- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.784
- Поени од реакции
- 4.283
respekt bratovie sho se posle tockata se bolje igraci po mene zatoa brat inace izvini sho te presekov
respekt bratovie sho se posle tockata se bolje igraci po mene zatoa brat inace izvini sho te presekov
respekt brat
Ваљда ги уценуваат клубовите да ги форсираат. Не е нормално ова што се дешава.Проблемот е е шо повеќето се цепејнци, нема врска дека се црнци, фудбалска интелигенција нула, само трчај напред и ако помини помини.
Еден ден ќе мора да објасни некој шо е фората со тие трансфери
нема врска дека се црнци, фудбалска интелигенција нула
Ќе се истури од голој давање во Бенфика и после ќе го шитнат за 100 милки и ќе потони ко жетон, гледан филмСум го пропуштил овој трансфер. Очекувам доста од играчов, уште пред 2 ипол години кога играа Барселона и Галатасарај беше машина по левата страна и кога и да сум го гледал од тогаш наваму секогаш играл јако. Мислев ќе заглави во Галата, ама млад бил уште, 26 години.
Како првиот на листава?Ќе се истури од голој давање во Бенфика и после ќе го шитнат за 100 милки и ќе потони ко жетон, гледан филм
На него алудирав, а и другите не се за машала, превара до превара со тек тук некој исклучоциКако првиот на листава?
Change my mind
Прегледај го приврзокот 428740
Карвахал, Хумелс, Одегард, Олмо, Вилијамс, Рајс, Рудигер па и овие вчера што почнаа со фудбал како Јамал, Вирц, Палмер.
Колку поише го читам списоков толку посмешен ми испаѓа.
Фудбалов иде у правец на кошарката каде моментално играчи као Дончиќ, Јокиќ, Ембид и компанија што даваат по 90 коша се сметаат за најдобри играчи икада.