Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков Јуриќ бе друже..Арно те интересира ние во депресија сме паднати уште кога го назначија..Ме интересира што ќе направи Јуриќ, но делува дека веќе неколку сезони, Рома има поатрактивен трансфер рок, а Лацио поквалитетен.
Додека не налетаат на посериозна одбрана каде нема да знаат кај тераат.Ова идеја на Конте со Лукаку и неговата физичка доминантност да задржи топка, добие дуел и отвари простор за Мектомини, кој одлично знае да ги прочита тие ситуации и да го искористи тој простор, делува многу едноставна, но тешко бранлива.
Nesto nalik odbranata na JuveДодека не налетаат на посериозна одбрана каде нема да знаат кај тераат.
Така е. Само што тој меч меѓу Јуве и Наполи би можел да послужи за примирје меѓу Израел и Палестина, да им го пуштат мечот на двете страни ќе им се стемни ќе си речат заеби имало и полошо од војна дај да се смириме.Nesto nalik odbranata na Juve
Добар е Наполи, само мене оваа 4-3-3 Конте што ја игра ми е некако као темпирана бомба.
Пази што збориш да не го навлечеш тој малоумникот ванлок и тука,па да отиде у курац и серија а и све...Така е. Само што тој меч меѓу Јуве и Наполи би можел да послужи за примирје меѓу Израел и Палестина, да им го пуштат мечот на двете страни ќе им се стемни ќе си речат заеби имало и полошо од војна дај да се смириме.
@Vanlok мене вака...Пази што збориш да не го навлечеш тој малоумникот ванлок и тука,па да отиде у курац и серија а и све...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk