Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ме интересира до кога овде ќе драпаме за шутирање топка и кога ќе се вратиме на вистинската тема и горливите прашања за расната чистота и опстанокот на белиот човек ?

st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.jpg

Пази што збориш да не го навлечеш тој малоумникот ванлок и тука,па да отиде у курац и серија а и све...
Дај бе симни ми се веќе еднаш од кypов. Аман, има и други чекаат. :unsure:

Овие влахович, консесао и јилдиз на клада би ги опнал без око да ми трепне. Ретко одвратни створења

Нека праи Влахович пак со раката така што јаделе гомна за него, чиста негова е оваа што не добија рутински, ради она јутуб промашување на 1-0. Не што утна, него голот што од таму го промаши за пола метро, бар да му одбранеше нешто голман сеедно па ај да речеш немал ни среќа, ама професионален фудбалер што заработува милиони од тука гол да не погоди, и тоа на лева му се намести лаганини ... аааааааајт.

Овие влахович, консесао и јилдиз на клада би ги опнал без око да ми трепне. Ретно одвратни створења
Nesto nalik provokatorot markus turam i picajzlata lautaro

Овие влахович, консесао и јилдиз на клада би ги опнал без око да ми трепне. Ретно одвратни створења
Поодвратно нешто од овој Мина светот не видел. Кај црн па и грд ко гроб, фацата би му ја спржил со врел зејтин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom