Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.135
Kaков баксуз е овој Бентакур.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Варди луд лик, му разеба сто мајки на Ромеро и си излезе од игра. :pos:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.474
Поени од реакции
18.744
Варди и на 37 години решета во лигата, легенда

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.323
Поени од реакции
5.361
И ќе има повеќе голови од Хојлундци, Џексонци, Ричардлисонци, Жезуси, затоа што класата е вечна.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.448
Поени од реакции
58.817
Смањите доживљај со Варди бе

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.936
Поени од реакции
45.069
Фали само будала ко Робертсон на Дарвин што му рече... "Yes Mikel! Not a clue what you just said, but i love it!"
Aбе мене најаката прича ми е на Хари Реднап, многу смешни причи има овој, вчера стекот ми дава некое видео, се видел, наводно, со Билич хрватот на аеродром у Шкотска ли било, порано и тренер му бил дур играл овој у Англија. Еј кај си шо праиш се гушнале ај на кафе дур чекаме авиони, дека идееш бе му рекол, и ''Билич'' у Русија, и Реднап, па шо бараш таму бе таму тренираш сеа тим? И овој не бе таму живеам, и овој како бе таму живееш мајка бараш иди си у Хрватска потопло е, и овој не бе, таму екшли живеам. И се свртел Реднап накај жена му и рекол абе овој не е Билич хахахаахаха, и му рекол абе како вака зашо дое со мене на кафе па и муабети ко да се знаеме цел живот, и овој абе работев порано у Англија мислев си некој од фирмата си ме познал и ај шукурац да истепам време хахахаха.

Него види стока, не ми беше ова главната прича ама нека ја смешна е, него кога земал играч некој напаѓач у Портсмут, и да речеме му дал плата од 3м фунти по сезона што било доста тој период. И вика Реднап, се договараме све топ, и овој ми доаѓа и ми вика boss, ја сакам и бонус за секој даден гол и Реднап го гледа и му вика абе друже, зашто ти даваме ние 3м фунти годишно? Да подаваш ли? :pos:

Смешни се енглезиве увек, секоја има ваква некоја луда прича.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.135
Aбе мене најаката прича ми е на Хари Реднап, многу смешни причи има овој, вчера стекот ми дава некое видео, се видел, наводно, со Билич хрватот на аеродром у Шкотска ли било, порано и тренер му бил дур играл овој у Англија. Еј кај си шо праиш се гушнале ај на кафе дур чекаме авиони, дека идееш бе му рекол, и ''Билич'' у Русија, и Реднап, па шо бараш таму бе таму тренираш сеа тим? И овој не бе таму живеам, и овој како бе таму живееш мајка бараш иди си у Хрватска потопло е, и овој не бе, таму екшли живеам. И се свртел Реднап накај жена му и рекол абе овој не е Билич хахахаахаха, и му рекол абе како вака зашо дое со мене на кафе па и муабети ко да се знаеме цел живот, и овој абе работев порано у Англија мислев си некој од фирмата си ме познал и ај шукурац да истепам време хахахаха.

Него види стока, не ми беше ова главната прича ама нека ја смешна е, него кога земал играч некој напаѓач у Портсмут, и да речеме му дал плата од 3м фунти по сезона што било доста тој период. И вика Реднап, се договараме све топ, и овој ми доаѓа и ми вика boss, ја сакам и бонус за секој даден гол и Реднап го гледа и му вика абе друже, зашто ти даваме ние 3м фунти годишно? Да подаваш ли? :pos:

Смешни се енглезиве увек, секоја има ваква некоја луда прича.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Кога сме кај поткастите, утре Бенитез ќе биде на Stick to football. Добро интро во секој случај. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.327
Поени од реакции
9.453
Кога сме кај поткастите, утре Бенитез ќе биде на Stick to football. Добро интро во секој случај. :D

Што се движи по Англија ќе пројде случајно Ферги ќе го расплаче. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom