Мене не ми е јасно како може да не знаат. Мора да има лимит или граница која е фиксна и постои, да направат математика и да видат од колку плата треба да се ослободат.А која е логикава со регистрацијата на Олмо? И покрај ослободувањето од Гундоган пак Олмо не може да биде регистриран. Шо плата има Олмо?
Знаат они многу добро, само не испадна се по нивниот план, очекуваа Нике договорот и парите од препродадените акциите да не вратат на 1:1 правилото.Мене не ми е јасно како може да не знаат. Мора да има лимит или граница која е фиксна и постои, да направат математика и да видат од колку плата треба да се ослободат.
Го дадоа Гундоган и Фаје, и сега се надевале дека ќе го регистрираат Олмо. Како може бре да се надевате а да не знаете сигурно, све да ви ебам у газ.
Земавте 3 играчи и сеа мрсиш муда мислиш Сити сте.Ви оди со бркање битни и квалитетни играчи.
Суарез го избркавте, ликот прва сезона титула му донесе практично сам на Атлетико, сега Гундоган ...
Има капетан бродот ?
Ако продолжат со ваква калакурница за брзо време Флик ќе крени раце од клубот
Којзнае и шо беше работата со Гундоган, можно е и сам да побарал да си оди и на управата добро му дојде оти се ослободија од огромна плата.
Чекај бе полека, тебе вака како фан на Барселона ти се бендисва политиката на клубот ?Земавте 3 играчи и сеа мрсиш муда мислиш Сити сте.
Со средина од просек 20 години се кладам дека ќе бидеме пак пред вас.
Нормално дека не ми се свиѓа, ама ти како коментираш мисли играч немате утнато и секоја сезона земате по 3 трофеи.Чекај бе полека, тебе вака како фан на Барселона ти се бендисва политиката на клубот ?
Каква врска има трансфер пазарот на Атлетико со моменталното водење на Барселона ?
Ама тргни го настрана Атлетико, јас коментирам како рандом чоек од страна како изгледаат работите во клубот.Нормално дека не ми се свиѓа, ама ти како коментираш мисли играч немате утнато и секоја сезона земате по 3 трофеи.
Сите знаеме дека Барса нема пари и тоа е тоа. Колку може ќе се бита со овие играчи.
Да се прашувам јас, 3 години ќе играм со овие играчи постоечките и од школата само за да се вратиме у нормала.
Знае и Флик дека клубот нејќе да го продолжи Лева за 4та година да игра со таа огромна плата што ја има.Рафиња 4ти капитен ох мајко мила на шо паднавме..
Ханси брату каде дојде да не дојдеш ќе ти ебат матер овие