Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Твојата логика:Злате, ти си жртва на пропаганда. Исто како и на вот што му препорачав, да прекинеш едно 6 месеци од ова, ќе се вратиш у нормала. Додека конзумираш тешко да го вратиш правиот начин на размислување.
Твојата логика:
- поголемиот дел холивудски филмови се неоригинални
- новиот филм кој ќе се снима за Боб Дилан е неоригинален
- therefore сите филмови во Холивуд се неоригинални
(остави настрана пропаганда, не почнавте од таму, не мешај баби и жаби. Никој не негира дека има пропаганда во филмовите, но не е тоа муабетот)
Од горното, според твојата логика може и ваков заклучок да се изведе:
- поголемиот дел од жителите на Тетово се Албанци, повеќето ги сметате за терористи
- ти си од Тетово
- therefore сите Тетовчани, вклучително и ти, сте терористи.
Има логика?
Не е ad hominem, јас само ја аплицирам твојата логика во друг случај. Еве, да тргнеме од почеток: кажи ми каде има неоригиналност во Inception, на пример. Се надевам барем тој филм не си го бојкотирал.муабетов ти е безвезе. Идеш на ад хоминем пошто немаш аргументи па измислуваш сега. Нешто што не очекував од тебе.
Не е ad hominem, јас само ја аплицирам твојата логика во друг случај. Еве, да тргнеме од почеток: кажи ми каде има неоригиналност во Inception, на пример. Се надевам барем тој филм не си го бојкотирал.
1917, Three Billboards, La La Land? Имаш нешто гледано од после 2016?Inception e многу пре ова, ова почна 2016та. Inception e 2010та.
Ама зошто го вртиш муабетот? Муабетот не ви почна за пропаганда, туку за оригиналност. Зборувавте дека немале идеи, а не дека ширеле пропаганда.порано во филм многу тешко се наоѓало некоја пропаганда, дури и да ја имало била многу суптилна. Сега пушташ филм, лекција за ово, лекција за оно, значи целата суштина на филмот се губи пошто филмот не е наменет за забава него да те програмира да размислуваш на тие начини они кои сакаат.
1917, Three Billboards, La La Land? Имаш нешто гледано од после 2016?
Ама зошто го вртиш муабетот? Муабетот не ви почна за пропаганда, туку за оригиналност. Зборувавте дека немале идеи, а не дека ширеле пропаганда.
Црна, дебела жена - тоа е профилот на пожелниот лик со добрите особини у филмот.Јас од 2010та погоре низ годините правени филмови веќе не гледам. Само тие пред 2010 до 1903та.
Навистина се правени по шаблон другите, мора да има црнец на некоја добра позиција, не да е крадец или дилер, мора да има геј пар и се тоа така нормално сите да го прифаќаат, мора и различен пар да има и јас не можам да го гледам филмот кој патем не е филм него ми наметнуваат дека црнците се како сите други, да бидеш геј е ок и да си со друг од друга религија или земја е сосема нормално и такви ствари и само со тоа ме замараат со секој нов филм.
Дали да наметнат, дали купуваат гласачи хехе, дали се лижат јас тоа не знам, ама холивуд навистина почна да станува срање. Дури и да има некој преубав филм со прејака приказна, мора и значи мора да се наметне нешто како сосема нормално, а општеството, т. е мнозинството мисли дека не е.
Лично мене не ми сметаат ни црнци ни геој, ама ми сметаат во секој филм да ги гледам со намерно удрен акцент на нив. Старите филмови ти се филмови и само тие ќе ги гледам.

Какви аргументи треба да имам? Јас те прашувам кај си видел неоригиналност во десетици филмови, ти не ми одговараш (нормално, пошто не си ги гледал филмовите, исто ко циганот со бурекот). Кај се твоите аргументи? За да можеш да дебатираш за било кој материјал треба да го имаш поминато материјалот. Во спротивно си ко пијаница пред кооперација или тетка на селска чешма - знаеш се, ама оти ти кажал некој.Ти правиме roast на Холивуд. На фактите можете само хаха да ставате пошто немате аргументи.![]()

Од трејлерот ми се допадна само тоа што ја користат The Man Who Sold The World како позадина. Mad Max кецот е одличен филм, само што не е Mad Max филм. Овие филмови зависат од акција и само акција, ако го направат тоа добро ќе вреди да се изгледа. Приказната од трејлерот се гледа дека е клише: мајка и, лошиот чичко, одмазда...
Какви аргументи треба да имам? Јас те прашувам кај си видел неоригиналност во десетици филмови, ти не ми одговараш (нормално, пошто не си ги гледал филмовите, исто ко циганот со бурекот). Кај се твоите аргументи? За да можеш да дебатираш за било кој материјал треба да го имаш поминато материјалот. Во спротивно си ко пијаница пред кооперација или тетка на селска чешма - знаш се, ама ти кажал некој.
Аргументи бе!![]()