Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
22 декември 2011
Мислења
2.321
Поени од реакции
5.350
Ама не изигра лошо Кукуреља денеска?
И да не изиграл лошо секое реметење треба да го изеде. Без никаква причина си правеше песнички за Халанд, играч кој не ни играше на ЕП. Епа другар јади го сега реметот цела година.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
И да не изиграл лошо секое реметење треба да го изеде. Без никаква причина си правеше песнички за Халанд, играч кој не ни играше на ЕП. Епа другар јади го сега реметот цела година.
Не е негова песната, пред тоа беше направена за него, само он ја пееше.

(не ми мења многу дали ќе јаде ремет или не, само пробувам да објаснам дека не си ја измислил он римата сам за себе :D )

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.708
Сериозно мислеше некој дека Кукуреља измислил песна за Халанд :pos:
Епа не сте токму
Кукуреља си тераше сеир со песната, повеќе беше саркастичен, не беше никаква провокација за Халанд

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.773
Овој скроз скренал бе :vozbud:
Кој мисли дека е? Никола Тесла? Томас Едисон?

Следно ќе ги тера да глумат новогодишни елки, а тој ќе реди лампиони на нив.

Тоа што е фасцинантно е фактот што играчите не се прснаа од смеа, а длабоко во нив гарант урлале. Еден да почнеше и ќе се десеше експлозија :pos:

Член од
3 декември 2014
Мислења
381
Поени од реакции
294

Тоа што е фасцинантно е фактот што играчите не се прснаа од смеа, а длабоко во нив гарант урлале. Еден да почнеше и ќе се десеше експлозија :pos:

Касниш со видеово едно 4 години сигурно како што можиш да видиш уште Ремзи е во тимот.Иначе ова еден од многуте обиди да го мотивира тогашниот тим кој завршуваше 8 утакмицава после видеово што се играше мислам е изгубија 3-0 тогаш беше актуелно дека никако не му одеше со подигање на играчите за разлика од сега.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.654
Касниш со видеово едно 4 години сигурно како што можиш да видиш уште Ремзи е во тимот.Иначе ова еден од многуте обиди да го мотивира тогашниот тим кој завршуваше 8 утакмицава после видеово што се играше мислам е изгубија 3-0 тогаш беше актуелно дека никако не му одеше со подигање на играчите за разлика од сега.
Па откако некој ќе ми покажува сијалица у соблекувална едино нешто на кое би мислел е самоубиство, а не пак 3-0 да изгубам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066

Артета има еден куп вакви работи, од тоа што им купи куче, крадеше саатови, што му даде на клупскиот фотографер да држи говор пред утакмица, до сликање на играчи каде потпишуваат договори, пуштање на YNWA песната на тренинг, за да се навикнат играчите на атмосферата на енфилд...

Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314
Артета има еден куп вакви работи, од тоа што им купи куче, крадеше саатови, што му даде на клупскиот фотографер да држи говор пред утакмица, до сликање на играчи каде потпишуваат договори, пуштање на YNWA песната на тренинг, за да се навикнат играчите на атмосферата на енфилд...
Mozeme da mu se smeeme na likot do koga sakame ama toa nema da go promeni faktot sto toj im e najdobroto nesto sto mu se desilo na Arsenal u zadnji 10 godini
Trosi planski (da ne se razbereme ne kupuva igraci za kilo semki plaka i debelo ama za ona sto stvarno mu treba), go drzi timot vo dobra harmonija i vo zadnji dve sezoni e postojano vo borba za da napravi nesto

Smejte mu se vie kolku sakate ama od mene likot ima kapa dole iako ne navivam za Topcinjata

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Mozeme da mu se smeeme na likot do koga sakame ama toa nema da go promeni faktot sto toj im e najdobroto nesto sto mu se desilo na Arsenal u zadnji 10 godini
Trosi planski (da ne se razbereme ne kupuva igraci za kilo semki plaka i debelo ama za ona sto stvarno mu treba), go drzi timot vo dobra harmonija i vo zadnji dve sezoni e postojano vo borba za da napravi nesto

Smejte mu se vie kolku sakate ama od mene likot ima kapa dole iako ne navivam za Topcinjata
  1. Не му се смеам, секој има право да прави онака како мисли дека ке донесе бенефит на неговиот тим
  2. Не реков дека троши неплански
  3. Не реков дека не е најдоброто нешто му се има случено на Арсенал

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.654

Да, и освои 0 титули.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.654
Најјако беше кога на тренинг им ја пушти YNWA за да ги спреми за гостувањето на Енфилд, па изгубија 4-0. :D
Технички успеал во намерата, ги спремил добро за поразот. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Гери Невил нешо збори за ова последново што им испратил џепароши да ги краде, као многу јак потег нешто несекојдневно, невообичаено и Рој Кин со скрстени раце и фаца без емоции му вика Аааа епа ќе освојат лига ради тоа. :pos:

Многу смешен човек е овој Рој Кин, тие подкастите им се злато вредни. Невил кутриот колку ремет јаде ама мушки издржува и што е најбитно се гази од смеење. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Мика коа викаше дека бил бољи од Невил, бар пар сезони, и Кин го глеа само, и Мика вика па шо бе, Гери играше у Јунајтед, топ тим, јаки соиграчи, ја играв со Сибиерски, Сомиел и такви некои небитни играчи, и Кин му вика па ок, истото и они за тебе гарант си го викаат кога тераат вакви муабети, те зимаат за пример на мизерија. :pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.441
Поени од реакции
58.813

Фали само будала ко Робертсон на Дарвин што му рече... "Yes Mikel! Not a clue what you just said, but i love it!"

Kajgana Shop

На врв Bottom