Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Оф топик е муабетот, ова е за театарска претстава

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.362
Paramount Awards $1 Billion Project to Mark Wahlberg and Mel Gibson's Non-Woke Production Studio

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Paramount Awards $1 Billion Project to Mark Wahlberg and Mel Gibson's Non-Woke Production Studio
Fejk njus e ovaa vest izlaga i za drugi akteri i akterki, istoto info, klik bejt nekoj, isleze i za Nicolas Cage i .... Angelina Jolie, koja u momentov e sinonim za woke agendata.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
:pos:

Ме стави на мисла сега дали (и колку) би го познале ако поминал кежуал низ Скопјево..

Автоматски споено мислење:

Темата се вика:
Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Не е оф топик
У право си, моја грешка тука.
Поентата ми беше дека нема да го гледаме ова уствари, пошто вака од текстов прва замисла е дека е некаков филм

Инаку на темава...знаете некој вака релативно познат актер да има снимано во Скопје/Македонија?

Знам пред неколку години Мадс Микелсен нешто снимаше во Македонија, ама не ми текнува каде, ќе да беше некоја планина, оддалечено од народ, претпоставувам дека да помине низ плоштад би се создало гужва, дури и ме чуди вака кежуал овој што си поминувал низ Софија, иако ваљда во смирено издание ни на крај памет не би му текнало на некој дека ќе го види, ама шо знам..

Ок, до душа I can see it, имаат слични подоњчаци и слаба фаца со Марк Ентони, Бугариве биле onto something :D

1712357678157.png

1712357692860.png

1712357700894.png

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.241
Инаку на темава...знаете некој вака релативно познат актер да има снимано во Скопје/Македонија?
Неколку сцени од филмов се снимани во Македонија. За Клуни можат да се најдат слики дека бил тука, за Никол Кидман не сум видел.

Член од
20 мај 2023
Мислења
586
Поени од реакции
2.617
The Peacemaker многу често го даваа порано на тв.

Сценава со Marcel Iures била снимана во Битола

Последно уредено:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
За време на снимањето ма Миротворец , Џорџ Клуни беше сместен во Охрид ( ми се чини во хотел Метропол/Белви беше ) . Онаа сценана шо е на мостот/браната , снимана е на браната на езерото Глобочица .

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Никола Којо, тоа сцената со шиптарот у Парада е снимано у некое битолско муслиманско село.

Ако Никола Којо важи за познат и еминентен актер секако.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.150
Не знам при толку убави црнкињи да кастираш нешто вакво. Ова ДЕИ е навреда и за црните искрено. Настрана што е у исто време мочање на цела индустрија и фановите од страна на продуцентите. Затоа и заслужуваат да пропаднат.

Kajgana Shop

На врв Bottom