Владе, океј е приказнава…
Ете бил во шарената револуција(знаеме кој ја спонзорираше), наседна како млад мајмун…
Грешка!
Како најдобар правник, се пријавил и го примиле во СЈО.
Грешка!
Вози Алфа!
Па ова е веќе катастрофа!
Туку, нешто стално забораваш околу предавствата/продавањата на името и идентитетот!?
Не ќе да беше Апасијата…
дпСмне беа тие кои позајмија 8 пратеници!
Треба постојано да го нагласувам ова??
Мислам не е проблем… мада нејќам да им ја бркам работата на оние што се стварно левичари, па си имаат партиски цели да одработат.
Јас го знам Апасиев од град, од школо… човекот е на место, по на место да неможе да биде!
И јас не преферирам левичарски идеи, ама да не се лажеме, он како човек е Левица, за мене океј…
Туку…
ај да се вратиме, да видиме зошто во старт дојде до “шарената револуција”?!
Мислиш тек така му текна на Сорос и вујче Сем?!
Или можеби искористија моментум што дпсмневци ја прекардашија од крадење, од растурање на државава?!
(Реторичко ми е ова… секој со два грама мозок знае зошто дпсмне доби народ на улица…)
Уништено образование, здравство,право и правда, партизација на макс, крадење, беснеење… буквално приватна држава ткз Прчија направија од нас!
Сдс се више осудени за нивното…
Ама ај да не се правиме улави, не е ова напрај нов јузернејм на играта и уклучи се како да си паднат од Марс!
дпСмне не паднаа од Марс!
Истите се!
Никогаш не биле ни подобри!
Да требаше не 8, туку 28 пратеници ќе им дадеа за предавството, затоа што буквално на сите им беше посран газот од криминал и крадење!
Сум пишувал и порано… сега ме мрзи…
Човек стварно треба да е лоботомиран за дпСмне да ги вика “патриотСка” партија..
Факти и дела имаат, бар исто колку СДС