Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Najslatka pobeda bese ova, mamicu im jebem. :oleee:

I da, zosto ziti se go izvadi Pedri koga brkame pobeda??? Osven ako ne se povredi nemase nikakva logika ovaa izmena. 3 boda se u pitanje, dali protiv Girona ili Real narednoto kolo isti kurac e.

I da, zosto ziti se go izvadi Pedri koga brkame pobeda???
Оти ќе прегори. Педри е Барса во моментот, без него сме ништо.
Скептичен сум за утакмицата со Реал, знам дека у последно време ни се пациенти, ама со повредиве не знам како може да ги тепаме. Плус без Флик на клупа..

Последно уредено:
Може, каде што пишува X во линкот, напиши Twitter. Инаку, ако играте како денес, Реал ке ве разнесе. Овие од Жирона поима немаат со финиширање, и премногу се игра на ризик. Реал има подобри финишери, и онолку простор, каде што на секои 5-7 минути има играње 3 на 3.

Оти ќе прегори. Педри е Барса во моментот, без него сме ништо.
Скептичен сум за утакмицата со Реал, знам дека у последно време ни се пациенти, ама со повредиве не знам како може да ги тепаме. Плус без Флик на клупа..

Vo 65 go izvadi, mozese uste 10 minuti barem. Brkame rezultat i za toa ni se potrebni site igraci osobeno periodot sega koga pola tim e u bolnica.

Eve sega vo LS protiv Olimpijakos nemora ni da go startuva, ako imame povolen rezultat ima nedela dena odmor do klasikoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom