- Член од
- 20 јануари 2013
- Мислења
- 1.591
- Поени од реакции
- 3.608
Може линк?
Автоматски споено мислење:
Малце ќе отече зглобчето, ама ваљда ке го средат тамошните профи доктори
Може линк?
Ova ako e polesen zdreb od toj na novak jas se vikam mite. Ne mi e jasno malku kako e mozno skoro sekoj slem novak da gi izbegnuva siner alkaraz pred finale. Kolku e dobro toa sto moze da postedi energija isto i ne e kako na primer vimbldon so kakvi ojlevci igrase + mu se otkaza de minaur i nakraj alkaraz go tresna od zemja vo 3 seta. Mu treba malce kompetitivnost pred finaleto, ne moze so rublev i shelton sekoj slem da se sprema, nivoto od niv do siner/alkaraz e 3-4 klasi podole, medvedev edno 1-2 isto.Па не е ова така лесен ждреб реално, иако избегнување на Медведев, Карлос e добра работа.
Еве го на Синер патот за рефернца:
-Мекдоналд
-Микелсен
-Јари
-Алкараз
-Новак
A бе за првите 4 кола зборев.Ova ako e polesen zdreb od toj na novak jas se vikam mite. Ne mi e jasno malku kako e mozno skoro sekoj slem novak da gi izbegnuva siner alkaraz pred finale. Kolku e dobro toa sto moze da postedi energija isto i ne e kako na primer vimbldon so kakvi ojlevci igrase + mu se otkaza de minaur i nakraj alkaraz go tresna od zemja vo 3 seta. Mu treba malce kompetitivnost pred finaleto, ne moze so rublev i shelton sekoj slem da se sprema, nivoto od niv do siner/alkaraz e 3-4 klasi podole, medvedev edno 1-2 isto.
Автоматски споено мислење:
Da dodadam moj favorit e Sinner. Intervjuto za dopingot mi izgledase epten naapan kako voopsto da ne go dirnalo se toa i mislam deka ke izbusi se pred sebe, pogotovo so povredava na Alkaraz. Steta sto igraat vo polufinale, bi bilo interesno finale.
Nema mentalitet za da tepa golem igrac na grandslam. Choker neviden.Новак е прв фаворит, Синер и Алкараз после него ми се на ист левел, па потоа сите останати. Дали е ова слемот кај што конечно Ѕверев може да направи нешто? Ете ако е маж нека го тепа Новак и нека освои конечно, подобра прилика за докажување од ова амин.
Зш не Медо? Дека не се покажа нешто до сега на овој дел од турнеата?Новак е прв фаворит, Синер и Алкараз после него ми се на ист левел, па потоа сите останати. Дали е ова слемот кај што конечно Ѕверев може да направи нешто? Ете ако е маж нека го тепа Новак и нека освои конечно, подобра прилика за докажување од ова амин.
Да ти го барам постот каде што напиша дека Новак после ланскиот завршен мастерс раскрсти со сериозен тенис, или сам ќе го најдеш?Новак е прв фаворит,
Против Алкараз реков дека нема да тепа у 3 сета и стојам на тоа, ама вака пред турнир ради ждребот мене ми е прв фаворит што значи Алкараз може да се лизне негде. Ако играат финале ќе дадам мое мислење тогаш.Да ти го барам постот каде што напиша дека Новак после ланскиот завршен мастерс раскрсти со сериозен тенис, или сам ќе го најдеш?
Едно ради тоа, друго ради тоа што веќе на многу тенисери им се може против него. Не го отпишувам зашо Њу Јорк му е најдобар слем него, ама искрено во оваа конкуренција тешко. Против ниту еден од Синер, Новак и Карлос ќе биде аутсајдер, и тоа поприличен.Зш не Медо? Дека не се покажа нешто до сега на овој дел од турнеата?
Ова веќе го има.да го освои сите мастерси барем по 3 пати
Мислам дека Монте Карло му фали уште еднаш.Ова веќе го има.
Од каде го знаеш постот кога си член од петокот?Да ти го барам постот каде што напиша дека Новак после ланскиот завршен мастерс раскрсти со сериозен тенис, или сам ќе го најдеш?
Прав си. Не знам зошто мислев дека 4 пати го има освоено Монте Карло, богзнае кај ми е паметот.Мислам дека Монте Карло му фали уште еднаш.