Ти кажав уште во првиот пост, немате никаква игра и самите се местат на пенал е тоа е играта. А лигата како и секад за вас гледа вар 10 мин за пресмешни пенали. Како не гледаа 10 мин со Сосиедад а?
Ти се чудам на паметот бидејќи знам дека се работи за возрасен човек, освен да пишеш вакво нешто како постот погоре неможеш ништо друго последно време. Кој успеал вас со снимки, слики и било какви докази да ви докаже нешто? Те потсеќа на некоја дива група муабетов кој што цел свет е против нив? Приметуваш заеднички карактеристики?
Барса губи бидејќи истиот пристап го тера Флик со играчи што не се кадарни за таа игра, каде јас реков дека Реал е крив?
Ја незнам што измислуваш топла вода.
За кур не ве бива, едвај стигате до гол и кога стигате оставате нога и глумите за пенал (Родриго првата шанса).
Ми смета начинот како сте туркани од секад а ненормална тиња сте и пак ќе дојде посериозен противник и ќе ви го зачука за наредното коло без никаква креација да добиете ете така смешно пеналче колку да се рече не сте во криза.
Те потсеќа ова на еден фудбалски клуб од Италија?
Абе на крајот на денот пенали се свират врз основ на тоа дали Е или НЕ Е пенал, а не дали еден пенал е смешен за тебе или не е смешен.
Како не успеваш тоа да го разбереш, ти не можеш да збориш објективно кога станува збор за Реал бидејќи си фан на Барса.
Ништо што ќе кажеш поврзано со Реал не е објективно, свесен си или не?
Истото се однесува и за мене, како фан на Реал, колку и да глумам дека сум објективен кога станува збор за Барса мислењето секогаш ќе ми биде креирано од позицијата на фан на Реал и како такво ќе се смета за СУБЈЕКТИВНО, а не објективно.
Ти ми се чудиш мене на паметот хахахахха, доообро.
Види, сам се заеба сега. Викаш нас никој ништо не може да ни докаже така?
А тебе успеал некој нешто да ти докаже во врска со Барса?
За Реал, еве и да е точна твојата претпоставака, што не е, нема апсолутно ништо извадено во јавност поврзано со фаворизирање на судии, никаков скандал.
За Барса? Има.
Ама и покрај тоа, ти тука дробиш на темава дека тоа нема никаква врска со местење на судии дека они 9 милиони евра му исплатиле на вториот човек на советот на судии кој во моментот бил на функција, за да има дава тренинг видео материјал.
Според твојава дефиниција, ако ние сме шиптaри, тогаш според твојата дефиниција ти си поглаварот на шиптaрската заедница зашто и покрај скандалов кој што излезе ти имаш 0 сумња дека нешто криминално правела Барса.
Колку и да сме тиња, пак ќе бидеме поуспешни од вас.
Ова мораш да го запаметиш и да го прифатиш, зашто се додека не го прифатиш вака ќе се бламираш и ќе кењаш по темиве.
Најуспешната Барса во последниве 5 години е само 1 бод пред најлошиот Реал во последниве 5 години и тоа Реал има натпревар помалце.
А ако си го гледал натпреварот како што викаш вчера, ќе видиш дека уште во 10та минута судијата му даде жут картон на тоа црното тенџере за ист таков фаул над Рудигер при изведување на корнер. Единствена причина што уште тогаш не беше свирен пенал е зашто корнерот сеуште не беше изведен и топката не беше влезена во терен.
Реал е крив што и покрај опомената од страна на судијата, дегенот 15 минути покасно повторно прави ист таков старт.
Прашај било кој друг фан освен на Реал и Барса, во однос споредбата повеќе е Барса до Јуве, отколку што е Реал.
Самото тоа што дискутираш дека пенал бил смешен, а не дека не било пенал, кажува колку си отиден.
90 минути ги гледаш Реал и чекаш да кикснат и кога нема да кикснат се нервираш.. епа друже што да ти кажам повеќе.