Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482
Ме интересира што ќе направи Јуриќ, но делува дека веќе неколку сезони, Рома има поатрактивен трансфер рок, а Лацио поквалитетен.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312
Ме интересира што ќе направи Јуриќ, но делува дека веќе неколку сезони, Рома има поатрактивен трансфер рок, а Лацио поквалитетен.
Каков Јуриќ бе друже..Арно те интересира ние во депресија сме паднати уште кога го назначија..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482
Ова идеја на Конте со Лукаку и неговата физичка доминантност да задржи топка, добие дуел и отвари простор за Мектомини, кој одлично знае да ги прочита тие ситуации и да го искористи тој простор, делува многу едноставна, но тешко бранлива.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.352
Поени од реакции
113.631
Ова идеја на Конте со Лукаку и неговата физичка доминантност да задржи топка, добие дуел и отвари простор за Мектомини, кој одлично знае да ги прочита тие ситуации и да го искористи тој простор, делува многу едноставна, но тешко бранлива.
Додека не налетаат на посериозна одбрана каде нема да знаат кај тераат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добар е Наполи, само мене оваа 4-3-3 Конте што ја игра ми е некако као темпирана бомба.
Проба 3-4-3 да игра, не му тргна па врати на 4-3-3 пошто играчите се повеќе навикнати на таа формација а и такви играчи има рака на срце.
Е сеа при првата криза мислам дека ќе пукне тиквата пошто не му се по кејф на Конте вакви формации, поготово не у Италија.
А и не знам како планира да формира тим за 352 у меркатава што следат, кога летоска Давид Нерес го купи а го има и Кварацкелија.

Моментално никој не е фаворит за титула, се збија екипите горе, тие од кои и очекував дека ќе бидат горе, до Нова година мислам дека нема да има некој што ќе се одлепи, презгуснат распоред следи за да нема киксови.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.352
Поени од реакции
113.631
Nesto nalik odbranata na Juve
Така е. Само што тој меч меѓу Јуве и Наполи би можел да послужи за примирје меѓу Израел и Палестина, да им го пуштат мечот на двете страни ќе им се стемни ќе си речат заеби имало и полошо од војна дај да се смириме.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482
Добар е Наполи, само мене оваа 4-3-3 Конте што ја игра ми е некако као темпирана бомба.
Знаат да имаат и дефанзивно проблеми. Против Парма победија само поради црвен картон и лоша реализација на Парма во прво, Комо им создаваше големи проблеми.

Но, реално, сите имаат некои проблеми, кој прв најдобро ќе се консолидира, тој ќе биде најголем фаворит за титула. Од сите единствено Интер сме го виделе во најдоброто издание со овој тренер и овие фудбалери, доминирале во лигата и тоа претходната, не пред неколку сезони, па затоа мислам дека тие имаат и најголеми шанси да се консолидираат и уште ми се главни фаворити.

Јуве прво мора да покаже дека може да најде решение за досадни затворени екипи. Колку и да е импресивно тоа што уште немаат примено гол, мораш да имаш решение за такви екипи, ако сакаш да освоиш титула.

А овие Комо се најпозитивно изненадување за тоа што го играат, а имаат и интересни таленти за гледање. Имаат освоено о и помалку бодови од заслужено, а првенството го почнаа со многу полош играчки кадар, второлигашки.

Немам гледано многу натпревари до сега, но и Лацио ми остави добар впечаток.

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Така е. Само што тој меч меѓу Јуве и Наполи би можел да послужи за примирје меѓу Израел и Палестина, да им го пуштат мечот на двете страни ќе им се стемни ќе си речат заеби имало и полошо од војна дај да се смириме.
Пази што збориш да не го навлечеш тој малоумникот ванлок и тука,па да отиде у курац и серија а и све...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.352
Поени од реакции
113.631
Пази што збориш да не го навлечеш тој малоумникот ванлок и тука,па да отиде у курац и серија а и све...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
@Vanlok мене вака...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.697
Поени од реакции
48.953
Мене ме интересира до кога овде ќе драпаме за шутирање топка и кога ќе се вратиме на вистинската тема и горливите прашања за расната чистота и опстанокот на белиот човек ?

Kajgana Shop

На врв Bottom