- Член од
- 31 јануари 2024
- Мислења
- 270
- Поени од реакции
- 931
Јас потполно престанав да гледам филмови. Холивуд буквално стана извор на зло, а Оскарите парада пијанства и кича. Неколку години наназад немам појма кој добил Оскар и за што, кој бил номиниран а кој не. Последно што знам за таа шугава манифестација е дека некој црнец му удрил шамар на друг црнец. Не сакам да знам кој на кого и зошто. Последен филм што гледав од Оскарите беше за тој црнецот педер, и си реков, што е многу, многу е.
Искрено се надевам дека сите ќе престанат да ја голтаат пропагандата која деноноќно се сервира од тоа легло на гадости, и дека сето тоа ќе пропадне, заедно со upgraded clowns кои мислат дека тоа што се глумци се авторитети за се и сешто во животот. Дали некој на пример може да ми објасни зошто било кој би сакал да знае што мисли Шон Пен за војната во Украина? Кој кур фактор е Шон Пен?
Холивуд е едно од најгадните нешта што денес постои на планетата, а целата таа култура на celebrities е напросто огавна.
Искрено се надевам дека сите ќе престанат да ја голтаат пропагандата која деноноќно се сервира од тоа легло на гадости, и дека сето тоа ќе пропадне, заедно со upgraded clowns кои мислат дека тоа што се глумци се авторитети за се и сешто во животот. Дали некој на пример може да ми објасни зошто било кој би сакал да знае што мисли Шон Пен за војната во Украина? Кој кур фактор е Шон Пен?
Холивуд е едно од најгадните нешта што денес постои на планетата, а целата таа култура на celebrities е напросто огавна.
Последно уредено: