Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.031
- Поени од реакции
- 1.520
Popyrin momentalno brishe pod so novak. Volku losho ne znam dali serviral nekogas. 2-0 vo setovi.
2-1 vo setovi.Popyrin momentalno brishe pod so novak. Volku losho ne znam dali serviral nekogas. 2-0 vo setovi.
Ova ako e polesen zdreb od toj na novak jas se vikam mite.
Мите, да не ме сфатиш погрешно, во право беше за остатокот, ама јас убаво си реков, првите 4 кола на Новак се далеку од лесни и полесни се тие на Синер.A бе за првите 4 кола зборев.
После тоа убаво си реков,Синер ја изгуби лотаријата да игра со Медо (или Стефанос) во 1/4 финале, што секако е најлошата опција за противник
А богами и забавна ќе биде темава за читање после
А бе ајде, за Мастерс поразот на Алкараз очи си извадивте, за нешто сто пати побитно и шокантно ништо, небаре Фоњини изгубил...
Еве ми нова шанса за забава, само ако се појават утре сабајле македонците од албанска националност во темаваВоајер еден!
Sekoja cest bratu, ne ocekuvav deka imaat sansa nekoi od ovie vo prvive kola so novak. Sega koga gledam da, normalno pogolema sramota e za alkaraz posto popyrin kolku tolku se ima dokazano a holanganecov vo challenger turniri gubel do minatiot mesec. Dvajcata ocigledno deka se premorile na olimpijada, nema drug izgovor za ovakva igra. 100 pati pointeresno mi stana posle ovoj upset, uste sinner ako izgubi pa toa tek ke bide vrv. Medo mora da prekine da se igra kurot i da se uozbili ako saka da osvoi uste nekoj slem u karierata. Sega ima sansa.Мите, да не ме сфатиш погрешно, во право беше за остатокот, ама јас убаво си реков, првите 4 кола на Новак се далеку од лесни и полесни се тие на Синер.
Не сме се сфатиле, то е
А за даље... ќе биде интересно и постои реална шанса пак да видиме шампион како Чилиќ или Тием
Автоматски споено мислење:
Sigurno nema da se pojavat makedoncite so srpska nacionalnost, i'll tell you that.Еве ми нова шанса за забава, само ако се појават утре сабајле македонците од албанска националност во темава