La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
12 март 2024
Мислења
287
Поени од реакции
512
Ќе ми речиш маркиран беше од играчите ?
Види ја топката како лази, како оние видеата од мали дечиња кога шутираат на гол
Не примети дека удри во соиграч на голман и смени правец, нели?

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.450
Поени од реакции
4.565
Ќе ми речиш маркиран беше од играчите ?
Види ја топката како лази, како оние видеата од мали дечиња кога шутираат на гол
ГЛЕДАШ ЛИ ТИ БЕ НЕКОГАШ ФУДБАЛ? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА БЕШЕ ОДБИЕНА ТОПКАТА? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА СМЕНИ ПРАВЕЦ? ЕЈ АМА МЕ НЕРВИРА ВАКА, ЧИСТО КОЛКУ ДА СИ ТРОПНЕ НЕШТО, РАБОТИШ ЛИ ТИ НЕКОГАШ, ИЛИ САМО ТРЕСЕШ ЗЕЛЕНИ КАКО И ОБИЧНО?

АБЕ ЕДНО МИСЛЕЊЕ НЕМАШ КАЖАНО КАКО ШТО ТРЕБА, НИЕДНО НЕ ТИ ДРЖИ ВОДА, НЕМА ЛОГИКА, НЕМА СМИСЛА. ТРОЛ НЕВИДЕН.

НЕ БЕШЕ МАРКИРАН, СЕ ОДБИ ТОПКАТА И МУ СМЕНИ ПРАВЕЦ, ТОА Е ЕДНА ОД НАЈТЕШКИТЕ ТОПКИ ЗА БИЛО КОЈ ГОЛМАН, БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ Е СПОРА ТОПКАТА.

НЕ ЗНАМ НИ ЗОШТО ТИ ОБЈАСНУВАМ, И ОНАКА ВЕЗЕ СИ НЕМАШ.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.977
Поени од реакции
19.326
ГЛЕДАШ ЛИ ТИ БЕ НЕКОГАШ ФУДБАЛ? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА БЕШЕ ОДБИЕНА ТОПКАТА? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА СМЕНИ ПРАВЕЦ? ЕЈ АМА МЕ НЕРВИРА ВАКА, ЧИСТО КОЛКУ ДА СИ ТРОПНЕ НЕШТО, РАБОТИШ ЛИ ТИ НЕКОГАШ, ИЛИ САМО ТРЕСЕШ ЗЕЛЕНИ КАКО И ОБИЧНО?

АБЕ ЕДНО МИСЛЕЊЕ НЕМАШ КАЖАНО КАКО ШТО ТРЕБА, НИЕДНО НЕ ТИ ДРЖИ ВОДА, НЕМА ЛОГИКА, НЕМА СМИСЛА. ТРОЛ НЕВИДЕН.

НЕ БЕШЕ МАРКИРАН, СЕ ОДБИ ТОПКАТА И МУ СМЕНИ ПРАВЕЦ, ТОА Е ЕДНА ОД НАЈТЕШКИТЕ ТОПКИ ЗА БИЛО КОЈ ГОЛМАН, БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ Е СПОРА ТОПКАТА.

НЕ ЗНАМ НИ ЗОШТО ТИ ОБЈАСНУВАМ, И ОНАКА ВЕЗЕ СИ НЕМАШ.
Со поголем фонт те молам не те слушам оти
Автоматски споено мислење:

Не примети дека удри во соиграч на голман и смени правец, нели?
Не приметив, човече види ја топката како топка дури да стигни до голот, се фаќаше оваа топка 1000 % голманот не мрда а на таа страна беше

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.450
Поени од реакции
4.565
Не бе, дефинитивно нешто не е во ред, немам конкретен одговор за ова.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.977
Поени од реакции
19.326
Чудно сите му се смеат на голманот само на кајгана форум спротивни мислења секогаш.
Абе срцки :backa:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.543
Поени од реакции
16.730
Стана популарно и вирално ова коло на Копа дел Реи, каде се случија едно 4-5 победи на аутсајдери (големи коефициенти). Посебно е интересна утакмицата на Гирона ,изгуби на пенали 4:3... Едно ме буни, Стуани промаши пенал, но дали оптички ефект, изгледа како топката која се одби од пречката како да удри во теренот внатре во голот а после излезе надвор ????

Член од
5 март 2018
Мислења
16.977
Поени од реакции
19.326
Најјакото се деси баш на тој натпревар, се повреди голманот на Логроњес, играчот Пол Арнау ( инаку син на Арнау голман кој бранел за Барселона и се самоуби) застана на голот да брани, одбрани неколку шанси на Гирона и на крај и пенал фати :D

Ние исто така печени бевме за аут, до 83 минута губевме 1:0, лани и Реал се мачеа со овие ако не се лажам

Kajgana Shop

На врв Bottom