Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие двата ќе ги продадатФати 6.7м нето
Ленглет 5.7m
а кој ќе им даде ваква платаОвие двата ќе ги продадат
Скина лигаменти 2022, паузираше 11 месеци, у меѓувреме додека се лечеше му снимија документарец од Амазон Прајм за повредата, потоа пропадна и никогаш не ја врати формата од предходно, на Европското проби дно (како и цела Италија)... Читам 6-7 милиони ќе сте му давале плата, со здравје да си го користитеНели влечеше некоја хронична повреда овој Киеза или грешка сум?
Последната година сум катастрофа со пратење актуелности во спортот воопшто.
Скина лигаменти 2022, паузираше 11 месеци, у меѓувреме додека се лечеше му снимија документарец од Амазон Прајм за повредата, потоа пропадна и никогаш не ја врати формата од предходно, на Европското проби дно (како и цела Италија)... Читам 6-7 милиони ќе сте му давале плата, со здравје да си го користите
Овој ако е звучно име за Барселона нека се распушти клубов по итна постапка.Знам дека имаше една тешка повреда играч на Јуве, не бев сигурен дали е он.
Јбг ќе зима дупло помалку од Гундо, а бара Лапорта звучно име за политички поени.