wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.659
- Поени од реакции
- 34.092
И ја купив втор контролер, па ја играв Returnal.
Па пак купив втор контролер.
Не се фалам, само кажувам каков беше развојот на настани.
Ретурнал е игра на која скоро секој ден помислувам кога ќе осетам потреба за стимулација.
За блек фрајдеј и јас земав нов контролер за пеевче демек да заштедам. Овој ми е трет у три години и не ми стојат добри на wear and tear у споредба со претходна генерација, колку и да се робаст и топ, сепак осетливи ми стојат аналозите а не играм нешто агресивно. Првите два се сјебаа, дрифта аналогот на едниот осетно на другиот онака, не толку гејм брејкинг. Се мислев про џојстик поради тоа што аналозите се вадат и менуваат ама не знам дали вредеше баш и баталив.
Им ги имам и слушалките, скоро им се одлепи скајата па се гледа веќе памукот. Овие би рекол издржаа и се релативно згодни ама звукот е тапа. Новите им не сакам ни да ги видам, чекам старите да дотраат и да земам нешто подобро.
@Zlatikevichius, ќе ти пишам кои игри за мене имаат уметничка вредност и треба да ги пробаш. @џимеј па сега @Zlatikevichius, Уште @Io Sono Interista џубрето фали да фати џоистик и да се потфатиме за рецимо Last of Us, така би ги имале повторно на купа најдобриот тим од модератори од филм и тв со мене како најслабата алка и без трошка срам.