La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.011
Cist penal bese be ovoj pa stekov i tuka zamara a mu rekov da ne glea gore kontaktot toa sram e ako e penal, ama ovoj taman da sutne go udri vo zadna lozha toj crniot, ne znam ni sto se bunese tolku pa i so soigrac za malce ke se stepase, mu ebam barabata prosta.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.632
Поени од реакции
115.141
Cist penal bese be ovoj pa stekov i tuka zamara a mu rekov da ne glea gore kontaktot toa sram e ako e penal, ama ovoj taman da sutne go udri vo zadna lozha toj crniot, ne znam ni sto se bunese tolku pa i so soigrac za malce ke se stepase, mu ebam barabata prosta.
Зашо првин горе е контактот со телото, класичен дуел, па откако изгуби Јамал рамнотежа пошо е пердув го закачи и кај ложата. Во најмала рака дискутабилен пенал, еве нека не е срамен.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.277
Па ќе падне дете кога ќе го бутнеш.
Се гледа од старт иде на гол а не да се мести на пенал пошо неможе да стигне до гол.

1000080135.jpg

1000080134.jpg

Последно уредено:
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Па ќе падне дете кога ќе го бутнеш.
Се гледа од старт иде на гол а не да се мести на пенал пошо неможе да стигне до гол.

Прегледај го приврзокот 437335

Прегледај го приврзокот 437334
Да беше пеналов суден за Реал 100% прв ќе беше тука на темава да викаш дека не е пенал. Ама сега кога Барса е во прашање се е во ред. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
7 август 2011
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.277
Да беше пеналов суден за Реал 100% прв ќе беше тука на темава да викаш дека не е пенал. Ама сега кога Барса е во прашање се е во ред. :)
Поентата ми беше на Реал му треба пенал за да им тргне и играчите бајги се местат а кај Барса не мења дали ќе има или не. Разликата во игра и ти можеш да ја приметиш како фан на Реал.

Премногу очигледно стана во неколку утакмици ама ќе да сум само јас. Да не ја трубиме ќе гледаме утре се надевам голеада.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.167
Поени од реакции
25.322
Ауф леле колку нема врска смрзнатиов кадар за ова со Јамал ама ајде.
Дете е бе па и ти, нели гледаш. :pos: :pos: :pos:

Пази го објаснувањето, "дете е" хахахах.

Дете е бе, нормално е да падне, се гледа од старт дека иде гол да даде, невино, чисто, дете е.

Затоа може Барса се со деца игра хахахахах.

Дете е. :ROFLMAO:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.277
Дете е бе па и ти, нели гледаш. :pos: :pos: :pos:

Пази го објаснувањето, "дете е" хахахах.

Дете е бе, нормално е да падне, се гледа од старт дека иде гол да даде, невино, чисто, дете е.

Затоа може Барса се со деца игра хахахахах.

Дете е. :ROFLMAO:
изгуби Јамал рамнотежа пошо е пердув
Уште некое хехе стави, ќе ме искинеш во дискусијава.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.167
Поени од реакции
25.322
Уште некое хехе стави, ќе ме искинеш во дискусијава.
Нема дискусија, не ни знам за која ситуација станува збор.

Само ми е пресмешно објаснувањето "дете е".
И уште тонеш, зашто го зимаш како аргумент дека бил "лесен ко пердув".

Значи за играчи кои што се млади и се под 65 кила други правила за пенал важат. :pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.277
Факт е дека му избега Јамал и му прекина чиста шанса за гол кога го шутна во задна ложа и пак ќе речам.

Не му треба нога да остаи за да изнуди контакт за пенал за да им тргне играта што е веќе видено од Реал многу пати. (y)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.542
Поени од реакции
59.223

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.844
Поени од реакции
30.757
Поентата ми беше на Реал му треба пенал за да им тргне и играчите бајги се местат а кај Барса не мења дали ќе има или не. Разликата во игра и ти можеш да ја приметиш како фан на Реал.

Премногу очигледно стана во неколку утакмици ама ќе да сум само јас. Да не ја трубиме ќе гледаме утре се надевам голеада.
FB_IMG_1733302327674.jpg

Член од
5 март 2018
Мислења
16.799
Поени од реакции
19.110
Чист пенал беше она над Јамал не се заебавајте, прво со раката го измести и после со ногата го заплетка, Јамал имаше контрола врз топката пред контактот на оној слепецот кој кај крив па уште му се кладе в сурат на соиграчот.

Член од
12 март 2024
Мислења
245
Поени од реакции
444
Чист пенал беше она над Јамал не се заебавајте, прво со раката го измести и после со ногата го заплетка, Јамал имаше контрола врз топката пред контактот на оној слепецот кој кај крив па уште му се кладе в сурат на соиграчот.
Нормален дуел, да не го свирнеше никој немаше да примети. Јамал беше само слаб во дуелот и тоа е тоа.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.799
Поени од реакции
19.110
Нормален дуел, да не го свирнеше никој немаше да примети. Јамал беше само слаб во дуелот и тоа е тоа.
Па убаво го закачи со ногата, кога дадоја забавена снимка се виде почисто, и јас на почеток мислев дека не е пенал пред да видам репетиција на снимката

Kajgana Shop

На врв Bottom