Таман за ДЛЦто.Doom Eternal i Mortal Shell, resiv da se vratam na gejmingot.
Близард е мртва компанијата 2 години незнам што очекувате.Diablo IV.
Еби се Близард!
Која едина цел и е да сиса пари на стара слава.Од светска компанија која што можеше да направи монопол се претворија во инди компанија.
Retribution?Близард е мртва компанијата 2 години незнам што очекувате.
Ja igram na konzola, 4ka potocno. Modovi mislam deka nema na konzola. Inaku na Eternal ima piksel opcii, si biras moes da igras ko originalnata Doom grafika, valda mislis na toa, i uste 2 3 nekoi imase.Ако сакаш уште похардкор и похипстерско срање играј ја ДУМ 2 со модови за Етернал. Чуда се направени од пикселите од пред 30 години.
Цена имбокс.
Elden Ring mislis? Da da toa e naredno vo sekoj slucaj, za letovo planirano.Таман за ДЛЦто.
Да да.Ja igram na konzola, 4ka potocno. Modovi mislam deka nema na konzola. Inaku na Eternal ima piksel opcii, si biras moes da igras ko originalnata Doom grafika, valda mislis na toa, i uste 2 3 nekoi imase.
Inaku Eternal e najbolja Doom do sea spored mene, kakva dinamika i raznovidnost vo gejmplejot...
Автоматски споено мислење:
Elden Ring mislis? Da da toa e naredno vo sekoj slucaj, za letovo planirano.
Doom 4 ?!?!Ja igram na konzola, 4ka potocno. Modovi mislam deka nema na konzola. Inaku na Eternal ima piksel opcii, si biras moes da igras ko originalnata Doom grafika, valda mislis na toa, i uste 2 3 nekoi imase.
Inaku Eternal e najbolja Doom do sea spored mene, kakva dinamika i raznovidnost vo gejmplejot...
Автоматски споено мислење:
Elden Ring mislis? Da da toa e naredno vo sekoj slucaj, za letovo planirano.
Mortal Shell e straaaaasno dobra igra, me potseka epten na Dark souls 1, koga ne znaev koj pat da fatam i sto prvo da pravam. Combat sistemot e interesen, misticna skroz, mi se sviga sto ne dava deskripcija na ajtemite tuku mora prvin nekolku pati da gi konzumaciras. Atmosferata potemna i pobeznadezna i od Dark souls 1. Eve veke 3 saati spartam, napraviv dva apgrejda na shellot i uste me mlatat kako fudbalska topka, pa se resiv da istrazuvam samo. Go najdov i vtoriot shell. Mocuristeto kraj ne mozam da mu najdam. Ne citam nikakvi hinta za pocetok, ke se prepustam na totalno uzivanje.