Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.379
- Поени од реакции
- 26.355
Не примети дека удри во соиграч на голман и смени правец, нели?Ќе ми речиш маркиран беше од играчите ?
Види ја топката како лази, како оние видеата од мали дечиња кога шутираат на гол
ГЛЕДАШ ЛИ ТИ БЕ НЕКОГАШ ФУДБАЛ? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА БЕШЕ ОДБИЕНА ТОПКАТА? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА СМЕНИ ПРАВЕЦ? ЕЈ АМА МЕ НЕРВИРА ВАКА, ЧИСТО КОЛКУ ДА СИ ТРОПНЕ НЕШТО, РАБОТИШ ЛИ ТИ НЕКОГАШ, ИЛИ САМО ТРЕСЕШ ЗЕЛЕНИ КАКО И ОБИЧНО?Ќе ми речиш маркиран беше од играчите ?
Види ја топката како лази, како оние видеата од мали дечиња кога шутираат на гол
Со поголем фонт те молам не те слушам отиГЛЕДАШ ЛИ ТИ БЕ НЕКОГАШ ФУДБАЛ? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА БЕШЕ ОДБИЕНА ТОПКАТА? ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА СМЕНИ ПРАВЕЦ? ЕЈ АМА МЕ НЕРВИРА ВАКА, ЧИСТО КОЛКУ ДА СИ ТРОПНЕ НЕШТО, РАБОТИШ ЛИ ТИ НЕКОГАШ, ИЛИ САМО ТРЕСЕШ ЗЕЛЕНИ КАКО И ОБИЧНО?
АБЕ ЕДНО МИСЛЕЊЕ НЕМАШ КАЖАНО КАКО ШТО ТРЕБА, НИЕДНО НЕ ТИ ДРЖИ ВОДА, НЕМА ЛОГИКА, НЕМА СМИСЛА. ТРОЛ НЕВИДЕН.
НЕ БЕШЕ МАРКИРАН, СЕ ОДБИ ТОПКАТА И МУ СМЕНИ ПРАВЕЦ, ТОА Е ЕДНА ОД НАЈТЕШКИТЕ ТОПКИ ЗА БИЛО КОЈ ГОЛМАН, БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ Е СПОРА ТОПКАТА.
НЕ ЗНАМ НИ ЗОШТО ТИ ОБЈАСНУВАМ, И ОНАКА ВЕЗЕ СИ НЕМАШ.
Не приметив, човече види ја топката како топка дури да стигни до голот, се фаќаше оваа топка 1000 % голманот не мрда а на таа страна бешеНе примети дека удри во соиграч на голман и смени правец, нели?
Да. И Романија-Косово заврши 1-1.се фаќаше оваа топка 1000 % голманот не мрда а на таа страна беше
koi site?Чудно сите му се смеат на голманот само на кајгана форум спротивни мислења секогаш.
Абе срцки
Овиеkoi site?
fenomenalen odgovor izdrzan so mnogubrojni fakti nema sto. A da i sea ke postiras random 1-2 tweeta nekoj kako tebe sho misli toest tuka kaj sho ste na ista branova duzina so razmisluvanjeto, nisto spec.Овие
То ќе праев, ми ги прочита мислитеfenomenalen odgovor izdrzan so mnogubrojni fakti nema sto. A da i sea ke postiras random 1-2 tweeta nekoj kako tebe sho misli toest tuka kaj sho ste na ista branova duzina so razmisluvanjeto, nisto spec.