати да згрешам?? Се знае како се внесуват податоците од картичката.. проверив повеке пати, кај мене нема грешка.. чудна работа

Во ред е.. сменив друга дебитна картичка и направена е трансакција.. парите ги префрлив на профилот.. Изгледа нешто до банката е било.. Фала ви

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.889
Поени од реакции
36.992
Уште еден нуб за прв пат во животот си купи конзола - PS5, за Black Friday. Ве исчитав цела тема и мислам дека горе доле ми е јасно што треба да направам, ама ако може некој да направи step by step „туторијал“ (или да ме упати на веќе постоечки туторијал на reddit или што ти знам каде) како да ја оспособам конзолата за играње и кои игри да ги купам (воедно и што е попаметно - да купувам поединечни игри, или да купам PS Plus plan (и кој?), или да чекам кога ќе има попусти за PS Plus?), навистина би ми значело многу. Првенствено ќе биде наменета за децата, зашто јас никогаш и не сум бил по игрите, па така добро би било да знам кои игри се a must have за деца од 10 и 5 години, но и некои кои би можеле да ги играме заедно. И секако, не е на одмет некој предлог и за мене, што можеби ќе ме преобрати во гејмер :D . Thanks in advance. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom