Изненаден сум каков step up е втората сезона на Tulsa King за разлика од првата сезона.
Првата почна ок и после негде од трета епизода ја засраа. Све беше некако бледа копија на стари гангстерски филмови и серии.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изненаден сум каков step up е втората сезона на Tulsa King за разлика од првата сезона.
Вторава сезона продукциски,глума и сценарио е светлосни години понапред од првата сезона.Првата почна ок и после негде од трета епизода ја засраа. Све беше некако бледа копија на стари гангстерски филмови и серии.
Вторава сезона продукциски,глума и сценарио е светлосни години понапред од првата сезона.
Првата сезона разочара но за вторава навистина се потрудиле.
I Kristin Milioti odlicno izglumi.Интересен концепт и одличен перформанс на Пингвинот.
Ми се допадна серијата.
Нема проблем моментално.Работи кај вас Torrentio во моментов?
Во трејлерот го има, ама во серијата до сега не.Што испадна со Кевин Костнер, нели извади видео каде што кажа дека нема да продолжи да глуми во Yellowstone, а во трејлерот за новите епизоди го видов.
Зошто кај мене не работи?Нема проблем моментално.
Зошто кај мене не работи?![]()
Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.Во трејлерот го има, ама во серијата до сега не.
Зошто кај мене не работи?![]()
Јас користам уште еден add-он освен Torrentio - MediaFusion, тој работи добро, ама преку него бројот на содржини кои може да се стримуваат е пет пати помал. Ама кога нема Torrentio, се наоѓа, препорачувам. Само проблем е што за некои филмови и серии преку него не се наоѓа стрим воопшто, а сакав да го гледам Palmer од Клубот...Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.
Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.
Јас користам уште еден add-он освен Torrentio - MediaFusion, тој работи добро, ама преку него бројот на содржини кои може да се стримуваат е пет пати помал. Ама кога нема Torrentio, се наоѓа, препорачувам. Само проблем е што за некои филмови и серии преку него не се наоѓа стрим воопшто, а сакав да го гледам Palmer од Клубот...![]()
Ама ова за Kodi е, ние сме на Stremio.одете на ова и лесно е за инсталирање
Ама ова за Kodi е, ние сме на Stremio.
Плус за Real Debrid е, а јас плаќам All Debrid.
Ама со Stremio не функционира, така?да де и јас сум на алл дебрид од 2012г и коди, на сајтот е за реал д, ти ке одиш на аллдебрид и тоа е тоа,нема промашај