Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Една моја колешка, живее во друг град, 40 минути вози до работа, имаат дома бебе, работно време е од 07:30, работната обврска и е едно од најтрауматичните работни места таму, ретко некој да не полуди секој ден тоа да го работи, а секое утро, секој ден, доаѓа средена од глава до пети, убава, убаво нашминкана, косата убаво направена, се со стил, суптилно, нежно, убаво и секогаш е насмеана. Толку зрачи со позитивна енергија, со лепота, со шарм, неверојатно. Права дама, со манири, интелект и се....

Јас 23 пати го продолжувам алармот, се пцујам себеси, животот, општеството, владата, сите, зошто треба да станам, Во 7 и 10 станувам едвај, немам сила да барам алишта и тоа од вечер си спремам, се мијам, облекувам и за 5 мин таму сум. И само се жалам вечно ненаспана, уморна, немам време, три саати откако ќе станам не ми се збори со никој, не можам главата да ја држам, очи ми паѓаат, немам концентрација... И кога ќе ја видам, срам ми е од себе.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.542
Поени од реакции
4.386
Screenshot 2024-04-05 081613.png
Taтко му го крстил по (guess who) :pos:
Исто така има и брат кој се вика Садам Хусеин :pos:
Доколку би имал уште еден син, планирал да го крсти Џорџ Буш но добил ќерка и ја крстил Џорџина Буш :pos:

Каков господин еј :pos:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.045
Поени од реакции
83.485
Денешниот ден го посветувам на Австрало-унгарската империја. Една од најголемите светски империи се до Прва светска војна. (во која влегуваа и делови од Балканот)

Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.408
Драга,
денес е петок убав сончев ден,јас прва смена во школо,се мислам последни два часа да му ја здувам со некое девојче на кафе да и правам романтики да спремам терен за вечер.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.794
Поени од реакции
39.974
Додека цел балкан буквално живее од милионски прегледи на песни на Јутјуб. Прават музика (каква и да е) која се слуша секаде и им обезбедува добар живот, кај нас музичарите ова го прават:

gi plakaat po 30.000 evra srpskite peaci a nas nisto ne ni davaat kmeeee kmeeee

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.794
Поени од реакции
30.662
Кајги...
Поминаа 12 години од еден мачен настан за сите Македонци.
Почивајте во мир Филип, Александар, Кире, Цветанчо, Борче.
Никогаш да не се заборави.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.450
Тешко време, како у библискиве пророштва...саглам човек не можеш да сретнеш. Све извитоперено, егоистично, лакомо за брза заработка со превари, превари у врски, разводи на велико, никаква комуникација...дружење. Све у курац отидено, да ти се згади....а најлошото се плашам тек доаѓа.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
960
Поени од реакции
981
Драга,
Една професорка на факултет да каже за 12 апостоли па после тоа да го именува Гоце Делчев за апостол стварно не е во ред. Не ми мешај вера моја христијанска света со твоите идеали за да ја поправиш оваа држава ни под разно, оти Господ ќе ти суди според она што си го кажала.
И така читајте сега добро, секој божји збор што е напишан веќе се исполнува, се бројат часови до големите катастрофи кои ќе не најдат и нема да бидат спасени оние кои што не се покаиле за своите гревови.

Kajgana Shop

На врв Bottom