- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.416
- Поени од реакции
- 17.704
Lords of the fallen, ne znam zosto tolku negativni kritiki, mene mi e bas interesna i predizvikuvacka. Bukvalno me zakova pred konzola so saati, i uste mi se igra.
Jas ocekuvav malku poveke. Ok bese, ali mnogu DS influensirana.Lords of the fallen, ne znam zosto tolku negativni kritiki, mene mi e bas interesna i predizvikuvacka. Bukvalno me zakova pred konzola so saati, i uste mi se igra.
Go zavrsiv dlcto.Elden Ring dlc
Blasphemous si ja igral li? Mi lici na interesna.Go zavrsiv dlcto.
Probav Deathloop ama ne mi ide pa zaglaviv konecno so Hades.
Cekam Black Myth Wukong za 10tina denovi.
Мене па тоа комбо дековите и гејмплејот страшно ме нервираат. Баш заради тоа и најмалце имам играно Роуг и Мејџ на ХС.Имав 3 месеци бесплатен Apple Arcade и ја снимив Slay the Spire.
Накратко - си ебав мајката.
Надолго - играта е толку заразна што дојде момент да сум на свадба и да помислам да „тркнам“ до вц за да можам да изиграм една партија без да ме види никој. Во тежок очај паднав, првите недела и кусур не ми беше ништо јасно, но потоа како ја сфатив логиката на играта, така конечно почувствував дека напредувам. Вчера ја завршив со Ironclad и си реков морам да паузирам малку затоа што ќе полудам.
Блазеси ти. Јас дека работам работа на нозе и без зрачење на екрани, најдобар одмор за викенд ми е да седнам пред ПЦ и да заглавам 8+ сатти со фпс мисии некои или со РТС кампањи.После 8 саати работа на компјутер, се враќам дома, легнувам во кревет и го палам Декот. WoW се игра многу добро со ConsolePort плагинот.
Не, ама ја знам како достојна соулс замена, и кецот и двојката. Одамна не сум играл соуслајк, мислам од Мортал Шел ваљда. Далеку ми стои криза за соулс да бидам искрен сега после Елден.Blasphemous si ja igral li? Mi lici na interesna.
Шо игра е ова? Ми излезе некни двојка од оваа што излегува за ~месец па ја имам предвид, ќе ја пробам веројатно двојката. Дали треба нешто да се знае претходно? Може ли да се почне одма со двојката, ништо не знам за игриве и универзумот освен дека изгледаше исполирано на некој трејлер?Warhammer 40k: Space Marine.
Олед? Цел месец се хајпам. Види ми историја.Двете на Steam Deck.
Веќе не можам да седам на компјутер по 15 саати на ден како што можев пред 10-15 години. После 8 саати работа на компјутер, се враќам дома, легнувам во кревет и го палам Декот.
Старци.Блазеси ти. Јас дека работам работа на нозе и без зрачење на екрани, најдобар одмор за викенд ми е да седнам пред ПЦ и да заглавам 8+ сатти со фпс мисии некои или со РТС кампањи.
Doom meets Helldivers 2 со фрлени sparkles од Baldur Gate 3.Шо игра е ова? Ми излезе некни двојка од оваа што излегува за ~месец па ја имам предвид, ќе ја пробам веројатно двојката. Дали треба нешто да се знае претходно? Може ли да се почне одма со двојката, ништо не знам за игриве и универзумот освен дека изгледаше исполирано на некој трејлер?
Space Marine би препорачал кецот да ја изиграш колку да се запознаеш со ликот. Приказната не знам колку ќе биде поврзана. Мислам и дека е солидна игра да се запознаеш со WH40K универзумот, покрај Inquisitor: Martyr. Јас скоро почнав да навлегувам во овој универзум, земав и 2-3 книги да прочитам, а земав и минијатури и се спремам да ги фарбам.Шо игра е ова? Ми излезе некни двојка од оваа што излегува за ~месец па ја имам предвид, ќе ја пробам веројатно двојката. Дали треба нешто да се знае претходно? Може ли да се почне одма со двојката, ништо не знам за игриве и универзумот освен дека изгледаше исполирано на некој трејлер?
Олед? Цел месец се хајпам. Види ми историја.
Решив неделава да шитнам 10тина пс5 игри што имам дискови а немаат replay value и да “реинвестирам” во хендхелд или стимдек хаха. Среќа држат тука цени игриве.
Искрено имам желба и за свиџ и чекам да видам шо ќе извадат како 2, оти мислам еве само за Зелда вреди ама пак ептен ми фаќа око стимдеков. Како се држи, го играш многу или фаќа прашина после првиот ентузијасм? Пример Hades сакав да ја играм у раце ама среќа ќе има и двојка. Не знам што би играл толку, треба и игри да се купуваат од Стим.