- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.193
- Поени од реакции
- 8.277
мрдната у еден ден ги изгледав сите 4епизоди
Не е нормален Taylor Sheridan колку серии извади,следната година уште еден спиноф одмрдната у еден ден ги изгледав сите 4епизоди
тој дел никогаш не го гледам, не е нормален можам да кажам, и мајорот била негова, бравоНе е нормален Taylor Sheridan колку серии извади,следната година уште еден спиноф од
Yellowstone со Мишел Фајфер.
Дали ги одговори сите 4815162342 прашања, и ако ги одговори, дали ги одговори точно ?По трет пат изгледана Лост, овојпат бинџање ради жена ми, чие гледање ѝ беше првпат. Добив точно 4815162342 прашања „а што ќе се случи сега? ќе се дознае ова?“.
Наскоро пост од мене како Лост е најдобрата серија на сите времиња. Мораше тек сега да ми се разјасни ова
So ogled na toa sto godinava skoro cela mi pomina vo serii, count me in. Ali posle nova godinaДали има заинтересираност од тие кои се повеќе по сериите да се „собереме“ и да направиме еден каталог за тапчовци за серии, по примерот на двата за филмови? Кој сака да учествува, нека пише подолу, па ќе видиме - ако има интерес, може да направиме нешто такво.