Кладилница (Генерална дискусија)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Имат некој подигано од овие Мегавин? Бараат лична карта слика и ај тоа го сфаќам ама картичката од двете страни сликана ? Прв пат ми се дешават години играв на 2вин никогаш не побараа такво нешто ниту на другиве во периодот на корона кога можеше онлајн кладење.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.404
Поени од реакции
1.720
Имат некој подигано од овие Мегавин? Бараат лична карта слика и ај тоа го сфаќам ама картичката од двете страни сликана ? Прв пат ми се дешават години играв на 2вин никогаш не побараа такво нешто ниту на другиве во периодот на корона кога можеше онлајн кладење.
Имам, исплата во рок од еден ден.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Имам, исплата во рок од еден ден.
Налет исплатата дали сум заштитен соодветно сликано картичка незнам што кур им е кога имам веќе трансакциска таму при регистрацијата вече внесено

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.043
Налет исплатата дали сум заштитен соодветно сликано картичка незнам што кур им е кога имам веќе трансакциска таму при регистрацијата вече внесено
Божем ти милион денари имаш на сметка па да не те ограбат случајно. :D Не може да ти злоупотребат, цепај слободно.

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Barselona dupla shansa x2 1.50 koef
i tenis Norrie 1.20 koef
vk.koef 1.80 na pojak vlog

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Edwards од Минесота ако е до кај 26-28 поени бркај го овер.
Ако можиш некаде врзи го со победа на Минесота.
Te isprativ na 100 evra vlog
Edwards 27.5+ i ja dodadov Nov Zeland so namalen hendikep -36.5, ke gi ubijat na Hong Kong.
Screenshot_20240224-231727.png

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Nisto od Edwards, ova ne e negova vecer... edinstveno sea da se zapali jako vo treta da stavi 10+ pts...

Член од
7 февруари 2024
Мислења
131
Поени од реакции
106
Filipini pobeda so namalen hendikep -19.5 @1.47

FIlipincite igraat vo najak vozmozen sostav, samo bez Clarkson.
Denes so poseben motiv pred domasnata publika, preslab protivnik ke gi zgazat.

A huge crowd is expected at the Philsports Arena as the national team plays before Filipino fans for the first time since its historic gold medal feat in the 19th Asian Games in Hangzhou, China last year.
Screenshot_20240225-082144.png

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.051
Поени од реакции
11.361
Winn :kafence:
General Fala za predlogot batka :love: vleze Edwards uz mnogu srekja na kraj :uzi:
Ќе ми беше криво ако не влезеше, а бев убеден дека ќе влези пошто им беше бек ту бек утакмица, прошлата ја изгубија и што очекував многу повеќе поени од Бруклин (Гобер не играше па очекував Бруклин на 100 да дојдат, овие до 120 и лагано да помини граница). Добро е што помина типот.

Filipini pobeda so namalen hendikep -19.5 @1.47
Легни да спиеш, остај филипинци чувај си парите. Имаш вечер еден куп утакмици башка од 7 попладнево почнуваат, не треба чоек цела вечер буден да седи да ги гледа.
Со среќа во секој случај за уплатата.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.051
Поени од реакции
11.361

Дали некој го има ова пробано и на кој начин функционира?
Немам време денес да барам видеа и туторијали за нешто слично.

Доколку држи вода муабетот можи да се направи организација неколку луѓе да платиме премиум па да му се пробаме со заедничка банка.

@vidooq
@Stefan-kobe
@Durant
@Virgil van Dijk
@Sladoledzija
@Schürrle
@Komandant Mark
@bigmack
@Magic Mike

Kajgana Shop

На врв Bottom