Fejk njus e ovaa vest izlaga i za drugi akteri i akterki, istoto info, klik bejt nekoj, isleze i za Nicolas Cage i .... Angelina Jolie, koja u momentov e sinonim za woke agendata.
У право си, моја грешка тука.
Поентата ми беше дека нема да го гледаме ова уствари, пошто вака од текстов прва замисла е дека е некаков филм
Автоматски споено мислење:
Инаку на темава...знаете некој вака релативно познат актер да има снимано во Скопје/Македонија?
Знам пред неколку години Мадс Микелсен нешто снимаше во Македонија, ама не ми текнува каде, ќе да беше некоја планина, оддалечено од народ, претпоставувам дека да помине низ плоштад би се создало гужва, дури и ме чуди вака кежуал овој што си поминувал низ Софија, иако ваљда во смирено издание ни на крај памет не би му текнало на некој дека ќе го види, ама шо знам..
Автоматски споено мислење:
Ок, до душа I can see it, имаат слични подоњчаци и слаба фаца со Марк Ентони, Бугариве биле onto something
Western Locations in Spain, Comparison pictures of great locations will blow you out of the saddle. Drehorte in Spanien, Vergleich zwischen Kinoaushangbildern und aktuellen Fotos.Bereichert durch Kartenmaterial und Reisetipps entwickelt sich eine Plattform für Fans spanischer Western-Kultur
За време на снимањето ма Миротворец , Џорџ Клуни беше сместен во Охрид ( ми се чини во хотел Метропол/Белви беше ) . Онаа сценана шо е на мостот/браната , снимана е на браната на езерото Глобочица .
Не знам при толку убави црнкињи да кастираш нешто вакво. Ова ДЕИ е навреда и за црните искрено. Настрана што е у исто време мочање на цела индустрија и фановите од страна на продуцентите. Затоа и заслужуваат да пропаднат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.