UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.433
Поени од реакции
11.350
Како го пишуеш ова како да имале Сити 1000 пасови, Реал 50.
Според статистика Сити имале 933 тотал пасови, Реал 473. Или у просек на секој еден пас на Реал, Сити имал 1.9 /2 паса....

Или по твојата перцепција (истиот натпревар што сме го глеале) ако Реал неможел да сврзе повеќе од 2 паса. Сити неможел да сврзе повеќе од 3.8 паса...

И ова пак ќе нагласам на втор решавачки елиминаторски натпревар во ЛШ, во гости против тим кој е моментално во топ 5 екипи по форма во свет. И при водство кое нормално те води даље.
Сега ти мене ме убедуваш дека не губевте одма посед? Намерно остававте да ви ја зимаат одма тоа ли е работата?
Статистиката реално гледано ептен може да ги изврти работите за тоа како течел натпреварот
Вие си гледате навивачки ама реално од страна гледано делувавте немоќни

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.525
Поени од реакции
26.209
Z

zmej gorjanin

Гостин
Сега ти мене ме убедуваш дека не губевте одма посед? Намерно остававте да ви ја зимаат одма тоа ли е работата?
Статистиката реално гледано ептен може да ги изврти работите за тоа како течел натпреварот
Вие си гледате навивачки ама реално од страна гледано делувавте немоќни
И Сити не игра на нафрлувања. Видов некоја статистика дека во просек во Премиер лига имале 17 обиди за нафрлувања од страна по утакмица. На мечот со Реал имале округло 50 обиди (46). Такво ставање у џеб на Аканџи и Грилиш од страна на Карвахал никој у Премиер им нема направено.

А еве и Хааланд го пензионира Пеп после изданијата против Начо и Рудигер. Може ќе заврши у Барса. :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.433
Поени од реакции
11.350
И Сити не игра на нафрлувања. Видов некоја статистика дека во просек во Премиер лига имале 17 обиди за нафрлувања од страна по утакмица. На мечот со Реал имале округло 50 обиди (46). Такво ставање у џеб на Аканџи и Грилиш од страна на Карвахал никој у Премиер им нема направено.

А еве и Хааланд го пензионира Пеп после изданијата против Начо и Рудигер. Може ќе заврши у Барса. :icon_lol:
Ај те молам извади статистика и за корнери колку имаа Сити а колку вие успат и во ПЛ у просек колку имаат за да го заокружиме бламот на Сити

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Ај те молам извади статистика и за корнери колку имаа Сити а колку вие успат и во ПЛ у просек колку имаат за да го заокружиме бламот на Сити
Ајде сеа да не ви кршиме филм, тешете се дека требале да пројдат даље.

Во ПЛ со среќа додека им е Пеп на клупа ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
1714167220083.png

Ми се појави постов, ама не знам дали е 100% вистина.
Еве ајде да кажеме од 90тите наваму со новиов концепт. Никогаш се нема случено екипа без пораз во групна фаза да биде елиминирана со две ремиња и гол на гости/пенали? Малце ми е чудно за верување ова да е навистина прв пат вакво нешто да се случи

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
Прегледај го приврзокот 414501

Еве ајде да кажеме од 90тите наваму со новиов концепт. Никогаш се нема случено екипа без пораз во групна фаза да биде елиминирана со две ремиња и гол на гости/пенали? Малце ми е чудно за верување ова да е навистина прв пат вакво нешто да се случи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Значи од линков има три:
Атлетико - елиминирани по extra time
Челзи - елиминирани по extra time
АЕК - елиминирани од групна фаза, продолжуваат во УЕФА Куп каде вадат 2 победи, 1 реми и 1 пораз.

Значи не е ова баш точно, НО, Манчестер Сити изгледа како да е прва екипа во ЛШ чија европска авантура завршува на пенали

Член од
14 април 2012
Мислења
32.556
Поени од реакции
66.189
Прегледај го приврзокот 414501

Ги сметаат и мечевите од групи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom