ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми беше зборот за завршниот Мастерс, него дека ќе запне колку да освои АТП титула.
Тоа може. Во Белград има 250, од 4 ноември, меѓу другите.

Шангај ке игра, Пекинг го прескокнува (според неговите изјави претходно)

Ќе игра мастерси сигурно и Белград сега поново. Е што ќе направи таму и дали ќе биде доволно за завршен ,ќе видиме.

Белград нема да го игра изјави уште пред неколку дена

Tatarot prv cetvrtfinalist na smetka na rublev koj se vrati od 2-0 u setovi do 2-2 ama nakraj nisto. Steta za rublev. Simpaticen igrac.
Fritz isto pobedi so Ruud.
moj tip za 1/4 e:
Sinner - Medvedev
Draper - De Minaur
Popyrin - Dimitrov
Zverev. - Fritz

1/2:
Sinner - De Minaeur
Popyrin - Zverev

Sinner - Zverev

Sinner.

Kakov kreten e ovaj Tomi Pol vodese 4-1 i svoj servis
Автоматски споено мислење:

Odlicen tenis igra Tomi no Sinner ne e za dzabe broj 1.

Последно уредено:
Screenshot_20240903_211216_Chrome.jpg

Еве тоа што зборев за мастерсот во Торино. Падна на 8 место на ранкингот Ноле. Било кој од Фриц / Димитров да се пласира во полуфинале, ќе испадне од топ 8. Ќе му треба титула во овие 2 месеци, или барем полуфинале во Париз, ако игра.

Зверев е вториот по Синер кој обезбеди сигурно учество, што и да се случи.

Тешка трагедија е Саша , ваква шанса нема веќе да има. Ќе ја круниса ли Гришо кариерата со финале на ГС?

Ke krunisa i toj kurac, amerite dobija finalist na slem posle 15 godini, od wimbledon 2009, Rodik vs Fed.

Синер - Медведев финале пред финале.
Мада и Дрејпер да освои више не ме чуди.

Можда не е Синер се уште на тоа ниво да кажеме дека ако го пројде Медо има пенал за титула, ама како стојат работите така и ќе биде. Останува да видиме дали ќе имаме нов ГС шампион или Синер/Медо ќе го освојат вториот слем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom