Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јули 2020
Мислења
1.790
Поени од реакции
8.500
Kade moze da se dade potpis za Vankovska?
Овдека можеш да ги видиш сите канцеларии на ДИК каде што можеш да се потпишеш за кој и да сакаш:

Секоја општина нема своја канцеларија и најчесто една канцеларија покрива по 2-4 општини. Исто така иако пишува дека може на нотар не се потпишувајте зошто е за џабе, зошто од ДИК немале да ги признаваат.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.719
pred sarenata revolucija imase takvi sranja? NE

kupuvanje pratenici e fenomen sto dojde posle sarenata revolucija koja megu drugoto go urna sistemot so menicite. taka da zaebi, ti rekov relativno plitko gledas. tie na toa glasanje vo nitu eden slucaj ne go prestavuvaa vmro nego glasa po "slobodno" ubeduvanje vmro si ja kaza svojata pozicija i gi istera potoa. smesno e da sporeduvas toa so sdsm i privatizacijata, zatoa i rekov slabo logika i politika.
Кано, од мене толку…
Ретко пишувам, е вака чат-пат на темава… избегавам да бистрам политика баш ради вакви работи.
За мене си човек, ако си поштен, што сакаш биди.

За партија,сите се предавници и апаши, од ботови што ги тегнат за уши по митинзи до пратеници и министри!
Тоа ми е ставот.
Затоа и сме тука кај што сме, или како тебе ќе бидеме утре по белиот свет.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.190
Поени од реакции
10.159
Кано, од мене толку…
Ретко пишувам, е вака чат-пат на темава… избегавам да бистрам политика баш ради вакви работи.
За мене си човек, ако си поштен, што сакаш биди.

За партија,сите се предавници и апаши, од ботови што ги тегнат за уши по митинзи до пратеници и министри!
Тоа ми е ставот.
Затоа и сме тука кај што сме, или како тебе ќе бидеме утре по белиот свет.
Затоа гласај за левица за да не бидеме утре по белиот свет.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Изненадува медиумската промоција на ЗНАМ
Што мислите дали е тоа случајно?

Еве што на времето говореше овој што денес има сосема поинаква реторика...

...а еве го и моето мислење за улогата на ЗНАМ.
ZNAM_guma_za_spasuvanje.jpg

Член од
20 јуни 2018
Мислења
117
Поени од реакции
363
Максим Вмро го донесе на власт во Куманово, сега сигурно ке му помогнат со потписи и медиумски простор со цел да привлече што е можно повеќе разочарани комуњари, а за возврат ке коалицира со нив. Од друга страна локални избори има набрзо, пак ке треба глсови во Куманово.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.529
Поени од реакции
37.376
Свесен си дека егејците навиваа за тој договор, каде беа за време на склучувањето? немој да ми кажаш дека неможеле. што правеше тогаш виножито? никаде ги немаше.
...ај туку не пишувај глупости, чекате све некој друг да ви ги брише гомнениците, па одозгора и криви биле за посраното, бре бре ајнштајни колку сакаш!
Kade moze da se dade potpis za Vankovska?
...дали си имала можност да ја запознаеш, па макар на социјални мрежи да се пишуваш со неа, би рекла многу паметна жена, знае да спушти и кога треба и кога не треба, но немаш појма колку е самобендисана и не почитува и туѓо мислење, само нејзиното е валидно, а да, посебно не ги поднесува Македонците од Егејскиот дел и ако со факти нешто ќе го побиеш нејзиното мислење, ОП ќе те блокира, а ти ќе гласаш за таква индивидуа? :boksix:

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.164
Поени од реакции
30.321
Свесен си дека егејците навиваа за тој договор, каде беа за време на склучувањето? немој да ми кажаш дека неможеле. што правеше тогаш виножито? никаде ги немаше.
A kade bese tukasniot narod za vreme na sklucuvanjeto? Skopje beshe stama.
Последно некој нешто што направил бил Тито!
Ako zivees u prevalec se priznava mislenjevo. Inaku e netochno za nas vo gradot.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.719
Ako zivees u prevalec se priznava mislenjevo. Inaku e netochno za nas vo gradot.
Хммм…
Би сакал да слушнам една градба, нешто, ватевер у последниве 30 години?
Мало мовче? Океј
100 метра кеј од донации? Ајде океј…

ајде, слушам… само немој тротоарчиња, паркчиња и споменици да ми набројуваш како Отчетите шти ги штампаше дпСмне :rolleyes:
Ајде, една зграда бар :rolleyes:

п.с.Кога го пишуев ова ми текна на една познаничка… вмаровка, ја управија у животот со работа…
И за едни избори, толку НИШТО немаа направено, што офцата се пењавеше на фејсбук да фали и брани како рукохвати наместиле на три сокака!?!
Пази рукохвати!!!
Цефка фи50 за држење на ѕид наместена!
Цел месец пењавеше и бранеше факинг РУКОХВАТИ! :facepalm:

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.164
Поени од реакции
30.321
Хммм…
Би сакал да слушнам една градба, нешто, ватевер у последниве 30 години?
Мало мовче? Океј
100 метра кеј од донации? Ајде океј…

ајде, слушам… само немој тротоарчиња, паркчиња и споменици да ми набројуваш како Отчетите шти ги штампаше дпСмне :rolleyes:
Ајде, една зграда бар :rolleyes:
Teatar.

Kajgana Shop

На врв Bottom