- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.446
- Поени од реакции
- 65.710
Lol
Прегледај го приврзокот 428005
За опстанок се борат Чалзи или за у Европа.
Chelsea board the gift that keep on giving.
Ќе го шитнат на Челзи за 120 после, изи маниБирмингем 3 пати го руши рекордот за најскап трансфер во англиска трета лига. Сумава за Стенсфилд што ја платија вчера е бесна за еден третолигаш.
Инаку некои 30 милиони потрошија летово.
Прегледај го приврзокот 428006
Тоа е кога повеќе не го носат Даворче на преговори.
Јеботе, цела сезона помина во Турција и уште е ќелав....Жонжо Шелви од Ризеспор во Ејупспор за 2.60 милиони евра.
Не фаќа расадот на таа празна глава.Јеботе, цела сезона помина во Турција и уште е ќелав....
Инаку заборави да спомнеш дека Ејупспор играат во втората лига во Турција што го прави трансферов уште повеќе чуден и е тотално "Нани во Гостивар" тип на трансфер
Од Фабрицио Романо не е официјален трансферКаков страшен пост направив ти ми го негираш пролистај наназад.
Море не за Фабрицио ебаго за пецкањето на модрите од Лондон ми е.Од Фабрицио Романо не е официјален трансфер
Абе што ќе пецкаш ти????Море не за Фабрицио ебаго за пецкањето на модрите од Лондон ми е.
Земо зар ти личу на црепови како од тој фан клуб, не ја сам туја и у добро и у лошо прифаќам бантер и не сам накурчен како одредени ликови од ваш фан клуб. Нема потреба да ги именују сви ги знаемо зш су антипатични.Абе што ќе пецкаш ти????
Утре коа ќе те искине Мо Абдулах Салах и Арне Тен Хаг Слот ќе те нема 2 месеца на форумов.