Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.043
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.051
Поени од реакции
11.361
Не го знам човекот, ниту ме занима каков лик е приватно, повеќе од мене пратите вакви работи во секој случај тие што ве пингав.
Ми излезе во понудени видеа на youtube и го постирав на темата пошто кога се кладилници во прашање јас сум аматерски играч т.е. играм за забава и не константно, не со голема банка итн., итн.

Имаше и еден англичанец кој користеше арбитража за обложување на кучиња ама сам кажа дека кладилниците го банирале.

Битно е дали функционира тоа што овој србинот го „проповеда“, дали воопшто некој пробал или личи на нешто реално.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.793
Поени од реакции
30.659
Шо е со Ѓубрентус

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.425
Поени од реакции
9.761
Не го знам човекот, ниту ме занима каков лик е приватно, повеќе од мене пратите вакви работи во секој случај тие што ве пингав.
Ми излезе во понудени видеа на youtube и го постирав на темата пошто кога се кладилници во прашање јас сум аматерски играч т.е. играм за забава и не константно, не со голема банка итн., итн.

Имаше и еден англичанец кој користеше арбитража за обложување на кучиња ама сам кажа дека кладилниците го банирале.

Битно е дали функционира тоа што овој србинот го „проповеда“, дали воопшто некој пробал или личи на нешто реално.
deka moze da se napravat pari od "trading" na bets, moze. ima legit likovi koi pravat, eden ton sistemi modeli aplikacii.
vidi lik "spanky" i unabated sports betting na twitter i likovi koi se vkluceni vo toa, imaat reputacija i vazat za najdobrite vo industrijata.

likot apla smrdi na prevara. a promotivniot materijal :pos:
restorani, sportski auta (vo najdobar slucaj iznajmeno ili random slika), gostuvanja na tv ej :D

na krajot na denot, i za klagja i za se ostalo, baki ako ti imas sistem za pari, koj ti qr da go prodavas na drugite? da gubis edge za sitni pari, sekogas neka vi bide alarm za prevaranti (koi vekje se mnozinstvo)

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Nixa zizu bese interesen se duri ne pocna i toj da se bocka so steroidi.
Автоматски споено мислење:

Filipini pobeda so namalen hendikep -19.5 @1.47

FIlipincite igraat vo najak vozmozen sostav, samo bez Clarkson.
Denes so poseben motiv pred domasnata publika, preslab protivnik ke gi zgazat.

A huge crowd is expected at the Philsports Arena as the national team plays before Filipino fans for the first time since its historic gold medal feat in the 19th Asian Games in Hangzhou, China last year.
Прегледај го приврзокот 407633
Win

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Vecer 500 evra na Durant 29.5+.
Dosta si go ladi kurot, vreme e i mora da potegne, kako na ovaa taka i na narednite utakmici koi doagjaat.
Poso Feniks ne se bas sigurni na tabelata za direkten playoff, treba da ja zacvrstat pozicijata. Beal ne igra.
Ocekuvam 35+ poeni da im stavi vecer na Lakersi.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.051
Поени од реакции
11.361
deka moze da se napravat pari od "trading" na bets, moze. ima legit likovi koi pravat, eden ton sistemi modeli aplikacii.
vidi lik "spanky" i unabated sports betting na twitter i likovi koi se vkluceni vo toa, imaat reputacija i vazat za najdobrite vo industrijata.

likot apla smrdi na prevara. a promotivniot materijal :pos:
restorani, sportski auta (vo najdobar slucaj iznajmeno ili random slika), gostuvanja na tv ej :D

na krajot na denot, i za klagja i za se ostalo, baki ako ti imas sistem za pari, koj ti qr da go prodavas na drugite? da gubis edge za sitni pari, sekogas neka vi bide alarm za prevaranti (koi vekje se mnozinstvo)
Точно таков впечаток остава, повеќе ме интересираше начинот кој го промовира - не мора да значи дека тој е успешен во тоа (како што кажав видеата не му ги гледав и не ми се мерило).

Фала за ликовите од твитер, ќе го ѕирнам тоа.

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Live basket Spanija -8.5
Na poluvreme vodat 7 razlika
Screenshot_20240225-181652.png

Nisto, utnat bet. Popravnoto e Durant +.

Live 230.5+
Screenshot_20240225-200905.png

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.815
Поени од реакции
17.401
Точно таков впечаток остава, повеќе ме интересираше начинот кој го промовира - не мора да значи дека тој е успешен во тоа (како што кажав видеата не му ги гледав и не ми се мерило).

Фала за ликовите од твитер, ќе го ѕирнам тоа.
И Зоран Витанов делува дека е озбилно и успешно во маглата што ја продава, ама во принцип е тежок преварат, така да...

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.051
Поени од реакции
11.361
И Зоран Витанов делува дека е озбилно и успешно во маглата што ја продава, ама во принцип е тежок преварат, така да...
Добро бе брат или јас на латински пишам или одвај чекате на некој да му се акните.

АЈ попластично, МЕ ЗДОБОЛЕ за ликот.
Од авион се гледа дека е ајван, а тоа не ме занима, не знам зошто тоа е битно.
Не е тема на муабет.

Прашањето беше дали некој воопшто има користено нешто од она што тој го промовира?
Кај него или кај некој друг, небитно.
Софтверот е битен.

Харалд само одговори тоа што прашав, Стефан исто кажа дека е преварант, другите колку да се најдите во муабет.

И ДА, колку за твоја информација и Зоран Витанов е преварант и шемата пирамидална негова е преварантска ама дека пар луѓе во мкд од таа превара направија еден куп пари, направија.
Начинот ме интересира, ми е гајле за луѓето и кој како изгледа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.043
Прашањето беше дали некој воопшто има користено нешто од она што тој го промовира?
Кај него или кај некој друг, небитно.
Софтверот е битен.
Не само за Никса, него за сите што нудат вакви работи, дали преку посебни апликации, софтвери, арбитраж бетинг, сеедно, треба да имаш премногу слободно време за да го спроведеш сето тоа во пракса и пак нема гаранција дека ќе бидеш ќар. Дополнителна негативност е што потекнуваме од вукојебинава наречена Македонија и у пола земји не ни смееме да играме, дури и да направиш акаунт не можеш да повлекуваш. Мада ај ок за тоа ќе се најде чаре, можеш и преку крипто и слични механизми, ама гаранција дека нема да јадеш лимит на некој од акаунтите или блок едноставно немаш, а голема е веројатноста да ти се деси тоа. Конкретно за овој Никса, не го ни отворив искрен да бидам ама во неколку наврати на социјалниве мрежи ми искачаат видеа каде матер му ебат одредени луѓе за тоа што им го направил. А и во право е Харалд за сликите со коли и јахти, или се од нет симнати или се вистински ама со изнајмени коли за да се искурчи дека направил нешто.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.590
Поени од реакции
66.314
Малку офтопик, ама...

Уста пена ми фатија од кажување на другари да не купуваат дропшипинг курсеви од оној србинот, Александар Станиќ, тежок преварант. Човек кој прави пари од продажба, не си прави конкуренција сам на себе со продавање на курсеви, анализи или инсајдерско инфо. Тоа ти е исто како Ванчо Чифлиганец да ти продава курс за 500Е како да успееш во градежништво.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.043
Малку офтопик, ама...

Уста пена ми фатија од кажување на другари да не купуваат дропшипинг курсеви од оној србинот, Александар Станиќ, тежок преварант. Човек кој прави пари од продажба, не си прави конкуренција сам на себе со продавање на курсеви, анализи или инсајдерско инфо. Тоа ти е исто како Ванчо Чифлиганец да ти продава курс за 500Е како да успееш во градежништво.
Ама знаеш како викаат, се додека има овци ќе има и стрижење. Неколку познаници од кај мене од населба на глава ми се качија да сме плателе вип пакет кај некојси Валентино Типс. Мене одма ми беше јасна работата ама им реков дајте да видам за што се работи, софтвер ли е, платформа ли е... И гледам по тоа вибер групата кај што беше еден од познанициве, ликот дава 2 до 3 типа дневно и типовите му се базираат на статистика и чат пат инфо за отсуства и повредени/казнети играчи. Сместа ги отерав у курац другариве, не ми е ни за 5 ни за 10е месечно, ама искрено и сам можам да отворам резултати и да видам дека Леверкузен во просек дава 3.2 гола по меч и да ја играм 3+ секое коло.

Што е најтрагично ваквите имаат по илјадници претплатници и праат сериозна пара од тоа.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.051
Поени од реакции
11.361
Не само за Никса, него за сите што нудат вакви работи, дали преку посебни апликации, софтвери, арбитраж бетинг, сеедно, треба да имаш премногу слободно време за да го спроведеш сето тоа во пракса и пак нема гаранција дека ќе бидеш ќар. Дополнителна негативност е што потекнуваме од вукојебинава наречена Македонија и у пола земји не ни смееме да играме, дури и да направиш акаунт не можеш да повлекуваш. Мада ај ок за тоа ќе се најде чаре, можеш и преку крипто и слични механизми, ама гаранција дека нема да јадеш лимит на некој од акаунтите или блок едноставно немаш, а голема е веројатноста да ти се деси тоа. Конкретно за овој Никса, не го ни отворив искрен да бидам ама во неколку наврати на социјалниве мрежи ми искачаат видеа каде матер му ебат одредени луѓе за тоа што им го направил. А и во право е Харалд за сликите со коли и јахти, или се од нет симнати или се вистински ама со изнајмени коли за да се искурчи дека направил нешто.
Ете видиш како се разбираме со тебе и Харалд, токму тоа бе брат.

Дали некој пробал таков софтер и со кои потешкотии се соочил при истото. Јасно ми е дека ваквите ликови млатат пари на претплати и глупости и ништо од она не е реално ама софтверот ко софтвер можи да биди од корист пошто дава увид во многу работи (претпоставувам - пак ќе речам видеа не гледав и не барав од ликот само ми излезе во предложени).

Имам гледано со софтвер од еден Англичанец за арбитражно кладење ама и самиот имаше кажано во видеата дека е баниран на неколку кладилници и воопшто затоа што го провалиле т.е. разбрале и исто се кладел грото на кучиња и коњи, понешто и на фудбал.

Видеата му беа чисто колку да го шитка / промовира софтверот од што сигурно има провизија. Но, главниот момент беше што во нив и сам признава дека со тек на време беше баниран.

Ова е ликот, конкретно ова видено не му го имав порано гледано ама во пребарувањето прво ми излезе.

Тоа ми беше целта, некој од искуство да каже или од тоа што слушнал/знае за ваквиот вид софтвери, а ликовите како ликови и онака се пациенти. Не ги перцепираме во муабетот.

Kajgana Shop

На врв Bottom